Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε ένα μήνυμα παράδοσης από την ACS με τα δικά μου στοιχεία αλλά δεν έχω πάρει κάτι. Έχει αστεράκια στο όνομα αποστολέα και το μόνο που φαίνεται είναι ένα HELLAS, οι πρώτες λέξεις είναι αγγλικές και οι υπόλοιπες ελληνικές τύπου HE**AS Y**P Φ**Μ Ο***Ν ΣΥ***ΡΦ άρα πρόκειται για εταιρεία, οι λέξεις της οποίας δεν βγάζουν νόημα με τα αστεράκια. Ποια λέξη αρχίζει με Φ και τελειώνει με Μ;. Κανένας δεν σηκώνει το τηλέφωνο ωστόσο στην μεταφορική. Έχει τύχει σε κάποιον; 

Επεξ/σία από ElisavetKat
Δημοσ.

Το ότι δεν περιμένεις κάτι από κάποιον δεν σημαίνει ότι ντε και καλά υπάρχει απάτη, μας έχει τύχει δύο φορές να μας αποστέλλουν κάτι από συγγενείς και γνωστούς εκτός Αθηνών που δεν μας ενημέρωσαν πριν από την αποστολή ότι θα μας στείλουν κάτι. 

Το μήνυμα βέβαια που σου ήρθε, 99.99% είναι απάτη. 

Καμιά εταιρεία μεταφορών δεν στέλνει τόσο κρυπτογραφημενα μηνύματα με αστεράκια να τα καλύπτουν όλα. Η θα σου έχουν κάποιον κωδικό αποστολής. Αν σου έχουν τίποτα να μπεις και να συνδεθείς σε link, εσύ μην πας στο link διότι θα σου ζητάει στοιχεία για να σου υποκλεψουν κάρτες κτλ. 

Βεβαια εκτός από τα παραπάνω, μπορεί να εμπίπτεις και στην περίπτωση που περιμένεις κάτι, και μάλιστα να σου έρθει μήνυμα ή email σε εσένα από την ίδια εταιρεία που περιμένεις και να την πατήσεις άσχημα επειδή νομιζες ότι σε αφορούσε. Έτσι την πάτησε ο κολλητός μου με ενα email από τα ΕΛΤΑ. 

Εν κατακλείδι, άμα το μήνυμα περιλαμβάνει κάποιο tracking number και εσύ θες να εξετάσεις αν ειναι για εσένα, τοτε ψάξε το επίσημο website της ACS από το google και βάλε εκεί το tracking στην κατάλληλη φόρμα για να δεις τι θα σου εμφανίζει, μην μπεις καθόλου στο link που σου στέλνουν μέσα στο SMS/Email. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, ElisavetKat είπε

Μου ήρθε ένα μήνυμα παράδοσης από την ACS με τα δικά μου στοιχεία αλλά δεν έχω πάρει κάτι. Έχει αστεράκια στο όνομα αποστολέα και το μόνο που φαίνεται είναι ένα HELLAS, οι πρώτες λέξεις είναι αγγλικές και οι υπόλοιπες ελληνικές τύπου HE**AS Y**P Φ**Μ Ο***Ν ΣΥ***ΡΦ άρα πρόκειται για εταιρεία, οι λέξεις της οποίας δεν βγάζουν νόημα με τα αστεράκια. Ποια λέξη αρχίζει με Φ και τελειώνει με Μ;. Κανένας δεν σηκώνει το τηλέφωνο ωστόσο στην μεταφορική. Έχει τύχει σε κάποιον; 

Το ίδιο είχα πάθει και εγώ προ ημερών. Μετά θυμήθηκα βέβαια, ότι είχα δώσει τα στοιχεία μου και μου έστειλαν διαφημιστική δεκάδα με κάψουλες εσπρέσσο Lor.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1
Δημοσ.

μου εχει ερθει παλαιτερα και κατι απο τραπεζα, καρτα νομιζω, τοτε που μ@λακιζοντουσαν τα ελτα. εαν εχει αριθμο αποστολης και στο δειχνει στο επισημο σαιτ εισαι οκ. αλλιως, ειναι απατη, απλα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, duende είπε

μου εχει ερθει παλαιτερα και κατι απο τραπεζα, καρτα νομιζω, τοτε που μ@λακιζοντουσαν τα ελτα. εαν εχει αριθμο αποστολης και στο δειχνει στο επισημο σαιτ εισαι οκ. αλλιως, ειναι απατη, απλα

Ο αριθμός αποστολής μπορεί να είναι κλεμμένος απο πραγματικό δέμα.

Δημοσ.

Εμένα αρχές Γενάρη μου είχε έρθει μήνυμα δήθεν από ACS αλλά προφανώς ήταν απάτη έλεγε ότι ήταν λάθος στοιχεία και ο τρόπος πληρωμής και να πατήσω να επιβεβαιώσω την  παράδοση!!  [email protected] από αυτήν την διεύθυνση ήρθε το email. Σας βάζω σε φωτογραφία το email τι έλεγε ακριβώς!! 

IMG_20230216_082604.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...