kinitos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Ρε παιδιά θα ήθελα να μάθω (απλή απορία) γιατί έχει καταντήσει αηδία.... τι παίζει με τις διαφημίσεις.μεσα στις εφαρμογές λοιπόν η ερώτησή είναι η απλή βγαινου δεκάδες παιχνίδια η εφαρμογές αξιόλογες .(κάποιες τελιεως μαπα) και σε ταράξουν σε διαφημίσεις. αλλά μιλάμε για τραγική φάση παίζεις πίστα διαφήμιση χάνεις διαφήμιση. ανοίγεις ένα file explorers διαφήμιση Ποσα βγάζουν περίπου και πως λειτουργεί (πρέπει να παίζεις διότι οκ ας πούμε το coin master θέλει να παίζει η διαφημιση ώστε να βρει νέους παίκτες να σκάσουν χρήμα. αλλά εδώ μιλάμε ότι βλέπεις άκυρα παιχνίδια συνήθως με παραπλάνητικες (άσχετη διαφιμηση από το παιχνίδι, αλήθεια αυτό δεν μπορεί να το κάνουμε κάπου θέμα?,) τα οποία δεν μπορώ να πιστέψω ότι χαλάνε λεφτά παίκτες. Η γίνεται απλά για να δείχνουν download άρα με την σειρά τους πουλάνε διαφήμιση μέσα στο δικό τους περιβάλλον.
GATE123 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Όταν τα παιχνίδια ή οι εφαρμογές είναι free τότε μπαίνουν οι διαφημίσεις. Όταν τα αγοράζεις τότε εκεί δεν υπάρχουν διαφημίσεις. Οπότε το συμπέρασμα είναι λογικό. 1
kinitos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 δεν είπα όχι σε αυτό είπα πόσα να βγάζουν ώστε να αξίζει να στήσεις ένα παιχνιδι μια εφαρμογή συνήθως κλώνος από άλλο ώστε να το πασάρει μέσω διαφήμιση ώστε να πάρεις κόσμο για να αρχίσεις να βάζεις και εσύ διαφήμιση και πάει λέγοντας. Η καλύτερα το ανάποδο εγώ φτιάχνω μια εφαρμογή παιχνίδι δεν εχει σημασία ας πω παιχνίδι είναι ευκολότερο στην εγκατάσταση από περισσότερο κόσμο. πρέπει να πληρώσω λίγα?η πολλά? για να μπω σαν διαφιμηση σε άλλα παιχνίδια να τους πεθάνω στις διαφιμησεις. ώστε να το κατεβάσουν αν και εγώ με το που μπεις αρχίσω στην δική μου εδαρμογη τις διαφιμησεις σε σημείο αηδίας θα το σβήσεις. άρα τι κερδίζει κάποιος Η όλη αλυσίδα λογικής είναι που ψάχνω
jim_p Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Αν εισαι σε android 9+ κανεις αυτο (εκει που λεει method 2 > android > instructions for android 9 adn above) και ησυχαζεις αρκετα απο τις διαφημησεις. Εχω δει βεβαια εφαρμογες που δεν τις επιρρεαζει και δειχνουν διαφημησεις κανονικα. https://adguard-dns.io/en/public-dns.html Και ακριβως επειδη το εχουν παραχ3σει οι devs με τις διαφημησεις, κοιταω παντα για εφαρμογες που να μην εχουν ή για opensource εναλλακτικες αν υπαρχουν. Για παιχνιδια δεν ξερω.
kinitos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 οκ θα το δω . αν και το σκεπτικό μου δεν ήταν να βρούμε λύση αλλά να μάθαινα πως έστω στο περίπου βγάζουν από αυτό το σύστημα. αλλά αυτό θα το ξέρουν καλύτερα devs εδώ η κάποιος που έχει εμπλακεί μέσα σε αυτό το σύστημα σαν εταιρεία ευχαριστώ πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα