Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 14/2/2023 στις 3:53 ΜΜ, ElisavetKat είπε

Ποια λέξη αρχίζει με Φ και τελειώνει με Μ;. Κανένας δεν σηκώνει το τηλέφωνο ωστόσο στην μεταφορική. Έχει τύχει σε κάποιον; 

Λαβέ ύποψιν ότι οι επωνυμίες των εταιριών πολλές φορές αποδίδουν μια αγγλική λέξη με ελληνικούς χαρακτήρες, όπως η φάρμα εδώ:

https://www.vrisko.gr/details/a5a1265b6i_e6c1d417b62cf5d6ha10a

Δημοσ.

Μου έστειλαν και εμένα με ΕΛΤΑ όμως, μπήκα στον σύνδεσμο που αν τον διαβάσεις δεν αναφέρει καν την λέξη ΕΛΤΑ μέσα και ζητάει να βάλεις τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας για να σου κάνουνε μια χρέωση 2.70 ευρώ και να σου έρθει το δέμα. Ξεκάθαρα απάτη αλλά το site που έχουν φτιάξει είναι πάρα πολύ προσεγμένο, εύκολο να σε ξεγελάσει. Έψαξα λίγο και έχει βγάλει ανακοίνωση το ΕΛΤΑ για αυτό.

Δημοσ.
Στις 14/2/2023 στις 3:53 ΜΜ, ElisavetKat είπε

Μου ήρθε ένα μήνυμα παράδοσης από την ACS με τα δικά μου στοιχεία αλλά δεν έχω πάρει κάτι. Έχει αστεράκια στο όνομα αποστολέα και το μόνο που φαίνεται είναι ένα HELLAS, οι πρώτες λέξεις είναι αγγλικές και οι υπόλοιπες ελληνικές τύπου HE**AS Y**P Φ**Μ Ο***Ν ΣΥ***ΡΦ άρα πρόκειται για εταιρεία, οι λέξεις της οποίας δεν βγάζουν νόημα με τα αστεράκια. Ποια λέξη αρχίζει με Φ και τελειώνει με Μ;. Κανένας δεν σηκώνει το τηλέφωνο ωστόσο στην μεταφορική. Έχει τύχει σε κάποιον; 

Έχετε αρ αποστολης?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μπορεί να είναι εξώδικη επιστολή. Αν παραλάβεις θεωρείται ότι έλαβες νόμιμα γνώση για αυτό συστημένο. Παλιά γινόταν με ΕΛΤΑ τώρα που αγριεψαν όλοι γιατί τρέχουν τα λεφτά ποτάμι, φεύγουν μαζικά κι από ιδιωτικές ACS Speedex..  Πήγαινε μια βόλτα από το κατάστημα όπως και να έχει κι αν δεν θες να παραλάβεις πες δεν έχω ταυτότητα. 

Επεξ/σία από kostas_pap21
Δημοσ.

Εμένα μια φορά μου ήρθε παρόμοιο μήνυμα. Δεν μπήκα ποτέ στο link γιατί ήμουν σίγουρος ότι ήταν ιός ή κάτι κακόβουλο τέλος πάντων...  ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Τη σήμερον ημέρα δεν ξέρεις από πού θα σε βρει το κακό...

Δημοσ.

Εμένα μου ήρθε ειδοποίηση από courier για δέμα το οποίο όμως το είχα παραλάβει τον Νοέμβριο...

Η αλήθεια είναι ότι ήρθε και στο mail αντίστοιχη ειδοποίηση αλλά δεν έδωσα βάση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...