kurkosdr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Καλα έκανε δικό του ειναι το μαγαζί ότι θέλει κάνει Το οποίο σημειωτέον ήταν το σύνθημα τον απανταχού thought policers όταν η προηγούμενη διοίκηση του Twitter έκανε ban τον Jordan Peterson για παραβάσεις του κώδικα πολιτικής ορθότητας, και τώρα το βλέπουν να γυρνά εναντίον τους 😁. Γι αυτό και σε μερικά μέρη του διαδικτύου (πχ Ars Technica) το όνομα του Elon Musk στα comments πρέπει να συνοδεύεται από trigger warning και όταν θέλουν να αναφερθούν στο πρόσωπο του χρησιμοποιούν κωδικές λέξεις όπως "Muskrat" (οκ δεν ξέρω αν το πρώτο ισχύει, αλλά το δεύτερο ισχύει 100% γιατί το έχω δει). Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2023 από kurkosdr 7
tigergreg Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δικο του ειναι το μαγαζι....ας κανει οτι θελει🤩 Κοροιδα και γελοιους ψαχνει για να του το χτιζουν....🤣 44 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Καλα έκανε δικό του ειναι το μαγαζί ότι θέλει κάνει Τωρα το ειδα....😍 Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2023 από tigergreg
G.TH. Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Μιλάμε για Αμερικάνους και Σουπεργαβάθα. Κι ο κυρ-Παναγιώτης από τον πέρα Μαχαλά να τουητάρει για αυτό, θα πάρει πολλές εμφανίσεις.
Nabuko Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Titos301 είπε αν δεν στηρίξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει
aggelos87 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Τον έκανα block για να δω αν θα συνεχίσουν να μου εμφανίζονται tweets του.
klaftop Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Bomber-21 είπε Ισχύει, ενώ δεν ακολουθώ τον Μασκ, έβλεπα όλα τα τουίτς του πάνω πάνω. ναι και σε μενα ο ιδιο τι καραγκιωζης! 1
polaki Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 το screenshot που ανέβασε ο Elon στο post του από ποιά ταινία είναι? Ρωτάει ένας φίλος....
ΝικήταςΤ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Καλα έκανε δικό του ειναι το μαγαζί ότι θέλει κάνει Το θέμα αυτό είναι ένα παράδειγμα του πως μπορεί να συμπεριφερθεί επιλεκτικά μια πλατφόρμα εμφανίζοντας συνέχεια μπροστά σου τις μπούρδες ενός καραγκιόζη που απλά δεν θέλεις να δεις. Όταν όμως αυτός ο καραγκιόζης τυγχάνει ο ιδιοκτήτης (που απολύει όποιον του λέει αλήθειες που δεν του αρέσουν) τότε υπάρχει ζήτημα. Στο τι σου σερβίρουν, πως στο σερβίρουν και κυρίως το γιατί! Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες αφού είναι δικό του, καλά κάνει και τα εμφανίζει στη μάπα του καθένα που δέχεται και υποστηρίζει αυτόν τον τρόπο λειτουργίας τόσο μεγάλων και δημοφιλών πλατφορμών. 1
Titos301 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 33 λεπτά πριν, Nabuko είπε ποιος ειναι ο κυριος;😂
Nabuko Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Titos301 είπε ποιος ειναι ο κυριος;😂 Φίλος με το ζόρι
MetroStar Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Τον είχα μπλοκ από πριν το αγοράσει, δεν έχω δει ποτέ μου καμιά από τις π@π@ριες του και είμαι μια χαρά 1
gadgetseek Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Για να τον παίρνεις καθημερινά σαν χάπι (ένα πράμα..) Περαστικά (μας) (εννοείται block..) Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2023 από gadgetseek
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 tweets ? τι ειναι αυτο? tweeter? τι ειναι αυτο? α ναι καποτε ειχα ακουσει οτι υπαρχει και αυτο. πιστευα οτι ο κοσμος θα ειχε ξεκολλησει απο τοτε απο ολα αυτα αλλα μαλλον επεσα εξω. 2
gadgetseek Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Έχει τουιτάρει τίποτα σχετικό; 😁 https://sportsking.gr/2023/02/14/o-vasilias-tou-twitter-thelei-na-anastisei-tin-giounaitent-treli-prosfora-pic/
indominus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Από τότε που ο Elon Musk αγόρασε το Twitter ο κόσμος πάει από το κακό στο χειρότερο, μιλάμε για κατάλυση της δημοκρατίας δεν πάει άλλο... Ευτυχώς υπάρχουν τα έγκριτα Αμερικανικά πρακτορεία ειδήσεων που χωρίς κανένα έννομο συμφέρον μας ενημερώνουν. Οι Mask-ες έπεσαν. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2023 από indominus 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα