johnydre Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα εχω ενα θεμα με το 4G στο κινητο. Εκανα μεταβαση απο Vodafone CU σε F2G με απλη καρτα. Χθες ηρθε η νεα SIM της Nova F2G με μαυρο χρωμα και το ονομα Nova. Απο οτι εμαθα ειναι νεες καρτες sim της nova. Την συνδεω μια χαρα ολα καλα εβαλα και την καρτα. Αλλα δεν πιανει 4G παρα μονο H+ με την vodafone επιανα κανονικα 4G αλλα και 5G δοκιμασα και σε αλλο κινητο αλλα τιποτα ουτε εκει πιανει. Πηγα σε καταστημα μου λενε παρε στο τεχνικο νουμερο. Παιρνω στο τεχνικο νουμερο απο οτι καταλαβα δεν ειχαν ιδεα γιατι γινεται αυτο. Και λεει θα κανουμε κατι ελεγχους και θα σας καλεσουμε μετα. Παλια θυμαμαι εστελνες sms σε ενα νουμερο και τοτε σου ενεργοποιουσαν το 4G τωρα δεν ξερω αν το κανουν ακομα αυτο. Εχει καποιος να προτεινει κατι? η εχει το ιδιο θεμα?
dkmaster Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Με την σιμ μέσα στο κινητό πήγαινε στις ρυθμίσεις, κάρτες σιμ και δίκτυα κινητής, πάτα πάνω στη σιμ, προτιμώμενος τύπος δικτύου, LTE.
johnydre Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, dkmaster είπε Με την σιμ μέσα στο κινητό πήγαινε στις ρυθμίσεις, κάρτες σιμ και δίκτυα κινητής, πάτα πάνω στη σιμ, προτιμώμενος τύπος δικτύου, LTE. Το ξερω αυτο ετσι το εχω. Δεν μπορω να καταλαβω τη φταιει.
johnydre Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Galaxy note 8 και Galaxy note 9 της samsung και στα 2 ετσι ειναι με H+
dkmaster Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Το περίεργο με τη nova είναι ότι λέει σε περίπτωση που δεν πιάνει το 4g να γίνει αναβάθμιση λογισμικού στο κινητό, ειδικά σε LG και Samsung.
johnydre Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, dkmaster είπε Το περίεργο με τη nova είναι ότι λέει σε περίπτωση που δεν πιάνει το 4g να γίνει αναβάθμιση λογισμικού στο κινητό, ειδικά σε LG και Samsung. Ολα τα updates τους τα εχουν. Αμα βρω χρονο καμια μερα ισος κανο hard reset το κινητο να δω αν κανει κατι αυτο.
dkmaster Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, johnydre είπε Ολα τα updates τους τα εχουν. Αμα βρω χρονο καμια μερα ισος κανο hard reset το κινητο να δω αν κανει κατι αυτο. Ποιες είναι οι ρυθμίσεις Internet για το καρτοκινητό μου; | F2G Δοκίμασε αυτό
johnydre Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 44 λεπτά πριν, dkmaster είπε Ποιες είναι οι ρυθμίσεις Internet για το καρτοκινητό μου; | F2G Δοκίμασε αυτό Ουτε αυτο κανει κατι παλι με H+ ειναι. Θα το κανο κανα hard reset καμια μερα ισος κανει κατι αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα