thanos_87 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, έχω φέρει ένα αυτοκίνητο απο Ολλανδία. Έχω όλα τα απαραίτητα έγγραφα ( πιστ συμόρφωσης,άδεια,τιμολόγιο) και έχω αρχίσει τις διαδικασίες εκτελωνισμού.Το πρόβλημα είναι οτι το ΚΤΕΟ δεν υπάρχει σε έντυπο.Το αυτοκίνητο έχει ΚΤΕΟ εώς τι 10/24,αναγράφεται πάνω στα χαρτιά της άδειας και μπορείς να το τσεκάρεις σε ένα σαιτ με τις προήγουμενες ολλανδικές πινακίδες γιατί στην Ολλανδία όλα είναι ηλεκτρονικά.Γνωρίζει κανείς αν για τις πινακίδες θα χρειαστώ το ΚΤΕΟ σε έντυπη μορφή.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Προσφατα αγορασα και εγω εισαγωγης απο Ολλανδια. Πρεπει να περασει ΚΤΕΟ και Ελλαδα για να προχωρησει σε εκδοση πινακιδων. Εμενα τα εκανε ολα ο εμπορος, το πηρα κομπλε… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrance Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 δωσε το 50αρι,ποσο εχει να ξεμπερδευεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos_87 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν έχω θέμα να δώσω 50αρι.Αρκεί και εκεί μη μου ζητήσουν το προηγούμενο κτεο σε έγγραφο. Αν λύνεται έτσι το θέμα είμαι οκ, γιατί αν πρέπει να βρω το κτεο απο Ολλανδία φαντάζομαι είναι μεγάλο μπλέξιμο, δεν έχω ιδέα που πρέπει να απευθυνθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Θα περάσει κανονικά,χωρίς πρόβλημα , χρειάζεται και το Ελληνικό ΚΤΕΟ γιατί αλλιώς δεν παίρνεις πινακίδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, SaFiS είπε Προσφατα αγορασα και εγω εισαγωγης απο Ολλανδια. Πρεπει να περασει ΚΤΕΟ και Ελλαδα για να προχωρησει σε εκδοση πινακιδων. Εμενα τα εκανε ολα ο εμπορος, το πηρα κομπλε… Πηγατε ολλανδια και το φερατε αν επιτρεπεται; θα με ενδιεφερε αγορα γι αυτο αν εχετε να προτεινετε κατι καλοδεχουμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dste Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου καλησπέρα, θα υπαρξει προβλημα αν το κτεο στο αυτοκινητο εχει ληξει εφοσον θα περασει ελλαδα? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα