Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα!

Ενδιαφερομαι να παραγγειλω καποια συμπληρωματα απο Αμερικη ( Double Woods).

Περα απ τα μεταφορικα, γνωριζετε αν υπαρχει καποιο αλλο κοστος που μπορει να προκυψει?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Το τελωνείο. Δηλαδή ΦΠΑ (λογικά για συμπληρώματα διατροφής θα'ναι 13%, αλλά μη σε πάρω στο λαιμό μου) συν κάτι ψιλά ως έξοδα εκτελονισμού για αξία έως 150€. Από 'κει και πάνω, έχεις συν τα τέλη τελωνείου, που είναι μεν μικρό ποσό, αλλά φυσικά ανεβάζει λίγο ακόμα το κόστος σου.

Αυτά, είτε τα προπληρώνεις, σε περίπτωση ορισμένων επιχειρήσεων (π.χ. Amazon), ή τα πληρώνεις όταν εκτελωνιστούν και έρθουν στη χώρα. Καλύτερα είναι να προτιμήσεις επιχειρήσεις όπου τα προπληρώνεις, διότι και πιο απλή διαδικασία είναι, και ξέρεις εξ' αρχής τι θα δώσεις. Δε ξέρω το Double Woods πως δουλεύει.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, panosdes είπε

καλημερα!

Ενδιαφερομαι να παραγγειλω καποια συμπληρωματα απο Αμερικη ( Double Woods).

Περα απ τα μεταφορικα, γνωριζετε αν υπαρχει καποιο αλλο κοστος που μπορει να προκυψει?

Ευχαριστω

https://fit1.gr/brand/double-wood-supplements/

Δεν ξερω αν ψαχνεις συγκεκριμενες αλλα δες και εδω αν δεν θες να μπλεκεις με τελωνειο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτη ηταν η πρωτη μ σκεψη και αναζητηση, αλλα δε σηκωνει κανεις το τηλ εδω και ημερες ( ουτε email απαντησε κανεις ) για να ρωτησω για αμεση διαθεσιμοτητα κτλ

Επεξ/σία από panosdes
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχει παραγγειλει κανεις απο Nootropics Depot ;

τοσο για τα επιπλεον κοστη , τελωνεια κτλ αλλα και για την ποιοτητα γενικα.

Ευχαριστω!

Στις 14/2/2023 στις 11:52 ΠΜ, Haldol είπε

Το τελωνείο. Δηλαδή ΦΠΑ (λογικά για συμπληρώματα διατροφής θα'ναι 13%, αλλά μη σε πάρω στο λαιμό μου) συν κάτι ψιλά ως έξοδα εκτελονισμού για αξία έως 150€. Από 'κει και πάνω, έχεις συν τα τέλη τελωνείου, που είναι μεν μικρό ποσό, αλλά φυσικά ανεβάζει λίγο ακόμα το κόστος σου.

Αυτά, είτε τα προπληρώνεις, σε περίπτωση ορισμένων επιχειρήσεων (π.χ. Amazon), ή τα πληρώνεις όταν εκτελωνιστούν και έρθουν στη χώρα. Καλύτερα είναι να προτιμήσεις επιχειρήσεις όπου τα προπληρώνεις, διότι και πιο απλή διαδικασία είναι, και ξέρεις εξ' αρχής τι θα δώσεις. Δε ξέρω το Double Woods πως δουλεύει.

Τα κοστη αυτα μπορω να μαθω συγκεκριμενα και να υπολογισω μεσω καποιας επικοινωνιας με καποια Υπηρεσια ή απλα τα φορτωνομαι ως εκπληξη οταν ερθει η ωρα να τα παραλαβω (+ κινδυνο να μη τα αφησουν να ερθουν?)

Οι εταιρειες που με ενδιαφερουν δεν προυπολογιζουν αυτα τα κοστη εκτελωνισμου δυστυχως.

Σε ευχαριστω κ παλι για την χρησιμη πληροφορια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...