wiseguy7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Καλημέρα σε όλους, το θέμα μου έχει να κάνει με το monitor Xiaomi Mi 2K IPS, όπου μετά απο ατύχημα έσπασε το panel. Γνωρίζει κανείς αν επισκεύαζεται, αν αξίζει ή την πετάω και πάω για καινόυρια? Απο το service της xiaomi μου είπαν ότι δεν επισκευάζονται τα panel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, wiseguy7 είπε Καλημέρα σε όλους, το θέμα μου έχει να κάνει με το monitor Xiaomi Mi 2K IPS, όπου μετά απο ατύχημα έσπασε το panel. Γνωρίζει κανείς αν επισκεύαζεται, αν αξίζει ή την πετάω και πάω για καινόυρια? Απο το service της xiaomi μου είπαν ότι δεν επισκευάζονται τα panel. Δεν επισκευάζεται σε εύλογη τιμή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πας για αλλο. Παραδειγμα σε φιλο για οθονη τηλεορασης που στα καταστηματα ολοκληρη η τηλεοραση ειχε 280 ευρω του ζητησαν 330 για την οθονη.😃 Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2023 από LLLEFTERIS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα