Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Βρήκα μια αγγελία για δουλειά από το σπίτι η οποία ζητάει ταχύτητα internet τουλάχιστον 20 Mbps. Στον υπολογιστή μου η ταχύτητα ίντερνετ που αναφέρεται είναι 600/150 Mbps. Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν πληρώ τις προυποθέσεις?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, lara_gr είπε

Καλησπέρα σας.

Βρήκα μια αγγελία για δουλειά από το σπίτι η οποία ζητάει ταχύτητα internet τουλάχιστον 20 Mbps. Στον υπολογιστή μου η ταχύτητα ίντερνετ που αναφέρεται είναι 600/150 Mbps. Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν πληρώ τις προυποθέσεις?

600>20=Ναι

Δημοσ.

Αμφιβάλλω ότι έχεις 600/150 Mbps γραμμή, πιθανότατα αυτό που βλέπεις είναι τι μπορεί να πιάσει η κάρτα δικτύου σου.
Στο interface του router σου μπορείς να δεις σε τι ταχύτητα κλειδώνει. Αρκετά καλή εικόνα μπορείς να πάρεις τρέχοντας ένα speedtest στην ομώνυμη σελίδα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, thanospetr είπε

Αμφιβάλλω ότι έχεις 600/150 Mbps γραμμή, πιθανότατα αυτό που βλέπεις είναι τι μπορεί να πιάσει η κάρτα δικτύου σου.
Στο interface του router σου μπορείς να δεις σε τι ταχύτητα κλειδώνει. Αρκετά καλή εικόνα μπορείς να πάρεις τρέχοντας ένα speedtest στην ομώνυμη σελίδα.

Download μου έβγαλε 13.42 και upload 0.58 Mbps. Πολύ χαμηλότερο από αυτό που ζητάνε, σωστά?

Δημοσ.

Σωστά. Αν είναι δυνατό κάνε αναβάθμιση γραμμής στον ίδιο ή σε άλλο πάροχο αν δίνουν 50/100++ Mbps στην περιοχή σου, αν είναι καλή ευκαιρία που δεν θες να χάσεις.

Δημοσ.
Στις 14/2/2023 στις 9:03 ΜΜ, lara_gr είπε

Καλησπέρα σας.

Η δουλεια ειναι online video streaming?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...