Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

EDIT: Δυστυχώς έχει γίνει "sold out" η προσφορά... (τώρα πως γίνεται sold out ένα digital προϊόν αυτό είναι ένα θέμα, ήμαρτον...) Ελπίζω να πρόλαβαν αρκετοί φίλοι.

Λόγω Αγίου Βαλεντίνου φαντάζομαι :)

https://www.fanatical.com/en/game/leisure-suit-larry-retro-bundle

> Τι είναι η σειρά Leisure Suit Larry?

https://en.wikipedia.org/wiki/Leisure_Suit_Larry

Για να πάρουμε τα games στο Steam:

1) Δημιουργούμε λογαριασμό στο Fanatical. Δινουμε έγκυρο λογαριασμό email + password. Κάνουμε Activate το λογαριασμο στο email που μας στέλνουν.

2) Βάζουμε το bundle στο καλάθι + κάνουμε subscribe στο newsletter του Fanatical (απαραίτητο βήμα)

3) Κάνουμε link το Fanatical account με ένα premium Steam account (πρέπει να έχουν γίνει αγορές τουλάχιστον 5€ στο steam)

4) Για να περάσουμε το bundle στο steam πάμε στο Fanatical -> My account -> Product Library -> Στο game λέει το κλειδί και απο δίπλα redeem on steam.

Αυτά. Λίγο μανούρα και μάλλον δεν θα το έκανα αν δεν ήταν για τον Larry :)

Επεξ/σία από Tol1as
  • Like 14
  • Thanks 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω τα πιο πολλα αλλα θα το παρω μπας και μου λειπει καποιο μια και εχω fanatical, thanks

15 ώρες πριν, Tol1as είπε

3) Κάνουμε link το Fanatical account με ένα premium Steam account (πρέπει να έχουν γίνει αγορές τουλάχιστον 5€ στο steam)

4) Για να περάσουμε το bundle στο steam πάμε στο Fanatical -> My account -> Product Library -> Στο game λέει το κλειδί και απο δίπλα redeem on steam.

δεν χρειαζεται να κανεις link  με το steam btw, με το που κανεις την παραγγελια πατας στο "VIEW ORDERS AND KEYS" και το Redeem on steam που λες και τελειωσες

Επεξ/σία από demian83
  • Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Tol1as είπε

Λόγω Αγίου Βαλεντίνου φαντάζομαι :)

https://www.fanatical.com/en/game/leisure-suit-larry-retro-bundle

> Τι είναι η σειρά Leisure Suit Larry?

https://en.wikipedia.org/wiki/Leisure_Suit_Larry

Για να πάρουμε τα games στο Steam:

1) Δημιουργούμε λογαριασμό στο Fanatical. Δινουμε έγκυρο λογαριασμό email + password. Κάνουμε Activate το λογαριασμο στο email που μας στέλνουν.

2) Βάζουμε το bundle στο καλάθι + κάνουμε subscribe στο newsletter του Fanatical (απαραίτητο βήμα)

Καθολου μανουρα. Δε μου πηρε πανω απο 30 δευτερολεπτα. Πλεον με το google account, το sign up / sign in γινεται αμεσως.

Αξιζει να ασχοληθεις με τα συγκεκριμενα; Δε εχω παιξει ποτε κανενα παιχνιδι απο τη σειρα Leisure Suit Larry.

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Αξιζει να ασχοληθεις με τα συγκεκριμενα; Δε εχω παιξει ποτε κανενα παιχνιδι απο τη σειρα Leisure Suit Larry.

Έχω παίξει μόνο τα 2 πρώτα το μακρινο 1997. Άξιζαν? Απολύτως, αλλά είναι κάπως dated για τη σημερινή εποχή. Θυμάμαι πάντως να έχω λιώσει στο γέλιο και η γενική εντύπωση που μου έχει μείνει ήταν πολύ θετική, ειδικά η ατμόσφαιρα 80s-90s. Βέβαια αυτή η εντύπωση προέρχεται απο εφηβική κρίση αλλα νομίζω ότι τα κείμενα των 2 πρώτων ήταν καλογραμμένα (αφήγηση-διάλογοι). Για τα επόμενα έχω ακούσει καλά λόγια, εκτός ίσως απ΄τα 6-7.

Φυσικά τα point & click adventures είναι, ας πούμε, κάπως ιδιαίτερο είδος παιχνιδιων... σε άλλους αρέσουν, άλλοι τα μισούν. Προσωπικά λατρεύω.

• Like 2
Δημοσ.

1988 - 1990;  κάπου εκεί... 

Pc - CGA όλα κίτρινα 😁😁

Μετά Amiga γύρω στο 1993 μαζί με monkey island της τότε εποχής. 

Ώραια παιχνίδια, θυμάμαι όταν έπρεπε να πάρεις προφυλακτικό για να.... Και θυμάμαι στο αυτοκίνητο που έμπαινε το κορίτσι για....disco κλπ. Αξίζει το game. 

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...