korakios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, listerstorm είπε Το να πας με δικά σου ανταλλακτικά δε ούτε αυτό είναι λύση αφού μπορεί κάλλιστα να αρνηθεί το συνεργείο. δε μπορούν να αρνηθούν γιατί θα έχουν σοβαρές συνέπειες (προϋπόθεση φθσικά να είναι συμβατά)
listerstorm Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, korakios είπε δε μπορούν να αρνηθούν γιατί θα έχουν σοβαρές συνέπειες (προϋπόθεση φθσικά να είναι συμβατά) Συνέπειες γιατί; Θα τους δείρουμε; 1
korakios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, listerstorm είπε Συνέπειες γιατί; Θα τους δείρουμε; όχι , αναφορά στα κεντρικά , Γενική Γραμματεία Καταναλωτή (ρίχνει πρόστιμα) κτλ ....
Ntinaras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Στις 15/2/2023 στις 5:44 ΜΜ, Sakiz105 είπε τα μπουζί είναι για cng, και φθηνά τα πήρε σε αντιπροσωπεία 180 ευρώ θέλω σε μπουζιά για alfa 147 twinspark με υγραέριο 180 για 8 μπουζια ομως ο αλλος εβαλε 2.
imr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Είναι πολύ βασικό να έχεις δικό σου συνεργείο εμπιστοσύνης. Έδω και 10 χρόνια με vw πραγματικά είχα άψογο συνεργειο οικονομικό και τίμιο. Πήγα εκει από το δεύτερο σέρβις που η καρέντα μου ζήτησε 350 φιλικη για λάδια φίλτρο (κάπου στις 20000 χλμ) Πρόσφατα άλλαξα αυτόκινητο σε Ford και πραγματικά το μόνο που μετανιώνω είναι ότι δεν έχω αντίστοιχο εξειδικευμένο συνεργείο για ford. Πραγματικά σκέφτομαι να αλλάξω πάλι σε βαγκ μόνο και μόνο για το συνεργείο.. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από imr
jimis_vts Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Ε όχι ρε παιδιά και ακριβά ανταλλακτικά τα ιταλικά (fiat για να μην παρεξηγηθώ). Γελάει ο κόσμος. Ζητιανεύεις και παίρνεις ανταλλακτικά.
Ntinaras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, jimis_vts είπε Lpg έχω grande punto. Αυτά που λένε περί μπουζί γι' αέριο είναι παπ@ριες καμαρωτές. Και απλά να βάλεις μια χαρά δουλεύει. Εδώ κόντεψε να χρεώσει το φίλτρο καμπίνας 100€. Απλά αυτός που πήγε για σέρβις τον έφαγε ασάλιωτα. Αν είσαι εκτός εγγύησης απλά ΔΕΝ πας αντιπροσωπεία. Εγω παντως απο τοτε που εβαλα μπουζι ιριδιου ειδικα για Lpg το αμαξι εγινε σωστο, καθως ειχα θεματα με τα προηγουμενα (σκετα) ιριδιου 3 ώρες πριν, Haldol είπε Στο συγκεκριμένο δίλημμα κι εγώ αυτό με όλα τα service στην αντιπροσωπεία θα επέλεγα. Αλλά σε καμία περίπτωση δε θα προτιμούσα το "αντιπροσωπειάτο" από αυτό που είχε και λίγο "μάγκα" ιδιοκτήτη και αγάπαγε έστω και λίγο το τουτού του, και το πήγαινε σε σωστούς επαγγελματίες. Ενδεικτικά, όταν χρειάστηκα τακάκια πριν λίγο καιρό, πήγα στον γνωστό "φρενά" που τ' όνομά του αρχίζει από Μο... στην Αγία Παρασκευή (Αττική). Το τι επιπέδου υπηρεσίες μου προσέφερε δε χρειάζεται να το γράψω, αν κατάλαβες για ποιον λέω. Αν δε κατάλαβες, στείλε μου να σου πω ποιον, να ξέρεις που να πας όταν θες φρένα! Υπάρχουν άψογοι επαγγελματίες εκεί έξω και -παραδόξως- δεν είναι λίγοι. Οπότε θέλω να πω ότι δεν υφίσταται η εικόνα που έχει πολύς κόσμος (και εδώ στο forum), ότι δηλαδή κάποιος θα πάει είτε "αντιπροσωπεία ή στο μπάρμπα Μήτσο". Υπάρχει κι άλλη οδός, ανώτερη και από τις δύο άλλες, μάλιστα. ΛΟΛ το εψαξα και ειδα αυτο. Δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει καθαρο πενταρι πουθενα.
Black Demis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, jimis_vts είπε Ε όχι ρε παιδιά και ακριβά ανταλλακτικά τα ιταλικά (fiat για να μην παρεξηγηθώ). Γελάει ο κόσμος. Ζητιανεύεις και παίρνεις ανταλλακτικά. στα επίσημα χωρίς να χάνεις την εγγύηση? 🤨
korakios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, Black Demis είπε στα επίσημα χωρίς να χάνεις την εγγύηση? 🤨 εδώ και πααααρα πολλά χρόνια δε χάνεται (αν κατάλαβα τι εννοείς)
Tommygre Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Κατοχος Polo cng απο το 2020, αγορα με επεκταση εγγυησης. Service το πηγα μονο την πρωτη φορα στα 15000, με δικα μου λαδια castrol 5w30 εντος προδιαγραφων. Συνολο τοτε 95 ευρω, με ολα τα φιλτρα εκτος βενζινης. Απο τοτε μου ειπε φιλος μηχανικος οτι δεν χανω την εγγυηση σε εξουσιοδοτημενο εφοσον εχω ολα τα ανταλλακτικα εντος προδιαγραφων και αυτο εκανα. Εχω φτασει στα 56000 και το πιο πολυ σε service του εξουσιοδοτημενου να ηταν 150 ευρω (με τακακια αυτη υην φορα) και λαδια motul. Να εδινα για το πολυ φθηνοτερο και κατωτερης ποιοτητας panda cng 710 ευρω για το πρωτο μαλιστα service, δεν μπορω να καταλαβω με πιο σκεπτικο πας και το δεχεσαι αυτο. Μαυρα μεσανυχτα ο/η κατοχος και πιαστηκε μεγαλο κοροιδο.
Black Demis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, korakios είπε εδώ και πααααρα πολλά χρόνια δε χάνεται (αν κατάλαβα τι εννοείς) καλα κατάλαβα και καλά κατάλαβες.... θα σου αναφέρω μια πρόσφατη περίπτωση.... όχημα του 21 αγορασμένο άγουστο παθαίνει ζημιά (κάρφωσε βαλβίδες) στα 27,000 χιλομετρα το πάει αντιπροσωπεία για service και του λένε είσαι εκτός εγγύησης λόγο ότι μη εξουσιοδοτούμενο ανταλλακτικό προκάλεσε την ζημιά (για το φίλτρο λαδιού λένε) προφανώς και δεν ειναι το φίλτρο θάμα απλά βρήκαν πάτημα εκεί (αν έβαζε γνήσια δεν θα είχε θέμα το αλλο θεμα ειναι οτι καθε service θα πρεπει να περναει πεον στα καινούργια αυτοκίνητα μεσα στο πρόγραμμα της κατασκευάστριας.. που σημαινει μόνο συνεργεία που έχουν άδεια από συγκεκριμένη κατασκευαστική και διαθετουn πρόσβαση στο database) την ίδια απάντηση ειχαν και από μαμά εταιρεία οτι βρέθηκε στο σύστημα μη εξουσιοδοτούμενο ανταλλακτικό προφανώς ο μοναδικός τρόπος να πάρει τα λεφτά του ειναι μέσο απο δικαστήριο (δικηγόρος ειπε οτι κατά 99% θα τα πάρει ολα αλλά θα τραβήξει παρα πολύ καιρό) Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από Black Demis
korakios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Black Demis είπε προφανώς ο μοναδικός τρόπος να πάρει τα λεφτά του ειναι μέσο απο δικαστήριο (δικηγόρος ειπε οτι κατά 99% θα τα πάρει ολα αλλά θα τραβήξει παρα πολύ καιρό) ας πάει μέσω ΣτΚ αρχικά , αν όμως το "μη εξουσιοδοτούμενο ανταλλακτικό" δεν ήταν όντως συμβατό , τότε απλά την έκατσε .
Black Demis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, korakios είπε ας πάει μέσω ΣτΚ αρχικά , αν όμως το "μη εξουσιοδοτούμενο ανταλλακτικό" δεν ήταν όντως συμβατό , τότε απλά την έκατσε . κάπου στα βάθη (τα μικρά γραμμαατα) ουσιαστικά αναφέρει η εταιρεία οτι μπορει να εγγυηθεί σωστή λειτουργεια μόνο με γνήσια ανταλλακτικά (δεν λει δλδ οχι στα οχι δικά της αλλά σου λέει δεν μπορώ να εγγυηθώ τι θα γινει ) εκεί πάτησαν εκεί την έκατσε........
andreaspA Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Στις 16/2/2023 στις 11:44 ΠΜ, uniquegr είπε Παλιά ό,τι άλλαζαν το έβαζαν σε σακούλα και το άφηναν στη καμπίνα του αυτοκινήτου, στα τελευταία service του Ford μου έπαψαν να το κάνουν. Όσο για το λάδι, δεν είναι μόνο τα βαρέλια. Είναι και τα περισσεύματα, λίγο απο το ένα αυτοκίνητο, λίγο απο το άλλο, που λίγο λίγο φτάνουν για μια αλλαγή = χρέωση καινούργιου και ολόκληρου δοχείου, ενώ παράλληλα ΔΕΝ αφήνουν πλέον το υπόλοιπο του δοχείου για να το πάρει ο πελάτης. Αυτά συν το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να βρουν άκρη ( στο συνεργείο της Ford ) με ένα πρόβλημα και μου έλεγαν να ξεκινήσουμε να κατεβάζουμε σαζμάν, κινητήρα κλπ ( με το ανάλογο κόστος ) ενώ ένας μάστορας σε άλλο συνεργείο το έκανε κουκλί το αυτοκίνητο, με οδήγησαν στο να μη ξαναπάω το αυτοκίνητό μου στο επίσημο service. Μετα απο 25 εξωδικα με την FMH (πριν 20 χρονια βεβαια) , ενας Καρανικόλας αξίζει.
korakios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Black Demis είπε κάπου στα βάθη (τα μικρά γραμμαατα) ουσιαστικά αναφέρει η εταιρεία οτι μπορει να εγγυηθεί σωστή λειτουργεια μόνο με γνήσια ανταλλακτικά (δεν λει δλδ οχι στα οχι δικά της αλλά σου λέει δεν μπορώ να εγγυηθώ τι θα γινει ) εκεί πάτησαν εκεί την έκατσε........ ας αλλάξει και δικηγόρο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις