kremenarasi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Το ότι κάποιοι θέλουν αυτό το πράγμα να λειτουργήσει 110% με ακρίβεια για όλα τα ζητήματα του κόσμου είναι για γέλια. Ι δικό μας ΜΆΙΚ "Μηχαλακης" που πήγε εξαφανίστηκε ΛΟΛ.
michael92 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, kremenarasi είπε Το ότι κάποιοι θέλουν αυτό το πράγμα να λειτουργήσει 110% με ακρίβεια για όλα τα ζητήματα του κόσμου είναι για γέλια. Αν δεν έχει αντίστοιχη ακρίβεια με 4-5 λεπτά manual αναζήτηση στο google, για ποιο λόγο να το χρησιμοποιήσει κανείς;
KilliK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) εγω ανακαλυψα αλλο προβλημα. του ζητησα να μου βρει μερικες συνταγες και βιντεο για home mdae protein bars. και ολα τα youtube vides που μου βγαλε, ηταν unavailable. what gives? 21 ώρες πριν, michael92 είπε Αν δεν έχει αντίστοιχη ακρίβεια με 4-5 λεπτά manual αναζήτηση στο google, για ποιο λόγο να το χρησιμοποιήσει κανείς; διοτι οταν δουλευει σωστα, σου γλυτωνει αυτα τα 5λ. εχτες με βοηθησε αμεσως να διορθωσω εναν html κωδικα και μου εξηγησε πως δουλευει. διαφορετικα θα τρωγα μια ωρα στο stackoverflow. αυτη η τεχνολογια ειναι το μελλον, αλλα ναι, καλο ειναι μεχρι να τελοιοποιηθει, για πιο εξεζητημενες αναζητησεις, να συνδυαζεται το google search με το chatgpt. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από KilliK
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα