Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα το λάθος να πάρω ταρίφα από πιάτσα και όχι εφαρμογή. Από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού και με προορισμό τα Πατήσια, κατέβηκε τη Βασιλίσσης Σοφίας και στη συνέχεια με πήγε από Σούτσου (έστριψε παράτυπα, όπως με ενημέρωσε) και μετά μπήκαμε λεωφόρο Αλεξάνδρας στο ύψος του μετρό Αμπελοκήπων. Η διαδρομή μού φάνηκε περίεργη γενικά, ο τύπος κλασικός κάφρος, τα ρούχα μου ακόμα μυρίζουν τσιγαρίλα. Το ταξίμετρο έγραψε 1,50- 3 ευρώ περισσότερο από ό,τι συνήθως. Με πήγε σωστά;

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Hduhahehrnfm είπε

Έκανα το λάθος να πάρω ταρίφα από πιάτσα και όχι εφαρμογή. Από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού και με προορισμό τα Πατήσια, κατέβηκε τη Βασιλίσσης Σοφίας και στη συνέχεια με πήγε από Σούτσου (έστριψε παράτυπα, όπως με ενημέρωσε) και μετά μπήκαμε λεωφόρο Αλεξάνδρας στο ύψος του μετρό Αμπελοκήπων. Η διαδρομή μού φάνηκε περίεργη γενικά, ο τύπος κλασικός κάφρος, τα ρούχα μου ακόμα μυρίζουν τσιγαρίλα. Το ταξίμετρο έγραψε 1,50- 3 ευρώ περισσότερο από ό,τι συνήθως. Με πήγε σωστά;

Εφτασες;Τι άλλο ψάχνεις αφού ήδη ξέρεις ότι πλήρωσες παραπάνω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Hduhahehrnfm είπε

Το έγραψα στο άλλο thread, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια οι τιμές για μια διαδρομή που κόστιζε 5 - 8 ευρώ έχουν πάει από 2 ως 4 ευρώ πάνω. 

Τσιγαριλα κτλ κλασσικα θέματα. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Like 1
Δημοσ.

"κίτρινη" φυλή, πρεσβευτές της χώρας κ του πολιτισμού σε όλα. Έχει σοβαρούς αρκετούς κ τους χαλάνε οι κάποιοι κάφροι δυστυχώς. 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

"κίτρινη" φυλή, πρεσβευτές της χώρας κ του πολιτισμού σε όλα. Έχει σοβαρούς αρκετούς κ τους χαλάνε οι κάποιοι κάφροι δυστυχώς. 

Πράγματι, ιδιαίτερα τον τελευταίο έναν χρόνο πετυχαίνω αρκετά συχνά πολύ καλούς επαγγελματίες, ειδικά νεότερους σε ηλικία (αλλά όχι μόνο), και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. 

20 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Το έγραψα στο άλλο thread, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια οι τιμές για μια διαδρομή που κόστιζε 5 - 8 ευρώ έχουν πάει από 2 ως 4 ευρώ πάνω. 

Τσιγαριλα κτλ κλασσικα θέματα. 

Ναι φυσικά έχουν γίνει αυξήσεις και δε φταίνε κιόλας οι ίδιοι, εγώ κάνω τη σύγκριση βάση των σημερινών τιμών..

31 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εφτασες;Τι άλλο ψάχνεις αφού ήδη ξέρεις ότι πλήρωσες παραπάνω;

Επειδή τυχαίνει να υπάρχουν μικρές αποκλίσεις στις τιμές σε διάφορες διαδρομές κι επειδή ο συγκεκριμένος μού έκοψε απόδειξη (άρα είναι νόμιμος από ταξίμετρο, σε αντίθεση με άλλον που είχα πετύχει), ρώτησα αν η διαδρομή αυτή είναι έγκυρη, ώστε να μπορέσω να βρω ένα πάτημα να τον καταγγείλω στο Υπουργείο Μεταφορών, σε περίπτωση που όντως με εξαπάτησε..

Επεξ/σία από Hduhahehrnfm
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Hduhahehrnfm είπε

εδω οι τιμες που ισχυουν απο το καλοκαιρι του 2022

image.png

Επεξ/σία από Titos301
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Hduhahehrnfm είπε

Πράγματι, ειδικά τον τελευταίο έναν χρόνο πετυχαίνω αρκετά συχνά πολύ καλούς επαγγελματίες, ειδικά νεότερους σε ηλικία (αλλά όχι μόνο), και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. 

Ναι φυσικά έχουν γίνει αυξήσεις και δε φταίνε κιόλας οι ίδιοι, εγώ κάνω τη σύγκριση βάση των σημερινών τιμών..

Επειδή τυχαίνει να υπάρχουν μικρές αποκλίσεις στις τιμές σε διάφορες διαδρομές κι επειδή ο συγκεκριμένος μού έκοψε απόδειξη (άρα είναι νόμιμος από ταξίμετρο, σε αντίθεση με άλλον που είχα πετύχει), ρώτησα αν η διαδρομή αυτή είναι έγκυρη, ώστε να μπορέσω να βρω ένα πάτημα να τον καταγγείλω στο Υπουργείο Μεταφορών, σε περίπτωση που όντως με εξαπάτησε..

Πως σε εξαπάτησε;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Titos301 είπε

Ναι, αυτά είναι όλα οκ στη απόδειξη, αυτό που ρωτάω είναι αν έκανε κάποιο κύκλο για να γράψει παραπάνω το ταξίμετρο, γιατί εγώ αυτό αισθάνθηκα..

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Πως σε εξαπάτησε;

Με το να κάνει κύκλο σε μια διαδρομή που θα μπορούσε να διανύσει πιο σύντομα.

Δημοσ.
12 minutes ago, Hduhahehrnfm said:

Ναι, αυτά είναι όλα οκ στη απόδειξη, αυτό που ρωτάω είναι αν έκανε κάποιο κύκλο για να γράψει παραπάνω το ταξίμετρο, γιατί εγώ αυτό αισθάνθηκα..

στόμα έχεις γιατί δε μίλησες;

εγώ πριν χρόνια σε αντίστοιχο περιστατικό του λέω από όσα έγραψε θα σου δώσω τα μισά και αν έχεις αντίρρηση φώναξε την αστυνομία.

• Like 1
Δημοσ.

Kαι γιατι δεν του ειπες εσυ απο που να παει??????????

13 λεπτά πριν, Hduhahehrnfm είπε

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Hduhahehrnfm είπε

Δεν βρίσκω ιδιαίτερα μεγάλο τον κύκλο αν συγκρίνουμε ότι η κανονική διαδρομή είναι μέσω ομόνοιας με στενεμένη την Παν/μιου λόγω μεγάλου περιπάτου, επιλογή από Γ' Σεπτεμβρίου ή  Εξάρχεια κλπ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, filipprin είπε

Kαι γιατι δεν του ειπες εσυ απο που να παει??????????

Γιατί δεν ήξερα ακριβώς τη διαδρομή (τουλάχιστον στα πρώτα 2/3) και γιατί συχνά οι οδηγοί επιλεγουν τις ίδιες διαδρομές με ελαφρώς διαφορετικές αποκλίσεις. Τον κατέκρινα πάντως για την παράτυπη στροφή και του είπα ότι δε μπορώ να προσανατολιστώ έτσι όπως πηγαίνει κι απάντησε ότι πάμε σωστά, απλά στρίψαμε νωρίτερα για να γλιτώσουμε δύο φανάρια.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Δεν βρίσκω ιδιαίτερα μεγάλο τον κύκλο αν συγκρίνουμε ότι η κανονική διαδρομή είναι μέσω ομόνοιας με στενεμένη την Παν/μιου λόγω μεγάλου περιπάτου, επιλογή από Γ' Σεπτεμβρίου ή  Εξάρχεια κλπ.

οκ, αυτήν την πιο συγκεκριμένη απάντηση ήθελα, σε ευχαριστώ πολύ, όπως όλους και όλες για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Hduhahehrnfm είπε

Γιατί δεν ήξερα ακριβώς τη διαδρομή (τουλάχιστον στα πρώτα 2/3) και γιατί συχνά οι οδηγοί επιλεγουν τις ίδιες διαδρομές με ελαφρώς διαφορετικές αποκλίσεις. Τον κατέκρινα πάντως για την παράτυπη στροφή και του είπα ότι δε μπορώ να προσανατολιστώ έτσι όπως πηγαίνει κι απάντησε ότι πάμε σωστά, απλά στρίψαμε νωρίτερα για να γλιτώσουμε δύο φανάρια.

Την επόμενη να λες εκτός από προορισμο κάποιο ενδιάμεσο μέρος ή δρόμο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...