Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) καλησπερα εχω εναν υπολοιγστη που εχει το εξης προβλημα πατα το κουμπι για να ανοιξει αναβει για 1 δευττερολεπτο ( το καταλαβαινω απο χρωματα του πληκτρολογιου) και μετα σβηνει και συνεχιζει επ αοριστον δεν ειναι κανενα σπουδαιο πσ απλα εχω μεσα ολη τη πτυχιακη μου και το χρεαιζομαι τι ενεργειες εχω κανει ως τωρα ? 1. εβγαλα τελειως την gpu και πηγα με την ενσωματωμενη --- δεν δουλεψε 2. εβγαλα ραμ (αλλαξα σλοτ) ----δεν δουλεψε 3. εβγαλα μπαταρια χωρις ρευμα για να γινει bios reset (δεν δουλεψε) τι μπορει να φταιει ? τον υπολογιστη τον εχω γυρω στα 3 χρονια Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2023 από GeorgeAnas
visualizer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή γυρίζει ; Πιθανότερο να τα έφτυσε το τροφοδοτικό, τι τροφοδοτικό έχεις ; Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2023 από visualizer
btcminer22 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 https://help.corsair.com/hc/en-us/articles/360025085372-How-to-Test-a-PSU-Power-Supply-Unit-
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, visualizer είπε Ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή γυρίζει ; Πιθανότερο να τα έφτυσε το τροφοδοτικό, τι τροφοδοτικό έχεις ; Είναι pree build to psu ουτε καν μπορώ. Να καταλάβω τι όνομα είναι.. Ο ανεμιστήρας γυρίζει κανονικά ..πόσο πιθανό είναι να είναι η μητρική είτε ο επεξεργαστής; 9 λεπτά πριν, btcminer22 είπε https://help.corsair.com/hc/en-us/articles/360025085372-How-to-Test-a-PSU-Power-Supply-Unit- Έχω το psu testerr αλλά αυτό είναι για να δεις τις τάσεις ... Χωρίς load να τρέχει από πίσω , πόσο αξιόπιστο είναι; Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2023 από GeorgeAnas
greekfragma Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 φωτογραφία του κουτιού από το πλάι χωρίς καπάκι και πίσω εκεί που κουμπώνει το ρεύμα του τροφοδοτικού θέλουμε.
btcminer22 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 ξεβίδωσε τις βίδες που κρατάνε τη μητρική ελαφρώς μήπως και κάνουν κάπου επαφή και αν έχεις άλλο psu καλύτερα ακόμη ποια μητρική και επεξεργαστή έχεις; 1
Ntinaras Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, GeorgeAnas είπε καλησπερα εχω εναν υπολοιγστη που εχει το εξης προβλημα πατα το κουμπι για να ανοιξει αναβει για 1 δευττερολεπτο ( το καταλαβαινω απο χρωματα του πληκτρολογιου) και μετα σβηνει και συνεχιζει επ αοριστον δεν ειναι κανενα σπουδαιο πσ απλα εχω μεσα ολη τη πτυχιακη μου και το χρεαιζομαι τι ενεργειες εχω κανει ως τωρα ? 1. εβγαλα τελειως την gpu και πηγα με την ενσωματωμενη --- δεν δουλεψε 2. εβγαλα ραμ (αλλαξα σλοτ) ----δεν δουλεψε 3. εβγαλα μπαταρια χωρις ρευμα για να γινει bios reset (δεν δουλεψε) τι μπορει να φταιει ? τον υπολογιστη τον εχω γυρω στα 3 χρονια specs? μαλλον ραμ ειναι.
tzitzikas2 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 23 ώρες πριν, GeorgeAnas είπε καλησπερα εχω εναν υπολοιγστη που εχει το εξης προβλημα πατα το κουμπι για να ανοιξει αναβει για 1 δευττερολεπτο ( το καταλαβαινω απο χρωματα του πληκτρολογιου) και μετα σβηνει και συνεχιζει επ αοριστον δεν ειναι κανενα σπουδαιο πσ απλα εχω μεσα ολη τη πτυχιακη μου και το χρεαιζομαι τι ενεργειες εχω κανει ως τωρα ? 1. εβγαλα τελειως την gpu και πηγα με την ενσωματωμενη --- δεν δουλεψε 2. εβγαλα ραμ (αλλαξα σλοτ) ----δεν δουλεψε 3. εβγαλα μπαταρια χωρις ρευμα για να γινει bios reset (δεν δουλεψε) τι μπορει να φταιει ? τον υπολογιστη τον εχω γυρω στα 3 χρονια μπορεί να μην δουλεύει σωστά ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή. Μου έχει συμβεί σε παλιό υπολογιστή να έχει ξαφνικά πρόβλημα το ένα απο τα 4 ποδαράκια της ψύκτρας του επεξεργαστή που κουμπώνουν στην μητρική και επειδή δεν πάταγε τέλεια στον επεξεργαστή η ψύκτρα, ανέβαζε άμεσα θερμοκρασία και απο προστασία έσβηνε.
BadBoy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Βγάλε το δίσκο, βάλτον σε μια εξωτερική θήκη και από άλλον υπολογιστή πάρε τα αρχεία σου. Μετά κάνε πειράματα γιατί αν είναι το τροφοδοτικό και το ανοιγοκλείνεις συνέχεια μπορεί να κάνεις καμιά ζημιά και να τα χάσεις. Ευτυχώς που είναι η πτυχιακή πάντως και όχι τίποτα σημαντικό, γιατί τότε σίγουρα θα το είχες backup και σε άλλα μέρη.
triplex1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 εβγαλες το ενα , εβγαλες το αλλο δωσε μας και τα στοιχεια του υπολογιστη τι hardware και τι τροφοδοτικο φοραει ...........για διδακτορικο μάγου θα παμε ολοι στο τελος
thetiesthatbind Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 14/2/2023 στις 12:13 ΜΜ, GeorgeAnas είπε καλησπερα εχω εναν υπολοιγστη που εχει το εξης προβλημα πατα το κουμπι για να ανοιξει αναβει για 1 δευττερολεπτο ( το καταλαβαινω απο χρωματα του πληκτρολογιου) και μετα σβηνει και συνεχιζει επ αοριστον δεν ειναι κανενα σπουδαιο πσ απλα εχω μεσα ολη τη πτυχιακη μου και το χρεαιζομαι τι ενεργειες εχω κανει ως τωρα ? 1. εβγαλα τελειως την gpu και πηγα με την ενσωματωμενη --- δεν δουλεψε 2. εβγαλα ραμ (αλλαξα σλοτ) ----δεν δουλεψε 3. εβγαλα μπαταρια χωρις ρευμα για να γινει bios reset (δεν δουλεψε) τι μπορει να φταιει ? τον υπολογιστη τον εχω γυρω στα 3 χρονια Πήγαινέ το στο μαγαζί που το αγόρασες ή σε εναν τεχνικο Η/Υ να δει αν φταίει το τροφοδοτικό ή οι ΡΑΜ και να στο αλλάξει για να εχεις Η/Υ σύντομα και την πτυχιακή σου πίσω. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2023 από thetiesthatbind
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 λοιπον εβαλα ενα buzzeraki και χτυπαγε 1 long 3 short (asus prime b350-plus) εβγαλα την ραμ αλλαξα σλοτ δεν επαιζε εβαλα του αδερφου μου μια αλλη και ανοιξε κανονικα σε ολα τα σλοτς(δοκιμασα διαφορετικα μηπως καηκε κατι) μετα ξανα εβαλα την δικια του και δουλεψε.... τωρα κανω memtest για να δω αλλα κατι διαβασα οτι το beep code που βγαζει ειναι η gpu? τι μπορει να φταιει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα