Προς το περιεχόμενο

Mazda 2 - κόστος εξάτμισης

Dollaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά από τράνταγμα (λακούβα) έσπασε κύλινδρος στην εξάτμιση του αυτοκινήτου. Θα μπορούσε κάποιος να με κατατοπίσει για το πόσο μπορεί να είναι το κόστος εξάτμισης για ένα Mazda 2; Τοποθέτηση, ανταλλακτικό, τα πάντα όλα μέσα. Στο περίπου πάντα κ εννοείται θα ρωτήσω μάστορα, αλλά μέχρι τότε... έχω τρελλαθεί!😐

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ, απλά δεν γνωρίζω από ανταλλακτικά ώστε να γκουγκλάρω μεμονωμένα τι θα χρειαστεί κ να βγάλω κοστολόγιο. Προσπαθώ να καταλάβω πόσο μπελαλίδικο μπορεί να είναι σαν ζημιά για να γίνει η τοποθέτηση, ώστε να καταλάβω κ τι θα ζητήσει ο μάστορας για εργασία... Thanks όμως που μπήκες στον κόπο να παραθέσεις το link.

Στο αρχικό πόστ γράφω "εννοείται θα ρωτήσω μάστορα, αλλά μέχρι τότε..."

Προφανώς είμαι κάπου που δεν μπορώ να ρωτήσω μάστορα τη δεδομένη στιγμή... Επειδή όμως με έχει αγχώσει το όλο στόρυ, έλεγα μήπως κανένας χριστιανός έδινε καμιά ιδέα για να κατατοπιστώ...

1 ώρα πριν, Dollaki είπε

Μετά από τράνταγμα (λακούβα) έσπασε κύλινδρος στην εξάτμιση του αυτοκινήτου. Θα μπορούσε κάποιος να με κατατοπίσει για το πόσο μπορεί να είναι το κόστος εξάτμισης για ένα Mazda 2; Τοποθέτηση, ανταλλακτικό, τα πάντα όλα μέσα. Στο περίπου πάντα κ εννοείται θα ρωτήσω μάστορα, αλλά μέχρι τότε... έχω τρελλαθεί!😐

Αυτό το "κύλινδρος στην εξάτμιση" πρώτη φορά το ακούω.

12 ώρες πριν, Dollaki είπε

Δεν υπάρχει απάντηση αν δεν ξέρουμε τι έχει χαλάσει.

• Like 1

13 ώρες πριν, Dollaki είπε

Πηγαινε πάλι στο σημείο που έγινε το κακό και κάλεσε την τροχαία για καταγραφή ότι έγινε σήμερα ( και καλά). Ζήτα μετά αποζημίωση από τον δήμο ( ή ανάλογα σε ποιον ανήκει ο δρόμος με την κακοτεχνία).

• Like 1

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!!! Το έχω στο μάστορα τώρα, οπότε θα μάθω σήμερα να μου λυθεί η απορία....

Τώρα αυτό για τον κύλινδρο, δεν γνωρίζω τι ακριβώς είναι (ασχετίδου γαρ :lol:), κ εμένα έτσι μου το είπε αυτός που το εντόπισε, οπότε έτσι σας το μεταφέρω...

Αυτό πάλι που είπε ο φίλος liakjim, να πάω δηλαδή στο σημείο κ να καλέσω τροχαία ήταν πολύ καλή ιδέα - next time, που ελπίζω να μην επαναληφθεί κ να μην χρειαστεί ποτέ ξανά, θα το έχω στα υπόψιν.

• Like 1

21 ώρες πριν, Dollaki είπε

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!!! Το έχω στο μάστορα τώρα, οπότε θα μάθω σήμερα να μου λυθεί η απορία....

Τώρα αυτό για τον κύλινδρο, δεν γνωρίζω τι ακριβώς είναι (ασχετίδου γαρ :lol:), κ εμένα έτσι μου το είπε αυτός που το εντόπισε, οπότε έτσι σας το μεταφέρω...

Αυτό πάλι που είπε ο φίλος liakjim, να πάω δηλαδή στο σημείο κ να καλέσω τροχαία ήταν πολύ καλή ιδέα - next time, που ελπίζω να μην επαναληφθεί κ να μην χρειαστεί ποτέ ξανά, θα το έχω στα υπόψιν.

Αν ειναι τελικό έχει 50-60€ και 120 σε ανοξείδωτο. Μιλάμε για τοποθέτηση σε εξατμισά. Όσο μεγαλύτερο το μεγεθος, ανεβαίνει κ το κόστος. Τα πιο μικρά μεγέθη κάνουν περισσότερη φασαρία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...