vamvakoolas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) παντως τοσα χρονια κυλινδρο σε εξατμιση auto/φορτηγα δεν εχω ακουσει. Σε μηχανακια ναι... (Δε θα κρινω το "μαστορα", ας μας δωσει η φιλη κανενα feedback) Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από vamvakoolas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis 05 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε παντως τοσα χρονια κυλινδρο σε εξατμιση auto/φορτηγα δεν εχω ακουσει. Σε μηχανακια ναι... (Δε θα κρινω το "μαστορα", ας μας δωσει η φιλη κανενα feedback) προφανώς και κύλινδρο εννοεί το καζανάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε παντως τοσα χρονια κυλινδρο σε εξατμιση auto/φορτηγα δεν εχω ακουσει. Σε μηχανακια ναι... (Δε θα κρινω το "μαστορα", ας μας δωσει η φιλη κανενα feedback) Μα δεν έγραψε κάπου πως ήταν "μάστορας", έγραψε κατά λέξη "έτσι μου το είπε αυτός που το εντόπισε, οπότε έτσι σας το μεταφέρω...". Μάστορας είναι αυτός που το πήγε τώρα, ο οποίος ΘΑ της πει τι ακριβώς έχει/είχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μα δεν έγραψε κάπου πως ήταν "μάστορας", έγραψε κατά λέξη "έτσι μου το είπε αυτός που το εντόπισε, οπότε έτσι σας το μεταφέρω...". Μάστορας είναι αυτός που το πήγε τώρα, ο οποίος ΘΑ της πει τι ακριβώς έχει/είχε. ουτε εγω εγραψα οτι της το ειπε ο μαστορας. Απλως υποψιαζομαι οτι μπορει να της αλλαξει ολο το συστημα (απο πολλαπλη μεχρι καζανακι/τελικο) για να διορθωσει το "κυλινδρο". ειδωμεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε ουτε εγω εγραψα οτι της το ειπε ο μαστορας. Απλως υποψιαζομαι οτι μπορει να της αλλαξει ολο το συστημα (απο πολλαπλη μεχρι καζανακι/τελικο) για να διορθωσει το "κυλινδρο". ειδωμεν Απλά έτσι μου φάνηκε. Όσο για τον μάστορα είναι αμέτρητοι οι τρόποι που μπορεί να "φάει" τον πελάτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα