Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dstilio είπε

Φοβερό θέμα.

1) απεχθάνομαι τους ταξιτζήδες σαν κλάδο γιατί δεν κάνουν τίποτα για να διώξουν τους κακούς επαγγελματίες με καταγγελίες. Τα πάντα μου έχουν τύχει.

2) αλλά απο την άλλη θεωρώ ακραιο να ανοίγει θέμα για να κάνει καταγγελια στο υπουργείο για 1.5€ αν κάποιος συνφορουμιτης του πει «ναι, σε πήγε λάθος». Ας γίνει αυτό για ταριφα που ζήτησε σε τουριστα 20 ευρώ παραπάνω στη διαδρομή.

Σημαντικο ή μη σημαντικό υπάρχει κέντρο με υπαλλήλους. Επίσης το ταξί που θα δεχτεί να έρθει ταυτόχρονα κλείνει και δεν δέχεται άλλον μέχρι να σου έρθει, όπως επίσης σου προσφερει μια επιπλέον υπηρεσία (να έρθει στην πόρτα σου). Αλήθεια δεν βλέπεις την αξία του να θελεις να κανεις 5 λεπτά απόσταση από πόρτα σε πορτα και να έρθει ολόκληρο αυτοκίνητο με σοφέρ να σε εξυπηρετήσει;

Δε θα έκανα ποτέ καταγγελία για 1,5 ευρώ, ήταν όλη του η συμπεριφορά που δε μου άρεσε- μπακαλίστικη, μαλαγανίστικη, υπόρρητα παρενοχλητική- αλλά επειδή δε μπορώ να την αποδείξω με απτά στοιχεία κι ουτε το πώς αισθάνθηκα αρκεί, είπα να βρω πάτημα μόνο στη διαδρομή. Και πάλι όμως δε θα έμπαινα στη διαδικασία, τελικά. 

Από δω και πέρα μόνο με εφαρμογή και ραντεβού από συγκεκριμένους/ες οδηγούς που έχω εκτιμήσει.

7 ώρες πριν, JakeKaufman είπε

Αρα δεν κάπνιζε, δεν είσαι σίγουρος αν έκανε κύκλο, δεν είσαι σίγουρος αν ήταν παράλογη η χρέωση, αλλά τον χαρακτήρισες ανεκδιήγητο στον τίτλο του θέματος που άνοιξες για να δεις αν ισχύουν οι ισχυρισμοί σου.

Μήπως είσαι λίγο παράλογος;;

Είμαι σίγουρη, όμως, για το πώς αισθάνθηκα από τη συμπεριφορά του, απλώς δεν ήθελα να επεκταθώ σε αυτήν, γιατί δεν είναι αποδείξιμη, ή τουλάχιστον τόσο ώστε να είναι μηνύσιμη. Αν ήσουν γυναίκα, ίσως να καταλάβαινες λίγο καλύτερα τί εννοώ (δεν το λέω ειρωνικά).

• Like 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hduhahehrnfm είπε

Δε θα έκανα ποτέ καταγγελία για 1,5 ευρώ, ήταν όλη του η συμπεριφορά που δε μου άρεσε- μπακαλίστικη, μαλαγανίστικη, υπόρρητα παρενοχλητική- αλλά επειδή δε μπορώ να την αποδείξω με απτά στοιχεία κι ουτε το πώς αισθάνθηκα αρκεί, είπα να βρω πάτημα μόνο στη διαδρομή. Και πάλι όμως δε θα έμπαινα στη διαδικασία, τελικά. 

Από τη στιγμη που δεν του είπες εσύ βγαίνοντας Βασ. Σοφίας είχε δύο επιλογες .

Δεξιά μέσω Σολωνος η Πανεπιστημίου και αριστερα από κει που σε πήγε. Δεν ειναι και κανένας φοβερός κυκλος πολλοί ταξιτζήδες το  κάνουν αναλογα την ώρα και την κινηση. Δεν νομίζω πως το έκανε να σου πάρει 1-2 ευρω παραπάνω εκτός και ηταν ωρα μετά την 12η νυχτερινη , είχε διπλή ταρίφα οπότε εκεί και 1-2 χιλιόμετρα παραπάνω συμφέρουν και δύσκολα βρίσκεις μετά την επόμενη κούρσα.Τοτε ο ταξιτζής επιλέγει την πιο ανοιχτή διαδρομή με τα περισσότερα χιλιόμετρα αν δεν ξέρεις η δεν του υποδείξεις εσυ ποια διαδρομή να ακολουθήσει.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...