Hduhahehrnfm Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, JakeKaufman είπε Αν κάπνιζε πάντως και δεν του είπες τίποτα είσαι λάθος, εφόσον σε ενοχλεί. Δεν κάπνιζε εκείνη την ώρα, αλλιώς θα του το έλεγα, ήταν όμως ποτισμένο με κάπνα όλο το αμάξι, κι ας είχε τα δύο παράθυρα μισάνοιχτα, τα ρούχα μου ακόμα μυρίζουν τσιγαριλα. Αλλά ναι, και πάλι μπορούσα (έπρεπε) να του κάνω μια παρατήρηση.
Lucifer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Δεν βρίσκω ιδιαίτερα μεγάλο τον κύκλο αν συγκρίνουμε ότι η κανονική διαδρομή είναι μέσω ομόνοιας με στενεμένη την Παν/μιου λόγω μεγάλου περιπάτου, επιλογή από Γ' Σεπτεμβρίου ή Εξάρχεια κλπ. Και ναπάλμ να βρέχει στην Πανεπιστημίου, ο τελευταίος κύκλος της κόλασης είναι πάντα η Αλεξάνδρας. 2
Maurikycli Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ή αν σε πήγαινε από κολωνάκι μέσω Σόλωνος ... 1 λεπτό πριν, Lucifer είπε Και ναπάλμ να βρέχει στην Πανεπιστημίου, ο τελευταίος κύκλος της κόλασης είναι πάντα η Αλεξάνδρας. Δεκτό . Πάντως πιο αποδοτικό είναι να τσουλάει το όχημα παρά να μπλέκει σε μποτιλιάρισμα. Μπορεί να είδε στο γκούγκλη ότι χρονικά ήταν πιο σύντομα Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από Maurikycli
Hduhahehrnfm Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Την επόμενη να λες εκτός από προορισμο κάποιο ενδιάμεσο μέρος ή δρόμο. Ναι, σωστό.. Πάντως, όταν επιλέγω οδηγό από εφαρμογή, σχεδόν πάντα με ρωτάει ποια διαδρομή προτιμάω ή μου διευκρινίζει πώς θα κατευθυνθεί. Νομίζω είναι υποχρέωσή τους βάση κανονισμού να το κάνουν και το εκτιμώ όταν συμβαίνει. 1
Maurikycli Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Σίγουρα είναι καλύτερα να ρωτάνε αλλά δεν ξέρω αν είναι υποχρεωμένοι.
lector Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Hduhahehrnfm είπε Έκανα το λάθος να πάρω ταρίφα από πιάτσα και όχι εφαρμογή. Από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού και με προορισμό τα Πατήσια, κατέβηκε τη Βασιλίσσης Σοφίας και στη συνέχεια με πήγε από Σούτσου (έστριψε παράτυπα, όπως με ενημέρωσε) και μετά μπήκαμε λεωφόρο Αλεξάνδρας στο ύψος του μετρό Αμπελοκήπων. Η διαδρομή μού φάνηκε περίεργη γενικά, ο τύπος κλασικός κάφρος, τα ρούχα μου ακόμα μυρίζουν τσιγαρίλα. Το ταξίμετρο έγραψε 1,50- 3 ευρώ περισσότερο από ό,τι συνήθως. Με πήγε σωστά; Κατι μπερδεμενο μας λες. Απο ευαγγελισμο προς αλεξανδρας η βασιλισσης σοφιας ανεβαινει πρωτον, και δευτερον ποια ειναι η παρατυπη στροφη; Υπαρχει κανονικα νομιμο φαναρι που μπαινει σουτσου απο βασιλισσης σοφιας. Κατα τ'αλλα, ναι σε εκανε κυκλο. Ας πηγαινε απο σολωνος - μουσειο - πατησιων. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Αφού δεν την ξέρει ο πελάτης τη διαδρομή, τι να ρωτήσει.
filipprin Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Hduhahehrnfm είπε Το ταξίμετρο έγραψε 1,50- 3 ευρώ περισσότερο από ό,τι συνήθως. Με πήγε σωστά; Απο αυτο υποθέτεις οτι εναι μια τακτικη διαδρομη απο καθορισμενο δρομολογιο που αυτη την φορα τον πηγε απο αλλου και πληρωσε παραπανω 1
karthan7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Hduhahehrnfm είπε Ναι, σωστό.. Πάντως, όταν επιλέγω οδηγό από εφαρμογή, σχεδόν πάντα με ρωτάει ποια διαδρομή προτιμάω ή μου διευκρινίζει πώς θα κατευθυνθεί. Νομίζω είναι υποχρέωσή τους βάση κανονισμού να το κάνουν και το εκτιμώ όταν συμβαίνει. Σε ρωτανε για να παρεις εσυ την ευθυνη σε περιπτωση που πεσεις σε κινηση/μποτιλιαρισμα κλπ Οταν δεν σε ρωτανε ή αν πεις εσυ "πηγαινε απο οπου θες" πρεπει να επιλεξει τη διαδρομη με τα λιγοτερα χιλιομετρα σε αποσταση και ας εχει 5 φαναρια παραπανω και ας εχει μποτιλιαρισμα κλπ Αν εσυ πεις οτι "θες να φτασεις οσο πιο γρηγορα" τοτε ισως να βολευει να επιλεξει μια διαδρομη με μεγαλυτερη αποσταση αλλα που θα μπορεσει να κινηθει με μεγαλυτερη ταχυτητα ή να αποφυγει 5 φαναρια ή να αποφυγει κινηση/μποτιλιαρισμα κλπ. Με την αλλαγη τιμων, σε μια διαδρομη που κανεις συχνα 5 κοκκινα φαναρια θα σου κοστισουν ~1 ευρω παραπανω σε σχεση με 5 πρασινα φαναρια, αν πεσεις και σε μποτιλιαρισμα/κινηση ...... Οπως εγραψε και ο φιλος νωριτερα, πιο αποδοτικο ειναι να τσουλαει. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από karthan7 1
Asevastos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Άκυρο αλλά υποτίθεται από 1/1/23 θα τους υποχρέωναν να έχουν POS. Που είναι αυτός ο νόμος οεο;
filipprin Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Hduhahehrnfm είπε Γιατί δεν ήξερα ακριβώς τη διαδρομή (τουλάχιστον στα πρώτα 2/3) και γιατί συχνά οι οδηγοί επιλεγουν τις ίδιες διαδρομές με ελαφρώς διαφορετικές αποκλίσεις. Αρα πως εβγαλες συμπερασμα οτι πληρωσες ακριβότερα. Με ποια σύγκριση αν δεν ειναι κατι που κανεις τακτικα.Και αφου το κάνεις πες του και απο που θες να πας
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Πήρα τις προάλλες ταξί για απόσταση 5 λεπτών. Μου λέει 6€. Είναι 4 η ελάχιστη και 2 το τηλέφωνο που πήρες. Γιατί να χρεώνεται το τηλέφωνο? Υπάρχει κάποιο σημαντικό τηλεφωνικό κέντρο με εξοπλισμό υπαλλήλους κλπ που να το δικαιολογεί κάπως ή απλά τα βάζουν στην τσέπη? 1
JakeKaufman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Hduhahehrnfm είπε Δεν κάπνιζε εκείνη την ώρα, αλλιώς θα του το έλεγα, ήταν όμως ποτισμένο με κάπνα όλο το αμάξι, κι ας είχε τα δύο παράθυρα μισάνοιχτα, τα ρούχα μου ακόμα μυρίζουν τσιγαριλα. Αλλά ναι, και πάλι μπορούσα (έπρεπε) να του κάνω μια παρατήρηση. Αρα δεν κάπνιζε, δεν είσαι σίγουρος αν έκανε κύκλο, δεν είσαι σίγουρος αν ήταν παράλογη η χρέωση, αλλά τον χαρακτήρισες ανεκδιήγητο στον τίτλο του θέματος που άνοιξες για να δεις αν ισχύουν οι ισχυρισμοί σου. Μήπως είσαι λίγο παράλογος;; 4 1
insomniac01 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 άλλος ένας ανεκδιήγητος ταρίφας ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΙ TOPIC ΔΩΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ
polaki Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Πήρα τις προάλλες ταξί για απόσταση 5 λεπτών. Μου λέει 6€. Είναι 4 η ελάχιστη και 2 το τηλέφωνο που πήρες. Γιατί να χρεώνεται το τηλέφωνο? Υπάρχει κάποιο σημαντικό τηλεφωνικό κέντρο με εξοπλισμό υπαλλήλους κλπ που να το δικαιολογεί κάπως ή απλά τα βάζουν στην τσέπη? Τί θα πει γιατί? Γιατί χρεώνεται. Δεν σε ανάγκασε κανείς να πάρεις, αν ήθελες θα μπορούσες να περιμένεις κάνα μισάωρο και όταν περάσει να το πάρεις. Ας μην λέμε ότι μας έρθει στο μυαλό αν δεν γνωρίζουμε. Όταν παίρνεις τηλέφωνο χρεώνεται από 2€ έως 6€ ανάλογα (πχ αν δώσεις ραντεβού, ελάτε αύριο πρωί πχ στις 11). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις