Maurikycli Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 45 λεπτά πριν, argonaut είπε Πριν από χρόνια σε εξουσιοδοτημένο του γκρουπ VAG σε δήμο που φέρει το όνομα μεγάλου Φιλέλληνα ο "σύμβουλος" μου είπε με μεγάλη σοβαρότητα ότι ο συμπλέκτης σε Golf IV χρειάζεται άμεσα άλλαγμα. Σήμερα, μετά από 12 χρόνια και 150.000 χλμ. συνεχίζω απρόσκοπτα με τον ίδιο συμπλέκτη. Έγραφε και ποιήματα ο φιλέλληνας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaslag7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Παιδιά είναι γνωστό οτι γδέρνουν οι αντιπροσωπίες αλλά μερικές φορές η εξιδικευση που έχουν είναι ανεκτίμητη,citroen picasso κλείνω μηχανή βγάζω κλειδι και συνεχίζουν φώτα,ταμπλό.ράδιο να είναι όλα αναμμένα,ο μηχανικός-φίλος που το πηγαίνω δύο ηλεκτρολογοι σηκώνουν τα χέρια.Αναγκαστηκά παω αντιπροσωπία.Σε δέκα λεπτά έφυγα,μια ασφάλεια στο πίσω μέρος του ταμπλο δεν έκανε επαφή,δεν με χρέωσαν πρός τιμή τους τίποτα.Ο φίλος μου ακόμα θα έψαχνε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, vaslag7 είπε Παιδιά είναι γνωστό οτι γδέρνουν οι αντιπροσωπίες αλλά μερικές φορές η εξιδικευση που έχουν είναι ανεκτίμητη,citroen picasso κλείνω μηχανή βγάζω κλειδι και συνεχίζουν φώτα,ταμπλό.ράδιο να είναι όλα αναμμένα,ο μηχανικός-φίλος που το πηγαίνω δύο ηλεκτρολογοι σηκώνουν τα χέρια.Αναγκαστηκά παω αντιπροσωπία.Σε δέκα λεπτά έφυγα,μια ασφάλεια στο πίσω μέρος του ταμπλο δεν έκανε επαφή,δεν με χρέωσαν πρός τιμή τους τίποτα.Ο φίλος μου ακόμα θα έψαχνε εξαρτάται την αντιπροσωπία , εξαρτάται το συνεργείο , δεν υπάρχει κανόνας... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BTL Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, tutuyo είπε Ποτε σε κανενα σερβις σε αντιπροσωπειες Opel/Toyota δεν εχω δώσει πανω απο 300 ευρω (και αυτο ειναι πολυ γενναιοδωρο). Ποτε. Συνήθως σε Opel το μικρο σερβις κυμαινεται απο 120-170 και το μεγαλο 200-220. Παντα καθομαι σε χώρο αναμονης που εχει παραθυρο και ο πελατης εχει αμεση εικονα του αυτοκινητου, βλεπεις τον μηχανικο να πηγαινει αγκαλια με τα αναλωσιμα (λαδια,φιλτρα). Στην δε Toyotαρα μου δίνουν και το λαδι που περισσεψε, αν περισσεψε. Απο εκει και περα, πρεπει να εχεις και μια ελαχιστη καταναλωτικη συνείδηση. ΠΡΙΝ απο καθε εργασια, ζητας μια εκτίμηση του κοστους. Ας μην ειναι στο ευρω, ας ειναι μια ταξη μεγεθους. Για ποιο λογο να περιμενεις στο τέλος την λυπητερη? Αν η αποδειξη ειναι αληθινη (δεν εχω λογω να μην το πιστεψω) κατ 'εμε φταιει εξολοκληρου ο οδηγος, καθως δεν προσυμφωνησε την τιμη Εγώ σε TOYOTA πολύ σπάνια έπεφτα κάτω απο 300€ (και πήγαινα πολύ συχνά λογω χιλιομέτρων). Στις τιμές πάντως που δείχνουν στα τιμολόγια δεν βλέπω σημαντικές διαφορές με ΤΟΥΟΤΑ ούτες στις εργατοώρες ούτε στο κόστος των ανταλλακτικών.Επιπλέον, η ΤΟΥΟΤΑ (τουλάχιστον στις αντιπροσωπείες που πήγαινα εγώ) έχει εδώ και χρόνια κόψει το συσκευασμένο λάδι και δίνει απο βαρέλι . Συσκευασμένο δίνει μόνο αν ζητήσεις με άλλο κόστος (>19€/L) οπότε εκεί πράγματι να περισσέψει. Αυτό που δεν έχω καταλάβει απο το τιμολόγιο είναι η χρονολογία του αυτοκινήτου. Οι εταιριες δεν ασχολούνται μονο αν έχεις κάνει τα χιλιόμετρα αλλά κοιτούν την ηλικία και με βάση αυτό βγαίνει και το σχετικό service (ενδιάμεσο ή πλήρες εναλλάξ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, BTL είπε Εγώ σε TOYOTA πολύ σπάνια έπεφτα κάτω απο 300€ (και πήγαινα πολύ συχνά λογω χιλιομέτρων). Στις τιμές πάντως που δείχνουν στα τιμολόγια δεν βλέπω σημαντικές διαφορές με ΤΟΥΟΤΑ ούτες στις εργατοώρες ούτε στο κόστος των ανταλλακτικών.Επιπλέον, η ΤΟΥΟΤΑ (τουλάχιστον στις αντιπροσωπείες που πήγαινα εγώ) έχει εδώ και χρόνια κόψει το συσκευασμένο λάδι και δίνει απο βαρέλι . Συσκευασμένο δίνει μόνο αν ζητήσεις με άλλο κόστος (>19€/L) οπότε εκεί πράγματι να περισσέψει. Αυτό που δεν έχω καταλάβει απο το τιμολόγιο είναι η χρονολογία του αυτοκινήτου. Οι εταιριες δεν ασχολούνται μονο αν έχεις κάνει τα χιλιόμετρα αλλά κοιτούν την ηλικία και με βάση αυτό βγαίνει και το σχετικό service (ενδιάμεσο ή πλήρες εναλλάξ). Το συγκεκριμένο μοντέλο βγήκε το 19. Δλδ μαξ 4ετία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BTL Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dkstopo είπε για τι αυτοκινητα μιλας? για να βρεις που τα μπουζι πρεπει να λύσεις πραγματα δεν τα φτάνεις με την μια. λάδια πως θα αλλάξεις? πρέπει να βγουν ποδιές... πρέπει να έχεις δικό σου συνεργείο για να κανεις τέτοιες δουλειες. Σωστός, ακούω συνεχώς ανθρώπους να λένε ότι αλλάζουν μόνοι τους λάδια και απορώ πώς χώνονται κάτω απο το αυτοκίνητό.... 9 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Το συγκεκριμένο μοντέλο βγήκε το 19. Δλδ μαξ 4ετία Πάντως για να έχουμε άποψη για το κόστος του service πρέπει να το δούμε σε βάθος χρόνου. Η δική μου εμπειρία απο διαφορετικές μάρκες ειναι ότι (με μικρές αποκλίσεις) όλα τα mainstream αυτοκίνητα έχουν πάνω κάτω το ίδιο κόστος service και ανταλλακτικών. Να προσθέσουμε ότι αυτό το όχημα ειναι CNG και δεν γνωρίζω τί πρόγραμμα περιοδικών ελέγχων έχει. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2023 από BTL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, BTL είπε Σωστός, ακούω συνεχώς ανθρώπους να λένε ότι αλλάζουν μόνοι τους λάδια και απορώ πώς χώνονται κάτω απο το αυτοκίνητό.... Τρομπίτσα απο τα λιντλ και τα τραβάς απο πάνω,αν τα αλλάζεις με λίγα χλμ οπότε αλλάζεις φίλτρο κάθε δευτερη φορά.Αλλιως πας σε βενζινάδικο/λαδάδικο και στα αλλάζουν εκεί μαζί με το φίλτρο.Εγώ και το φίλτρο το αλλάζω μονος,σήκωμα το αμάξι με τον γρύλο και το αλλάζω.Αλλά έχω και τον χώρο και τον χρόνο να το κάνω,κάνω λίγα χλμ τον χρόνο οπότε αλλάζω λόγο χρόνου και όχι χλμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 ^ Θέλω να αλλάζουν κανονιά από την τάπα που είναι μαγνητική για να βλέπω τα ρινίσματα. Αν ειμαι σε τρελά κέφια το κάνω μόνος μου (γρύλοςΧ4 και τρίποδα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, Maurikycli είπε ^ Θέλω να αλλάζουν κανονιά από την τάπα που είναι μαγνητική για να βλέπω τα ρινίσματα. Αν ειμαι σε τρελά κέφια το κάνω μόνος μου (γρύλοςΧ4 και τρίποδα) Μαγνητική τάπα στο λάδι μηχανής; Είσαι σίγουρος;Γιατί τέτοια ξέρω να έχει μονο το σασμαν διαφορικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Ναι, έβαλα αφτερμάρκετ και την πρώτη φορά έβγαλε σβώλους. Μετά ψιλοπράγματα. Στην τάπα του σασμάν επειδή είναι τύπου άλεν έβαλα μαγνήτη από χαλασμένο ηχείο και περιμένω να δω ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, BTL είπε Να προσθέσουμε ότι αυτό το όχημα ειναι CNG και δεν γνωρίζω τί πρόγραμμα περιοδικών ελέγχων έχει. ίδιο κάνουνε με το απλό βενζίνης , το πολύ να αλλάξουν ένα φίλτρο αερίου (αν θυμηθούν και μετά τα 60-90000χλμ) α, και τα μπουζί είναι διαφορετικά , είναι πιο ακριβά ,ιριδίου (φυσικά δεν έπρεπε να αλλαχτούν στη συγκεκριμένη περίπτωση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, korakios είπε ίδιο κάνουνε με το απλό βενζίνης , το πολύ να αλλάξουν ένα φίλτρο αερίου (αν θυμηθούν και μετά τα 60-90000χλμ) α, και τα μπουζί είναι διαφορετικά , είναι πιο ακριβά ,ιριδίου (φυσικά δεν έπρεπε να αλλαχτούν στη συγκεκριμένη περίπτωση) Θα λεγα τι λένε για τα μπουζί του αερίου αλλά δεν μου το επιτρέπουν οι κανόνες. 5€ το ένα κάνουν τα denso ιριδίου λιανική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, jimis_vts είπε Θα λεγα τι λένε για τα μπουζί του αερίου αλλά δεν μου το επιτρέπουν οι κανόνες. 5€ το ένα κάνουν τα denso ιριδίου λιανική. τα nkg 20+ συνήθως , βλέπω παίζουν σε προσφορά ~15€ (το ένα) , denso δεν έχω ακούσει εμπειρίες , θα το κοιτάξω όταν έρθει η ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, korakios είπε τα nkg 20+ συνήθως , βλέπω παίζουν σε προσφορά ~15€ (το ένα) , denso δεν έχω ακούσει εμπειρίες , θα το κοιτάξω όταν έρθει η ώρα Lpg έχω grande punto. Αυτά που λένε περί μπουζί γι' αέριο είναι παπ@ριες καμαρωτές. Και απλά να βάλεις μια χαρά δουλεύει. Εδώ κόντεψε να χρεώσει το φίλτρο καμπίνας 100€. Απλά αυτός που πήγε για σέρβις τον έφαγε ασάλιωτα. Αν είσαι εκτός εγγύησης απλά ΔΕΝ πας αντιπροσωπεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, Maurikycli είπε Έγραφε και ποιήματα ο φιλέλληνας; Ναι για τον Βύρωνα μιλάει. Ο ίδιος αντιπρόσωπος μου είχε πει, όταν του πήγα polo για αλλαγή mechatronic, ότι πρώτη φορά του πηγαίνουν αμάξι με πρόβλημα στο dsg. Ναι, ok... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις