nickpulse79 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά είμαι συνδρομητής Νova-Wind εδώ και 18 χρόνια απο τον πρώτο καιρό της τότε Forthnet. Mε 24Mbps πληρώνω 19Ε/μήνα τα τελευταία χρόνια. Αποφάσισα να κάνω αναβάθμιση στα 100 με 26Ε τον μήνα. Μου έρχεται λοιπόν το συμβόλαιο με mail όπου έκπληκτος διαβάζω οτι αυτή η τιμή θα ισχύει για τους πρώτους 24 μήνες!!! Μετά η τιμή ανεβαίνει στα 45Ε /μήνα. WTF? Δεν με ενημέρωσε η υπάλληλος που μίλησα κατά την επικοινωνία με την τηλεφωνική καταγραφή του αιτήματος κλπ για οτιδήποτε τέτοιο και έπεσα απο τα σύννεφα...Ισχύει καταρχάς? Τι γίνεται τώρα? Είναι αυτό λογικό? Δίνουν την 500αρα στα 26Ε ήδη αν σε καλύπτει το fiber δικτυο και έχουν την ίδια τιμή για τα 100? Και μετα απο 2 χρόνια 45Ε???
hln3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, nickpulse79 είπε Καλησπέρα παιδιά είμαι συνδρομητής Νova-Wind εδώ και 18 χρόνια απο τον πρώτο καιρό της τότε Forthnet. Mε 24Mbps πληρώνω 19Ε/μήνα τα τελευταία χρόνια. Αποφάσισα να κάνω αναβάθμιση στα 100 με 26Ε τον μήνα. Μου έρχεται λοιπόν το συμβόλαιο με mail όπου έκπληκτος διαβάζω οτι αυτή η τιμή θα ισχύει για τους πρώτους 24 μήνες!!! Μετά η τιμή ανεβαίνει στα 45Ε /μήνα. WTF? Δεν με ενημέρωσε η υπάλληλος που μίλησα κατά την επικοινωνία με την τηλεφωνική καταγραφή του αιτήματος κλπ για οτιδήποτε τέτοιο και έπεσα απο τα σύννεφα...Ισχύει καταρχάς? Τι γίνεται τώρα? Είναι αυτό λογικό? Δίνουν την 500αρα στα 26Ε ήδη αν σε καλύπτει το fiber δικτυο και έχουν την ίδια τιμή για τα 100? Και μετα απο 2 χρόνια 45Ε??? Το περίεργο που είναι; 24 μηνών συμβόλαιο δεν κάνεις; Για 24 μήνες σου κλειδώνει την τιμή. Μετά βλέπεις αν ανανεώνεις ή αν αλλάζεις
nickpulse79 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, hln3 είπε Το περίεργο που είναι; 24 μηνών συμβόλαιο δεν κάνεις; Για 24 μήνες σου κλειδώνει την τιμή. Μετά βλέπεις αν ανανεώνεις ή αν αλλάζεις Μετά την πάροδο του συμβολαίου για να ανανεώσω θα χρειαστεί να πληρώσω παραπάνω ? Να αλλάξω σε τι ?σε άλλο πάροχο? Εχω σταθερό-internet στη nova τόσο καιρό τώρα, δεν θέλω να αλλάξω. 'Η να γυρίσω πίσω στα 24? ..
hln3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, nickpulse79 είπε Μετά την πάροδο του συμβολαίου για να ανανεώσω θα χρειαστεί να πληρώσω παραπάνω ? Να αλλάξω σε τι ?σε άλλο πάροχο? Εχω σταθερό-internet στη nova τόσο καιρό τώρα, δεν θέλω να αλλάξω. 'Η να γυρίσω πίσω στα 24? .. Θα δεις τι επιλογές έχεις απο πακέτα και τιμές και θα διαλέξεις Το τι τιμές θα παίζουν μετά απο 2 χρόνια δεν νομίζω να το ξέρει κανείς
mphxths Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Σε παρομοια φαση , αν και χρονικα πιο μπροστα ειμαι και εγω. Δηλαδη απο 24 πηγα στα 100 και πιστεψε με , τα 26/μηνα μια χαρα τιμη ειναι. Εγω πληρωνω 30/μηνα και αυτο με πολυ κοπο γιατι οταν τους επαιρνα για να δω ποσο θα μου κοστισει η μεταβαση μου λεγανε εξωπραγματικες τιμες , ενω εγω αυτο που ζητουσα ηταν η τιμη που αναγραφοταν τοτε (πριν δυο χρονια) στο σαιτ , που και καλα ηταν για νεους συνδρομητες. Με τα πολλα πολλα , μου δωσανε αυτη την τιμη. Σε λιγους μηνες (νομιζω Μαιο) , ληγει η 24μηνη δεσμευση. Δεν ξερω οταν θα ληξει τι τιμη θα μου βγαλει. Αν θα αυξηθει ή αν θα παραμεινει η ιδια. Η μετατροπη και η συμφωνια εγινε τηλεφωνικα. Το θεμα ειναι οτι στο account μου , μου βγαζει ηδη "προσφορα" , για να ανανεωσω για ακομα 24 μηνες , ουσιαστικα με την ιδια τιμη. Βεβαια το αναγραφουν πουστικα. Δηλαδη λενε 20/μηνα , και πανω που χαρηκα , μπαινω να διαβασω λεπτομερειες και στις λεπτομερειες γραφει "20 τηλεφωνια + 10 ιντερνετ = 30.κατι/μηνα". Αρα clickbait το 20/μηνα , ουσιαστικα μου δινουν την ιδια τιμη. Δεν θα ανανεωσω ακομα , αν και λογικα δεν φευγω απο Nova και τελικα θα ανανεωσω , αλλα θα το αφησω λιγο ακομα να δω εκει κοντα στην ληξη , τι θα υπαρχει ή τι θα μπορω να διαπραγματευτω απο τιμη. ΥΓ : Ναι το 500αρι μπορει να εχει ιδια τιμη , αλλα δεν καλυπτομαστε ολοι απο την οπτικη ινα. Εδω καλα καλα με το ζορι πιανουμε το 100αρι με τον χαλκο 1
Metal_Head Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Και εγώ κανόνισα πριν λίγες μέρες να μου κάνουν αναβάθμιση από 50 στα 100 με την ίδια τιμή (26 Ε), αύριο θα το ενεργοποιήσουν. Ούτε εμένα μου είπαν κάτι στο τηλέφωνο για το πέρας των 24 μηνών. Αλλά όπως λέει και στο συμβόλαιο τα 45 Ε θα ισχύουν μόλις τελειώσει αυτό το συμβόλαιο. Οπότε απλά τους παίρνεις τηλ κανα μήνα πριν λήξει και το ανανεώνεις με την ίδια τιμή.
mphxths Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 58 λεπτά πριν, Metal_Head είπε Οπότε απλά τους παίρνεις τηλ κανα μήνα πριν λήξει και το ανανεώνεις με την ίδια τιμή. Εσυ που εισαι στα 26... εγω που πληρωνω 30 για την 100αρα , να παρω τηλ και να τους πω τι (λιγο πριν ληξει σε 3 μηνες) ? Θελω ανανεωση με 26 ? Βασικα αυτο θα κανω αλλα βλεπω να με κουραζουν. Οπως με κουραζαν τοτε απο 24->100 , που ελεγα θελω την τιμη του σαιτ (30 ευρω/μηνα) και αυτοι μου λεγανε , ειστε σε 24αρα , πληρωνετε 30/μηνα , για 100αρα πατε στα 40-45/μηνα. Τους ελεγα να συνελθουν λιγο..δεν τους ζηταω κατι παραλογο , την τιμη του σαιτ που ειναι για νεους συνδρομητες. Δεν φανταζεσαι ποσο αλληλο-κουραστηκαμε τοτε με την Νοβα. Εστελνα εμαιλς , με παιρνανε τηλεφωνο , μου λεγανε την παραλογη τιμη , μετα καταλαβαινανε οτι η τιμη ηταν μαλακια και μου ελεγαν θα σας παρει τηλεφωνο το τμημα προσφορων , που δεν επαιρνε ποτε Μεχρι που επεσα σε μια μικρη Θεουλα , με πηρε τηλεφωνο και μου κανονισε το συμβολαιο τηλεφωνικα με την τιμη του σαιτ , στο τσακ μπαμ , και σε 1 βδομαδα ειχε γινει η αλλαγη... Ειναι να το εχει ο ανθρωπος ...
Metal_Head Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, mphxths είπε Εσυ που εισαι στα 26... εγω που πληρωνω 30 για την 100αρα , να παρω τηλ και να τους πω τι (λιγο πριν ληξει σε 3 μηνες) ? Θελω ανανεωση με 26 ? Βασικα αυτο θα κανω αλλα βλεπω να με κουραζουν. Οπως με κουραζαν τοτε απο 24->100 , που ελεγα θελω την τιμη του σαιτ (30 ευρω/μηνα) και αυτοι μου λεγανε , ειστε σε 24αρα , πληρωνετε 30/μηνα , για 100αρα πατε στα 40-45/μηνα. Τους ελεγα να συνελθουν λιγο..δεν τους ζηταω κατι παραλογο , την τιμη του σαιτ που ειναι για νεους συνδρομητες. Δεν φανταζεσαι ποσο αλληλο-κουραστηκαμε τοτε με την Νοβα. Εστελνα εμαιλς , με παιρνανε τηλεφωνο , μου λεγανε την παραλογη τιμη , μετα καταλαβαινανε οτι η τιμη ηταν μαλακια και μου ελεγαν θα σας παρει τηλεφωνο το τμημα προσφορων , που δεν επαιρνε ποτε Μεχρι που επεσα σε μια μικρη Θεουλα , με πηρε τηλεφωνο και μου κανονισε το συμβολαιο τηλεφωνικα με την τιμη του σαιτ , στο τσακ μπαμ , και σε 1 βδομαδα ειχε γινει η αλλαγη... Ειναι να το εχει ο ανθρωπος ... Τι να πω, δεν περίμενα να τραβήξει κάποιος τέτοια ταλαιπωρία. Εγω είμαι πάνω από 10 χρόνια σε forthent/nova σε ενα κλασικο double play με απεριοριστα σταθερα/κινητά. Παλιά πλήρωνα 23 Ε για 24αρι. Τέλη 2019 πέρασα από καταστημα και τους ειπα να το ανεβασουμε και το βαλανε στα 26Ε για 50αρι και τωρα έβαλα μέσα από το site να με παρουν τηλ για να το ανεβασω στο 100αρι με 26Ε πάλι (όπως λέει και το site). Οπότε μιας που είχα εγώ καλή εξυπηρέτηση, θεωρούσα δεδομένο ότι δεν κάνουν τέτοιες βλακείες, όπως αυτά σε σένα. Όπως φαίνεται, είναι σε ποιον θα πέσεις...
mphxths Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Metal_Head είπε Τι να πω, δεν περίμενα να τραβήξει κάποιος τέτοια ταλαιπωρία. Εγω είμαι πάνω από 10 χρόνια σε forthent/nova σε ενα κλασικο double play με απεριοριστα σταθερα/κινητά. Παλιά πλήρωνα 23 Ε για 24αρι. Τέλη 2019 πέρασα από καταστημα και τους ειπα να το ανεβασουμε και το βαλανε στα 26Ε για 50αρι και τωρα έβαλα μέσα από το site να με παρουν τηλ για να το ανεβασω στο 100αρι με 26Ε πάλι (όπως λέει και το site). Οπότε μιας που είχα εγώ καλή εξυπηρέτηση, θεωρούσα δεδομένο ότι δεν κάνουν τέτοιες βλακείες, όπως αυτά σε σένα. Όπως φαίνεται, είναι σε ποιον θα πέσεις... Και εγω χρονια ειμαι στην Forthnet/Nova. Το θεμα ειναι οτι κατα καιρους βγαζουν προσφορες σε νεες ταχυτητες που η τιμη τους ειναι δελεαστικη για να προσελκυσουν νεους πελατες και να τους δεσμευσουν για 2 χρονια. Οι τιμες αυτες ομως "ριχνουν" τους παλιους πελατες. Οπως για παραδειγμα τωρα. Εχουν την 500 FTTH (ή 100 FTTC) στα 26 ευρω και ειναι σαν να μου λενε οτι εισαι λιγο κοροιδο που εισαι στα 30/μηνα. Το ιδιο ηταν και τοτε , που πληρωνα για την 24αρα τα ιδια λεφτα με την τιμη που ειχαν βαλει τοτε την 100αρα για τους νεους πελατες. Και αντι να μου πουν "ξερετε , ειστε παλιος πελατης , δεν εχετε δεσμευση με εμας , αλλα αμα θελετε την τιμη του σαιτ θα δεσμευτειτε για 2 χρονια" , μου λεγανε ακυρες τιμες. Γιατι στην ουσια αυτο το υπογραμμισμενο ειναι win-win και για τους δυο μας , και εγω παιρνω την τιμη που θελω και αυτοι με δεσμευουν για 2 χρονια..σαν να τσιμπησαν νεο πελατη. ΣΑΝ...στην ουσια δεν προστεθηκε νεος πελατης , αλλα παρολα αυτα εξασφαλισαν οτι δεν θα τους φυγω... Εντελει η υπαλληλος που μου εκλεισε το συμβολαιο τηλεφωνικα , εκανε το αυτονοητο , αυτο που υπογραμμισα παραπανω... Τελοσπαντων , Μαιο ληγει η δεσμευση , μεχρι τοτε θα δω τι θα κανω... Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2023 από mphxths
Marios2410 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 39 λεπτά πριν, mphxths είπε Και εγω χρονια ειμαι στην Forthnet/Nova. Το θεμα ειναι οτι κατα καιρους βγαζουν προσφορες σε νεες ταχυτητες που η τιμη τους ειναι δελεαστικη για να προσελκυσουν νεους πελατες και να τους δεσμευσουν για 2 χρονια. Οι τιμες αυτες ομως "ριχνουν" τους παλιους πελατες. Οπως για παραδειγμα τωρα. Εχουν την 500 FTTH (ή 100 FTTC) στα 26 ευρω και ειναι σαν να μου λενε οτι εισαι λιγο κοροιδο που εισαι στα 30/μηνα. Το ιδιο ηταν και τοτε , που πληρωνα για την 24αρα τα ιδια λεφτα με την τιμη που ειχαν βαλει τοτε την 100αρα για τους νεους πελατες. Και αντι να μου πουν "ξερετε , ειστε παλιος πελατης , δεν εχετε δεσμευση με εμας , αλλα αμα θελετε την τιμη του σαιτ θα δεσμευτειτε για 2 χρονια" , μου λεγανε ακυρες τιμες. Γιατι στην ουσια αυτο το υπογραμμισμενο ειναι win-win και για τους δυο μας , και εγω παιρνω την τιμη που θελω και αυτοι με δεσμευουν για 2 χρονια..σαν να τσιμπησαν νεο πελατη. ΣΑΝ...στην ουσια δεν προστεθηκε νεος πελατης , αλλα παρολα αυτα εξασφαλισαν οτι δεν θα τους φυγω... Εντελει η υπαλληλος που μου εκλεισε το συμβολαιο τηλεφωνικα , εκανε το αυτονοητο , αυτο που υπογραμμισα παραπανω... Τελοσπαντων , Μαιο ληγει η δεσμευση , μεχρι τοτε θα δω τι θα κανω... Να ξερετε πλεον εχουν αλλαξει οι εποχες που ελεγες ειμαι πελατης 15 χρονια και εκαναν κατι καλυτερο. Εγω προσωπικα ειμαι συνδρομητης στην Forthnet-nova-wind απο το 2014. Καθε φορα που εβγαζε καποιο πακετο καλυτερο απο το προηγουμενο απλα εκανα ανανεωση. Πχ προσφατα εκανα fiber στο σπιτι. Πληρωνα 29€ για 200mbps και ανανεωσα πριν ληξει σε 1Gbps με 33€..
mphxths Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Marios2410 είπε Να ξερετε πλεον εχουν αλλαξει οι εποχες που ελεγες ειμαι πελατης 15 χρονια και εκαναν κατι καλυτερο. Μα στις συζητησεις που εκανα με τους πωλητες ποτε δεν χρησιμοποιησα αυτο το επιχειρημα. Απλα ζητουσα την τιμη του σαιτ. Και αυτοι μου λεγανε τρελες τιμες. Δηλαδη απο 30/μηνα (24αρα) μου λεγανε 40-45/μηνα (100αρα)..δηλ τους λεω θα πληρωνω 80-90/διμηνο ? Σας φαινεται λογικη τιμη ? Και ο νεος πελατης θα εχει την 100αρα με 30/μηνα ? Απλα αυτοι θελανε νεους πελατες να τους δεσμευσουν για 2 χρονια και το δελεαρ ηταν η τιμη. Για τους υπαρχοντες πελατες δεν ενδιαφεροντουσαν ιδιαιτερα. Σου λεει αυτους τους εχουμε ηδη , δεν μας απασχολει να τους βελτιωσουμε την τιμη που εχουν. Που οπως ειπα θα μπορουσαν να κανουν αυτο που εκανε τελικα η πωλητρια στο τελος με εμενα ... να πει οκ εισαι υπαρχον πελατης , δεν εχεις δεσμευση , παρε την ιδια τιμη με τους καινουργιους ΑΛΛΑ με δεσμευση... Και τωρα μπαινω στο nova account και βλεπω "προσφορα" 20.90 τηλεφωνια + 10 ιντερνετ = 30.90 , αν ανανεωσω για ακομα 2 χρονια... Δηλαδη καπου δεν την παλευουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα