Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κράτα τα λεφτά σου, να μαζέψεις κι άλλα και να πάρεις ένα άλλο αμάξι. Κάθεσαι τώρα και ψάχνεις πως να βελτιώσεις το πατίνι, που και πάλι πατίνι θα παραμείνει. Δεν είναι σοβαρές κινήσεις αυτές.

Δημοσ.
Στις 14/2/2023 στις 9:44 ΠΜ, Nekplay είπε

Καλησπερα παιδια!.Εχω ενα seicento εδω και κανενα χρονο αυτο με τα 55 αλογα 1.1 κυβικα και κατι εχω ακουσει οτι μπορει να παρει μοτερ απο punto 1.2 85hp ή απο panda.Αν καποιος ξερει απο αυτα θα ηθελα μια γνωμη.

ευχαριστω.

Ολα μπαινουν αλλα εχει να κανει με το κοστος σε σχεση με αυτο που θα παρεις! Εγω γνωριζω οτι δεν μπορεις να βαλεις μοτερ/κυβικα που δεν εχει βγει στο μοντελο σου! πχ Ειχες το 900αρι και ηθελες να βαλεις τον 1.1 εισαι νομιμος!

Δεν ξερω πιο ειναι το παραπονο σου απο αυτο το μοτερ παντως εισαι πολυ πιο νευρικος/γρηγορος απο κατι atos,matiz!

Τα 55 αλογα τα βγαζει νωρις στις 5000στρ και εχεις και καλη ροπη 88 Nm στις 2750 στρ.  Δηλαδη εχεις ενα μηχνικο συνολο που περπαταει ευχαριστα για μεσα στην πολη!   

Το πιο νορμαλ θα ηταν να ειχες παραπονο στην αξιοπιστια του και στην καταναλωση..

Δημοσ.

Εφόσον δουλεύει σωστά δεν έχει τόσο νόημα να το πειράξεις, θα φυηει χιλιάρικο ευκολα. 

Αν φάει τα ψωμια του ο κινητήρας και πας έτσι και αλλιώς για επισκευή ίσως να αξίζει σαν σκεψη

Δημοσ.
4 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Ολα μπαινουν αλλα εχει να κανει με το κοστος σε σχεση με αυτο που θα παρεις! Εγω γνωριζω οτι δεν μπορεις να βαλεις μοτερ/κυβικα που δεν εχει βγει στο μοντελο σου! πχ Ειχες το 900αρι και ηθελες να βαλεις τον 1.1 εισαι νομιμος!

Δεν ξερω πιο ειναι το παραπονο σου απο αυτο το μοτερ παντως εισαι πολυ πιο νευρικος/γρηγορος απο κατι atos,matiz!

Τα 55 αλογα τα βγαζει νωρις στις 5000στρ και εχεις και καλη ροπη 88 Nm στις 2750 στρ.  Δηλαδη εχεις ενα μηχνικο συνολο που περπαταει ευχαριστα για μεσα στην πολη!   

Το πιο νορμαλ θα ηταν να ειχες παραπονο στην αξιοπιστια του και στην καταναλωση..

Καλησπερα φιλε....Περα απο το ποσο νομιμος θα ειμαι , ισχυει οτι το αμαξακι ειναι αρκετα ευκινητο σε συγκριση με αλλα της κατηγοριας.Απλα σκεφτηκα οτι με ενα μοτερ 1.2 κ 85hp και εχω δει και σε βιντεο παει πολυ καλυτερα.Η σκεψη του τουρμπο σε αυτο το μοτερ που εχει ουτε με ταμα συν το ποσα λεφτα θα χαλασεις οποτε κατεληξα σε αυτη την σκεψη που φαινεται πιο safe γιατι μαμα μοτερ θα του βαλω και θα εχω παρει 30 αλογα που για τα 750 κιλα που ζυγιζει θα εχει διαφορα.

Σχετικα με την καταναλωση που ειπες ειμαι ευχαριστημενος μπορω να πω μεσα στην πολη αντε να φτασει 6.5 το πολυ

3 λεπτά πριν, Nekplay είπε

Καλησπερα φιλε....Περα απο το ποσο νομιμος θα ειμαι , ισχυει οτι το αμαξακι ειναι αρκετα ευκινητο σε συγκριση με αλλα της κατηγοριας.Απλα σκεφτηκα οτι με ενα μοτερ 1.2 κ 85hp και εχω δει και σε βιντεο παει πολυ καλυτερα.Η σκεψη του τουρμπο σε αυτο το μοτερ που εχει ουτε με ταμα συν το ποσα λεφτα θα χαλασεις οποτε κατεληξα σε αυτη την σκεψη που φαινεται πιο safe γιατι μαμα μοτερ θα του βαλω και θα εχω παρει 30 αλογα που για τα 750 κιλα που ζυγιζει θα εχει διαφορα.

Σχετικα με την καταναλωση που ειπες ειμαι ευχαριστημενος μπορω να πω μεσα στην πολη αντε να φτασει 6.5 το πολυ

Πιστευεις οτι αν του βαλω μια ελευθερας εισαγωγη(φοραω ηδη εξατμιση) θα παρει τιποτα??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nekplay είπε

Πιστευεις οτι αν του βαλω μια ελευθερας εισαγωγη(φοραω ηδη εξατμιση) θα παρει τιποτα??

Θα πάρει κανα 2 κιλα έξτρα βάρος και θα καίει 0.5-1lt/100κμ παραπάνω βενζίνη γιατί ο εγκέφαλος δεν θα μπορεί να διαχειριστεί τον έξτρα αέρα και θα ψεκάζει παραπάνω βενζίνη για να φέρει την σωστή αναλογία αέρα - καυσίμου.

Απλά δεν κάνεις τίποτα στο αυτοκίνητο. Κράτα το μέχρι να μαζέψεις μερικά χρήματα να πάρεις κάτι αλλο.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Θα πάρει κανα 2 κιλα έξτρα βάρος και θα καίει 0.5-1lt/100κμ παραπάνω βενζίνη γιατί ο εγκέφαλος δεν θα μπορεί να διαχειριστεί τον έξτρα αέρα και θα ψεκάζει παραπάνω βενζίνη για να φέρει την σωστή αναλογία αέρα - καυσίμου.

Απλά δεν κάνεις τίποτα στο αυτοκίνητο. Κράτα το μέχρι να μαζέψεις μερικά χρήματα να πάρεις κάτι αλλο.

εε οποτε το να βαλω το μοτερ 1.2 85hp ειναι η καλυτερη επιλογη αν θες να ανεβασεις αυτο το αμαξι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Nekplay είπε

εε οποτε το να βαλω το μοτερ 1.2 85hp ειναι η καλυτερη επιλογη αν θες να ανεβασεις αυτο το αμαξι

Θεωρητικά αν πρέπει να κάνεις κάτι ίσως ναι, άλλά χωρίς να ξέρω όλοι λένε ότι δεν αξίζει τα λεφτά που θα δώσεις για αυτά που θα πάρεις. Όπως ανέφεραν παραπάνω δεν ξέρεις τι μοτέρ θα βάλεις μέσα και τι προβλήματα θα έχει. Θα μπέις με μεγάλο ρίσκο και θα είσαι με το χέρι στην τσέπη για αρκετό καιρό μέχρι να το φέρεις το αμάξι στα μέτρα σου, όπου και πάλι δεν θα δεις κάποια διαφορά ιδιαίτερη.

Από την άλλη αφού επιμένεις και είσαι αποφασισμένος γι'αυτό, καν΄το και πές μας μετά αν είδες κάποια διαφορά και πόσο σου κόστισε αυτή η διαφορά. 

Επεξ/σία από vidias.m
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Nekplay είπε

Κοιτα πρωτα πρεπει να βρεις εναν σωστο/τιμιο μηχανικό που να ασχολειται με αναβαθμισεις.  Μετα να κανεις αναγνωριση σχεση τιμης/αποδοσης τι αξιζει περισσοτερο..  Δεν ξερεις ποσο ευκολο τοποθετείται ο 1.2. Ιδιες βασεις-Σασμαν-Ψυγειο-εγκεφαλος?!?!? Μετα δεν ξερεις ποσο αξιοπιστο θα σου βγει το μοτερ..! ΚΤΕΟ πως θα το περνας???

Απο την αλλη για να βελτιωσεις το υπαρχον μοτερ σιγουρα θα δωσεις περισσοτερα χρηματα σε σχεση με αυτο που θα παρεις.

Το προβλημα με τις αναβαθμισεις ειναι οτι το ενα ερχεται και συμπληρωνει το αλλο.. Δηλαδη αν κανεις κατι ημιτελες θα εχεις μεγαλυτερη καταναλωση σε σχεση με αυτο που θα σου δινει!  Αρα η σωστη αναβαθμιση φαινεται και απο την καταναλωση! 

Αθηνα βρισκεσαι???

Επεξ/σία από PLACEBO_89
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εχεις δει αν μπορείς να το δώσεις και με τα λεφτά που θα πάρεις,μαζί με της μετατροπής ,να πάρεις ένα πουντάκι μαμά;

Κατι τετοια πρεπει να βλεπει και να εχουν παρει τα μυαλα αερα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...