Lewnidas1995 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα παιδια! Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει καπου στο χαος του ιντερνετ διαθεσιμο το πλάνο εργα οπτικών ινών ; Και απο τι εξαρτάται το απο που θα περασουν ;; Μένω σε περιοχή με μαξ 50 και λιγο πιο πανω εχουν αρχισει να σκαβουν (μαλλον για οπτικες) και με τρωει ο κωλος μου να βαλω 4g ρουτερ ή να περιμενω το θαυμα της οπτικης ; BTW στο πατρικο μου μου ειχαν πει οτι θα εφερναν οπτικη εντος 6 μηνων καποιοι τεχνικοι που ειχαν ερθει γιατι ειχα θεμα με την 100αρα γραμμη αλλα ευτυχώς για μενα δεν περιμενα και αλλαξα την εσωτερικη καλωδίωση γιατι απο εκεινους τους 6 μηνες περασαν 30 και προχωράμε..
hln3 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 12 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε Καλησπερα παιδια! Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει καπου στο χαος του ιντερνετ διαθεσιμο το πλάνο εργα οπτικών ινών ; Και απο τι εξαρτάται το απο που θα περασουν ;; Μένω σε περιοχή με μαξ 50 και λιγο πιο πανω εχουν αρχισει να σκαβουν (μαλλον για οπτικες) και με τρωει ο κωλος μου να βαλω 4g ρουτερ ή να περιμενω το θαυμα της οπτικης ; BTW στο πατρικο μου μου ειχαν πει οτι θα εφερναν οπτικη εντος 6 μηνων καποιοι τεχνικοι που ειχαν ερθει γιατι ειχα θεμα με την 100αρα γραμμη αλλα ευτυχώς για μενα δεν περιμενα και αλλαξα την εσωτερικη καλωδίωση γιατι απο εκεινους τους 6 μηνες περασαν 30 και προχωράμε.. απάντησες μόνος σου νομίζω 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα