Justelene235 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σας, Αντιμετωπίζω ενα προβλημα με αρχεια office. Οταν ειμαι σε φακελο με ενεργοποιημενη προεπισκοπηση δε μου ανοιγει τα αρχεια να τα δω σαν προεπισκοπηση. Ενω τα pdf μου τα ανοιγει. Το εχετε συναντησει;
bakatsel Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 έχω συναντήσει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και δεν μπορώ να βρω την λύση
manolis940 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Τα μηχανήματα σας office έχουν; Αν ναι πια; Και αν ναι δοκιμάστε να πάτε Πίνακα Ελέγχου > Κατάργηση εγκατάστασης ενός προγράμματος > Επιλέξτε το office > Επιδιόρθωση( ή Αλλαγή) Αν τώρα δεν δουλέψει το παραπάνω. Δοκιμάστε το "Microsoft Office Removal Tool". Πάμε εδώ : https://support.microsoft.com/en-au/office/uninstall-office-from-a-pc-9dd49b83-264a-477a-8fcc-2fdf5dbf61d8 > Ψάξτε χαμηλά για "Option 2 - Completely uninstall Microsoft 365 with the uninstall support tool" > κατεβάστε το εργαλείο και ακολουθήστε τις οδηγίες για απεγκατάσταση και εγκαταστήστε ξανά τα office. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2023 από manolis940
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα