Chariss13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα, θα ήθελα την βοήθεια σας. Συνδέομαι μέσω wifi ανταπτορα στα 2.4 ghz. Πριν λίγες μέρες είχα wind 100 mbps χωρίς κάποιο πρόβλημα, (με WiFi adapter) 45 ms σε online gaming και κατέβαζα με 12 mb's. Τώρα που έκανα την αλλαγή σε vodafone μέσω του wifi αντάπτορα έχω 100 ms στο online gaming, και με το ζόρι κατεβάζω με 9mb's. Δοκίμασα με ethernet, το ping έπεσε στα 60-65 και κατεβάζω πλέον με 12 mb's, υποψην με το κινητό συνδέομαι με 5ghz και κατεβάζω με 12,7 mb's. Η ερώτηση μου είναι η εξής, γιατί τόσο διαφορά στο ping, και γιατί πλέον έχω θέμα με τον wifi ανταπτορα ενώ πριν ήταν εντάξει? 7 λεπτά πριν, xaralampos94 είπε Καλησπέρα στην παρέα, θα ήθελα την βοήθεια σας. Συνδέομαι μέσω wifi ανταπτορα στα 2.4 ghz. Πριν λίγες μέρες είχα wind 100 mbps χωρίς κάποιο πρόβλημα, 45 ms σε online gaming και κατέβαζα με 12 mb's. Τώρα που έκανα την αλλαγή σε vodafone μέσω του wifi αντάπτορα έχω 100 ms στο online gaming, και με το ζόρι κατεβάζω με 9mb's. Δοκίμασα με ethernet, το ping έπεσε στα 60-65 και κατεβάζω πλέον με 12 mb's, υποψην με το κινητό συνδέομαι με 5ghz και κατεβάζω με 12,7 mb's. Η ερώτηση μου είναι η εξής, γιατί τόσο διαφορά στο ping, και γιατί πλέον έχω θέμα με τον wifi ανταπτορα ενώ πριν ήταν εντάξει? Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2023 από xaralampos94
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 δεν παιζουμε στα 2,4 ghz για κανενα λογο σε 100 αρεςvdsl. απλα για κανενα λογο.καλωδιο ethernet ή 5ghz adapter On 14/02/2023 at 16:06, xaralampos94 said: Καλησπέρα στην παρέα, θα ήθελα την βοήθεια σας. Συνδέομαι μέσω wifi ανταπτορα στα 2.4 ghz. Πριν λίγες μέρες είχα wind 100 mbps χωρίς κάποιο πρόβλημα, (με WiFi adapter) 45 ms σε online gaming και κατέβαζα με 12 mb's. Τώρα που έκανα την αλλαγή σε vodafone μέσω του wifi αντάπτορα έχω 100 ms στο online gaming, και με το ζόρι κατεβάζω με 9mb's. Δοκίμασα με ethernet, το ping έπεσε στα 60-65 και κατεβάζω πλέον με 12 mb's, υποψην με το κινητό συνδέομαι με 5ghz και κατεβάζω με 12,7 mb's. Η ερώτηση μου είναι η εξής, γιατί τόσο διαφορά στο ping, και γιατί πλέον έχω θέμα με τον wifi ανταπτορα ενώ πριν ήταν εντάξει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα