LuNaTiC Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Με κάλεσε κάποιος που δεν εχω στις επαφές μου ... και που δεν τον βρίσκω για να τον κανω add... το νούμερο ξεκινάει απο +30 67968##### και μου κάνει εντύπωση γιατί δεν έχω ξαναδεί να ανήκει κάπου αυτό το πρόθεμα ... Γνωρίζει κανείς κάτι? Να δοκιμάσω να τον καλέσω κανονικά να δω τι είναι?
basilis_k6 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 google +30 ειναι απλα ενας αριθμος απο ελλαδα
LuNaTiC Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Αυτό το γνωρίζω...το πρόθεμα 679 δεν εχω ξαναδει
fredd0 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Και επειδη δε το χεις ξαναδει τι σε κοφτει τοσο ωστε να θες να παρεις πισω? Λες να κερδισες καμια 50ρια μυρια και αυτο το τηλεφωνο ειναι ο μονος τροπος να τα παρεις?
LuNaTiC Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, fredd0 είπε Και επειδη δε το χεις ξαναδει τι σε κοφτει τοσο ωστε να θες να παρεις πισω? Λες να κερδισες καμια 50ρια μυρια και αυτο το τηλεφωνο ειναι ο μονος τροπος να τα παρεις? Μπορεί να με ενόχλησε ή απλά να με παραξένεψε ρε φίλε το οτι με πήρε κάποιος άγνωστος που έχει παράξενο νούμερο... γιατί τα συνδυάζεις όλα με το κέρδος και το χρήμα. Γραμμένα τα έχω τα 50 μύρια... ... Εσένα τι σε "κόφτει" τι με "κόφτει" εμένα !? 1
lazarnik Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Και εμένα με πείρε ένα παρόμοιο νούμερο, ξεκινούσε έτσι. 6721.... Εκεινη την στιγμή δεν είχα προσέξει όμως το πρόθεμα, νόμιζα ήταν κινητο. Πρόλαβα το σήκωσα, είπα παρακαλώ και έκλεισε. Μετά από 1 λεπτό μου ήρθαν 3 μηνυματα από 5ψηφιο ότι εγγράφτηκα σε μια υπηρεσία με 28€ τον μήνα. Πείρα τον πάροχο, κάναμε αποκλεισμό σε τέτοια νούμερα και με είπε ότι να μην ανησυχώ γιατί έχω καρτοπρογραμμα. Τώρα δεν ξέρω αν είχε σχέση το ένα με το άλλο. Αλλά σίγουρα θα είχε. Προσοχή.
LuNaTiC Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, lazarnik είπε Και εμένα με πείρε ένα παρόμοιο νούμερο, ξεκινούσε έτσι. 6721.... Εκεινη την στιγμή δεν είχα προσέξει όμως το πρόθεμα, νόμιζα ήταν κινητο. Πρόλαβα το σήκωσα, είπα παρακαλώ και έκλεισε. Μετά από 1 λεπτό μου ήρθαν 3 μηνυματα από 5ψηφιο ότι εγγράφτηκα σε μια υπηρεσία με 28€ τον μήνα. Πείρα τον πάροχο, κάναμε αποκλεισμό σε τέτοια νούμερα και με είπε ότι να μην ανησυχώ γιατί έχω καρτοπρογραμμα. Τώρα δεν ξέρω αν είχε σχέση το ένα με το άλλο. Αλλά σίγουρα θα είχε. Προσοχή. Βασικά όταν με πήρε δεν κατάλαβα ποιος είναι γιατί έχω σπασμένη την οθόνη σε αυτό το σημείο .... Με το που έκλεισε η κλήση (που δεν απάντησα ) κοίταξα στον υπολογιστή μου το Viber και δεν είδα τπτ απολύτως... για μια φάση μπερδεύτηκα και νόμιζα οτι με καλέσανε αλλού και έψαχνα και το messanger.... Με τα πολλά είδα στο κινητό την αναπάντητη με τον παραπάνω αριθμό... Δεν μπορούσα να τον καλέσω μέσο Viber... ούτε οταν πρόσθεσαν τον αριθμό του μου έβγαλε κάποια επαφή... αν και έχει το +30 μπροστά τα υπόλοιπα αρχικά νούμερα που στην αρχή δεν παρατήρησα ότι κάτι στραβό παίζει...είναι αναγραμματισμός ελληνικής τηλεφωνίας ... Πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει Καλά άμα έχεις καρτοπρόγραμμα ή δεν έχεις μονάδες στον αριθμό σου .. με σύνδεση θα την είχαμε φάει την χρέωση και μετά δε ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι ώστε να μην τα χρεωθείς. Προσοχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα