Black Demis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, korakios είπε ας αλλάξει και δικηγόρο δικηγόρος ειπα κερδίζεις μεν (καθώς δεν ειναι noname φίλτρο κλπ) αλλά......... μεχρι να ξεκινήσει η δίκη θα πάρει πολυυυυυυυ καιρό (η αλλιώς θα μείνει για χρονια χωρίς αυτοκίνητο)
Maurikycli Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, andreaspA είπε Μετα απο 25 εξωδικα με την FMH (πριν 20 χρονια βεβαια) , ενας Καρανικόλας αξίζει. Τί είναι ο Καρανικόλας;
andreaspA Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Τί είναι ο Καρανικόλας; CarCenter. Αντε και λιγο ο Λιαπης στον περιφερειακο. Δεν υπαρχει αλλο συνεργειο. Κατι σφακιανακηδες και Βελμαρ εχουν βγει ολοι στον τάκο. Το προβλημα ξεκιναει απο την απατη του ετησιου σέρβις. Δεν υπαρχει ετησιο σερβις. Δεν χαλανε τα μπουζι αν δεν γραψουν ωρες λειτουργιας, ουτε τα φιλτρα, ουτε καν τα λαδια. Και σιγουρα αλλη ειναι η φθορα τους αν παρκαρει στο λιμανι ή στο υπογειο γκαράζω στην Αττικη. Τα αυτοκινητα δεν θελουν σερβις σημερα. Και αυτα που θελουν πραγματικα δεν τα κανει κανεις. Υγρα φρενων για παραδειγμα καλο ειναι να αλλαζεις καθε 5-6-7 χρονια αλλα δεν αλλαζει κανεις. Και αλλαγη υγρων δεν ειναι ρουφαω με την συριγγα οτι εχει το δοχειακι και βαζω καινουργιο. Το φιλτρο αερα και το φιλτρο καμπινας που καθεται μεσα στο φιλτροκουτι στο υπογειο γκαραζ δεν εχει παθει απολυτως τιποτα αν δεν πιασει τα χλμ που πρέπει. (και ουτε και τοτε στην αττικη πχ που δεν υπαρχει χωμα ουτε για να χεσουν οι γάτες)
korakios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, Black Demis είπε δικηγόρος ειπα κερδίζεις μεν (καθώς δεν ειναι noname φίλτρο κλπ) αλλά......... μεχρι να ξεκινήσει η δίκη θα πάρει πολυυυυυυυ καιρό (η αλλιώς θα μείνει για χρονια χωρίς αυτοκίνητο) κάποια μλκ έχουν κάνει μιας και δεν είναι ζημιά για την αντιπροσωπία , δλδ δεν τα βάζουν απο την τσέπη τους ,μόνο που θα χαθεί εργατοώρα . Πέρσι Θεσ/κη σε Panda που στέγνωσε απο λάδια και μετά απο λίγο διάστημα έγινε καπάκια και υπερχείλιση αλλάξανε το μοτέρ (παρέδωσε εννοείται) χωρίς μα μου , εξαρτάται που θα πέσεις Όταν βγει άκρη φρόντισε να μαθευτεί , δεν είναι να πατά άνθρωπος εκεί , είμαι σίγουρος οτι και να το πήγαινε εκεί πάλι θα βρίσκαν άσχετο λόγο πχ κακή χρήση 2
AristidisZ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, andreaspA είπε CarCenter Έχει τσιμπήσει πάντως αρκετά τελευταία τιμές Κατα τα άλλα και εγώ ικανοποιημένος είμαι που το πάω, βέβαια από χλμ αστα να πάνε, κανα τάληρο το χρόνο κάνω
Maurikycli Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 35 λεπτά πριν, andreaspA είπε CarCenter. Αντε και λιγο ο Λιαπης στον περιφερειακο. Δεν υπαρχει αλλο συνεργειο. Κατι σφακιανακηδες και Βελμαρ εχουν βγει ολοι στον τάκο. Το προβλημα ξεκιναει απο την απατη του ετησιου σέρβις. Δεν υπαρχει ετησιο σερβις. Δεν χαλανε τα μπουζι αν δεν γραψουν ωρες λειτουργιας, ουτε τα φιλτρα, ουτε καν τα λαδια. Και σιγουρα αλλη ειναι η φθορα τους αν παρκαρει στο λιμανι ή στο υπογειο γκαράζω στην Αττικη. Τα αυτοκινητα δεν θελουν σερβις σημερα. Και αυτα που θελουν πραγματικα δεν τα κανει κανεις. Υγρα φρενων για παραδειγμα καλο ειναι να αλλαζεις καθε 5-6-7 χρονια αλλα δεν αλλαζει κανεις. Και αλλαγη υγρων δεν ειναι ρουφαω με την συριγγα οτι εχει το δοχειακι και βαζω καινουργιο. Το φιλτρο αερα και το φιλτρο καμπινας που καθεται μεσα στο φιλτροκουτι στο υπογειο γκαραζ δεν εχει παθει απολυτως τιποτα αν δεν πιασει τα χλμ που πρέπει. (και ουτε και τοτε στην αττικη πχ που δεν υπαρχει χωμα ουτε για να χεσουν οι γάτες) Τα λάδια ταγγιάζουν όμως 😕
kage Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) μην ψαρωνεται κατι αλλο παιζει σε αυτες τις χρεωσεις .το σερβις μπουκ αναφερει ξεκαθαρα τι αλλαζοουν...κ πιθανον πηγαινει στα εξοδα του afm t υπαρχουν πακετα σερβις για ολα τα σερβις σε αντ.πειες σε πολλαπλασιας αξιας αυτοκινητα ποσο μαλλον σε φιατ... ακομη μια περιεργη επιλογη ειναι οτι σε 2κυλιδρο κινητηρα δεν τ εφτανε η μικρη καταναλωση κ λεει ας το παρω με φυσικο αεριο Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από kage
Maurikycli Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Από πόσους κυλίνδρους και κυβικά "εγκρίνεις" την επιλογή για φυσικό αέριο; 😕
geopro Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 59 λεπτά πριν, Black Demis είπε όχημα του 21 αγορασμένο Αύγουστο παθαίνει ζημιά (κάρφωσε βαλβίδες) στα 27,000 χιλομετρα το πάει αντιπροσωπεία για service και του λένε είσαι εκτός εγγύησης λόγο ότι μη εξουσιοδοτούμενο ανταλλακτικό προκάλεσε την ζημιά (για το φίλτρο λαδιού λένε) ,την ίδια απάντηση ειχαν και από μαμά εταιρεία οτι βρέθηκε στο σύστημα μη εξουσιοδοτούμενο ανταλλακτικό Εδώ υπάρχει ένα λεπτό σημείο. Όντως λόγω μεγάλης ανόδου στις τιμές των ανταλλακτικών οι ιδιώτες μηχανικοί έχουν πλέον τη τάση να βάζουν ότι φτηνότερο βρουν μπροστά τους. Για αυτό καλό είναι να τους πηγαίνει ο ενημερωμένος ιδιοκτήτης εκείνος το ανταλλακτικό. Τώρα κατά πόσο ένα φίλτρο λαδιού μπορεί να προκαλέσει το κάρφωμα βαλβίδων είναι εξαιρετικά αμφίβολο. Ακόμη και στην περίπτωση που πάθει κατάρευση η εσωτερική δομή του φίλτρου και δεν κυκλοφορεί το λιπαντικό τότε αναλαμβάνει το bypass να επιτρέψει την κυκλοφορία. Άσε που ο αισθητήρας χαμηλής πίεσης λαδιού θα "φωνάζει " Πάντως δεν νομίζω ότι αν τους πας ένα mann filter να τολμήσουν να πούνε ότι δεν ήταν εγκεκριμένο ή εξουσιοδοτημένο.
korakios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, kage είπε ακομη μια περιεργη επιλογη ειναι οτι σε 2κυλιδρο κινητρα δεν τ εφτανε η μικρη καταναλωση κ λεει ας το παρω με φυσικο αεριο 5-6€ (ευρώ) / 100 χλμ δε νομίζω τα καταφέρνεις με βενζίνη .... (με σημερινές αυξημένες τιμές αερίου) εκτός αν πας σε υβριδικό (όχι mild) και το κάνεις υγραέριο 1
antons33 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, imr είπε Είναι πολύ βασικό να έχεις δικό σου συνεργείο εμπιστοσύνης. Έδω και 10 χρόνια με vw πραγματικά είχα άψογο συνεργειο οικονομικό και τίμιο. Πήγα εκει από το δεύτερο σέρβις που η καρέντα μου ζήτησε 350 φιλικη για λάδια φίλτρο (κάπου στις 20000 χλμ) Πρόσφατα άλλαξα αυτόκινητο σε Ford και πραγματικά το μόνο που μετανιώνω είναι ότι δεν έχω αντίστοιχο εξειδικευμένο συνεργείο για ford. Πραγματικά σκέφτομαι να αλλάξω πάλι σε βαγκ μόνο και μόνο για το συνεργείο.. Έχω ford. Αν είσαι Αθήνα, υπάρχουν σωστά εξειδικευμένα. 1
imr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, antons33 είπε Έχω ford. Αν είσαι Αθήνα, υπάρχουν σωστά εξειδικευμένα. Στειλε μου με πμ αν εχεις καποιο να προτεινεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις