etheo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Σε 17.000 χλμ αλλαγη τακακια? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, etheo είπε Σε 17.000 χλμ αλλαγη τακακια? και μπουζί 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Αν όντως έγιναν όλα αυτά κάπου στα 250€ πάνε άντε 300€ με τίποτα δεν βγαίνει αυτό το ποσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ατο το Σερβις οικολογικων εκδοσεων και Selenia Digitec τι ειναι ??? Το δευτερο ειναι αυτο ????? https://www.skroutz.gr/s/14125892/Selenia-Συνθετικό-Λάδι-Αυτοκινήτου-Digitek-Pure-Energy-0W-30-2lt.html Για τα αλλα σε Honada crv του 2008 εκτος απο μπουζι που κανουν τα γνησια 80 ευρω αλλα ειναι για 100.000 χλμ δεν θα πληρωνα παραπανω απο 100-120 ευρω και πολλα λεω με εργασιας καμμια ωρα Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2023 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Και εγώ που νόμιζα ότι η fiat είναι φθηνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, antonis35 είπε Και εγώ που νόμιζα ότι η fiat είναι φθηνη Καποτε ελεγαν οτι ανταλλακτικα για fiat ακομα και στα περιπτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ατο το Σερβις οικολογικων εκδοσεων και Selenia Digitec τι ειναι ??? Για τα αλλα σε Honada crv του 2008 εκτος απο μπουζι που κανουν τα γνησια 80 ευρω αλλα ειναι για 100.000 χλμ δεν θα πληρωνα παραπανω απο 100-120 ευρω και πολλα λεω το " Σερβις οικολογικων εκδοσεων" είναι τα εργατικά (μάλλον οικολογικά γιαυτό και ακριβά😛) το Selenia Digitec είναι το λάδι 2*2 λίτρα και περισσεύουν 800ml 3 λεπτά πριν, antonis35 είπε Και εγώ που νόμιζα ότι η fiat είναι φθηνη σαν αντιπροσωπία όχι , με εξαιρέσεις όπου εκεί τσιμπάνε (αλλά δε δαγκώνουν, ούτε σφάζουν όπως έκανε η συγκεκριμένη) . Αν τα πάρεις μόνος σου τα αναλώσιμα φθηνά είναι , επαρχία που είμαι απλά τσιμπάνε τα φίλτρα , στα υπόλοιπα νορμάλ τιμές 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Καποτε ελεγαν οτι ανταλλακτικα για fiat ακομα και στα περιπτερα φίλτρο αέρα/καμπινας/λαδιού παίρνεις και με 20€ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Εντωμεταξύ 713,89€ κοστίζει ολόκληρο το panda! 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Αυτό που λέτε να ρωτάμε από πριν τι εργασίες θα γίνουν δε νομίζω ότι γίνεται πάντα. Πολλές φορές βλέπουν κάτι που θέλει αλλαγή και το αλλάζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
etheo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, zio10 είπε Αυτό που λέτε να ρωτάμε από πριν τι εργασίες θα γίνουν δε νομίζω ότι γίνεται πάντα. Πολλές φορές βλέπουν κάτι που θέλει αλλαγή και το αλλάζουν. Σε ενημερώνουν εκ των προτέρων τι χρειάζεται αλλαγή και κρίνεις . Δεν το αλλάζουν χωρίς εντολή σου . Πρόσφατα σε σέρβις 30.000 ακουγοταν οι υαλοκαθαριστήρες . Με ενημέρωσαν και τους είπα ναι αλλάξτε τους. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2023 από etheo 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, zio10 είπε Αυτό που λέτε να ρωτάμε από πριν τι εργασίες θα γίνουν δε νομίζω ότι γίνεται πάντα. Πολλές φορές βλέπουν κάτι που θέλει αλλαγή και το αλλάζουν. Με 17000 χλμ οχι Ουτε τακακια ουτε μπουζι . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Sakiz105 είπε τα μπουζί είναι για cng, και φθηνά τα πήρε σε αντιπροσωπεία 180 ευρώ θέλω σε μπουζιά για alfa 147 twinspark με υγραέριο Για 8 μπουζί τσάμπα σου έρχεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belmpas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Στη συγκεκριμένη περίπτωση και με 17000 χλμ, καποιος κακοπροαιρετος μπορεί να έλεγε ότι αν δεν ήταν από πάνω τους στο σέρβις, παίζει να μην του αλλάξανε και τίποτα και να μην πάρει και χαμπάρι ποτέ.... 8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, belmpas είπε Στη συγκεκριμένη περίπτωση και με 17000 χλμ, καποιος κακοπροαιρετος μπορεί να έλεγε ότι αν δεν ήταν από πάνω τους στο σέρβις, παίζει να μην του αλλάξανε και τίποτα και να μην πάρει και χαμπάρι ποτέ.... Αντε το πολυ πολυ λαδια και κανα δυο φιλτρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Ωρε ξύλο... Με τις υγείες του και ας πρόσεχε. 65ε + φπα εργατοώρα, κάπως πολυ το βλέπω. Θα το επιβεβαιώσω αύριο με φιλο αρχιμηχανικο σε οπελ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις