Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος ενός Iphone 16.3 (14 pro) και προσπαθώ να συνδέσω μία λάμπα Yeelight 1SE που έχω αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Με ένα android Oneplus που έχω κάθε φορά το βρίσκει αυτόματα και σε bluetooth και σε wifi αμέσως και ολοκληρώνει την διαδικασία άμεσα. Στο iphone δεν καταφέρνω τίποτα. Ακολουθώ όλα τα βήματα αλλά δεν βγάζω άκρη. Έχω δοκιμάσει πέρα απο τις οδηγίες, να αλλάξω και σέρβερ (έβαλα Mainland China και Europe), έκανα επανεκκίνηση στο ρούτερ, έσβησα και ξανά κατέβασα την εφαρμογή χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Να επισημάνω πως κάθε φορά ότι δοκίμαζα με το iphone αμέσως μετά το έκανα και με το oneplus και δούλευε κάθε φορά. Οποιαδήποτε βοήθεια ή ιδέα ευπρόσδεκτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Leonidasdms είπε

Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος ενός Iphone 16.3 (14 pro) και προσπαθώ να συνδέσω μία λάμπα Yeelight 1SE που έχω αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Με ένα android Oneplus που έχω κάθε φορά το βρίσκει αυτόματα και σε bluetooth και σε wifi αμέσως και ολοκληρώνει την διαδικασία άμεσα. Στο iphone δεν καταφέρνω τίποτα. Ακολουθώ όλα τα βήματα αλλά δεν βγάζω άκρη. Έχω δοκιμάσει πέρα απο τις οδηγίες, να αλλάξω και σέρβερ (έβαλα Mainland China και Europe), έκανα επανεκκίνηση στο ρούτερ, έσβησα και ξανά κατέβασα την εφαρμογή χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Να επισημάνω πως κάθε φορά ότι δοκίμαζα με το iphone αμέσως μετά το έκανα και με το oneplus και δούλευε κάθε φορά. Οποιαδήποτε βοήθεια ή ιδέα ευπρόσδεκτη.

https://www.yeelight.com/faqs/yeelight-app

στη εικόνα 5 στο εμφανίζει κ μετά αποσυνδέεται ή δεν στο εμφανίζει καθόλου?

εναλλακτικά δοκιμασε μηπως κ στο εμφανίσει στο wlan με επαναφορά ρυθμίσεων. δικτύου η 2η επιλογη που ακυρωνει ότι ρύθμιση έχεις περασμένη στις συνδεσεις

Επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύουΑφαιρούνται όλες οι ρυθμίσεις δικτύου. Επιπλέον, το όνομα συσκευής που έχει εκχωρηθεί στις «Ρυθμίσεις» > «Γενικά» > «Πληροφορίες» επανέρχεται σε «iPhone», και τα χειροκίνητα αξιόπιστα πιστοποιητικά (π.χ. για ιστότοπους) αλλάζουν σε μη αξιόπιστα.

https://support.apple.com/el-gr/guide/iphone/iphea1c2fe48/ios

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.

Όχι όχι. Δεν φορτώνει καθόλου το ποσοστό. Και την ίδια ακριβώς στιγμή δουλεύει με το OnePlus. Άρα είμαι βεβαίως πως δεν φταίει το δίκτυο ή η λάμπα. 

Δημοσ.

να δοκιμασεις επαναφορα ρυθμ.δικτυου για να δεις αν εμφανιζεται τοτε.....(δεν ειναι ολικη επαναφορα απλα τα κανει ολα reset στο δικτυο το περιεχομενο μενει ιδιο) κ δες πως συμπεριφερεται μετα η συσκευη στις συνδεσεις ξανά.

Επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου: Αφαιρούνται όλες οι ρυθμίσεις δικτύου. Επιπλέον, το όνομα συσκευής που έχει εκχωρηθεί στις «Ρυθμίσεις» > «Γενικά» > «Πληροφορίες» επανέρχεται σε «iPhone», και τα χειροκίνητα αξιόπιστα πιστοποιητικά (π.χ. για ιστότοπους) αλλάζουν σε μη αξιόπιστα.

Ενδέχεται επίσης να απενεργοποιηθεί η περιαγωγή δεδομένων κινητού δικτύου. (Δείτε Προβολή ή αλλαγή ρυθμίσεων δεδομένων κινητού δικτύου στο iPhone.)

Όταν επαναφέρετε ρυθμίσεις δικτύου, αφαιρούνται τα δίκτυα που είχατε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και οι ρυθμίσεις VPN που δεν είχαν εγκατασταθεί από προφίλ διαμόρφωσης ή διαχείριση φορητών συσκευών (MDM). Το Wi-Fi απενεργοποιείται και μετά ενεργοποιείται ξανά, και συνεπώς σας αποσυνδέει από οποιοδήποτε δίκτυο στο οποίο βρίσκεστε. Οι ρυθμίσεις Wi-Fi και «Ερώτηση για είσοδο» παραμένουν ενεργοποιημένες.

Για να αφαιρέσετε ρυθμίσεις VPN που έχουν εγκατασταθεί από προφίλ διαμόρφωσης, μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις» > «Γενικά» > «VPN και διαχείριση συσκευών», επιλέξτε το προφίλ και μετά αγγίξτε «Αφαίρεση προφίλ». Αυτό επίσης αφαιρεί και άλλες ρυθμίσεις και λογαριασμούς που παρέχονται από το προφίλ. Δείτε την ενότητα Εγκατάσταση ή αφαίρεση προφίλ ρύθμισης παραμέτρων στο iPhone.

Για να αφαιρέσετε ρυθμίσεις δικτύου που έχουν εγκατασταθεί από λύση MDM (Διαχείριση φορητών συσκευών), μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις» > «Γενικά» > «VPN και διαχείριση συσκευών», επιλέξτε τη διαχείριση και μετά αγγίξτε «Διαγραφή διαχείρισης». Αυτό επίσης αφαιρεί και άλλες ρυθμίσεις και πιστοποιητικά που παρέχονται από το σύστημα MDM. 

Δημοσ.

Άκυρο και αυτός ο τρόπος. Πάλι δεν έγινε τίποτα. Έσβησα όλα τα δίκτυα που ήμουν ενεργός. Συνδέθηκα στο ρουτερ στην μπάντα μόνο 2.4 και πάλι τίποτα 😞

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να είναι διαθέσιμες οι λάμπες σε δύο συσκευές ταυτόχρονα; 

Δηλαδή να μπορώ να αλλάζω χρώμα από τουλάχιστον δύο κινητά; 

Ένα  iPhone  και ένα Android 

Δημοσ.

Λάμπες Smart bulb W3, εφαρμογή Yeelight με το κόκκινο εικονίδιο.. Αλλά δεν ολοκληρώνεται το σετάρισμα επειδή αποσυνδεέται από το wifi της λάμπας επειδη δεν έχει ίντερνετ.. Στο Android πατούσα stay connected anyway και είχε ολοκληρωθεί με επιτυχία το setup.. Βγαίνει από το wifi της λάμπας και το setup σταματάει στο 25%..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...