Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλό το ζήτημα: υπάρχει κάποιο usb stick στα 16 ή 32gb usb3 που να μην σέρνεται στην αντιγραφή αρχείων;;; Όσα έχω αγοράσει τα τελευταία χρόνια ειναι επιεικώς άθλια. Έχω ήδη εναν μικρό εξωτερικό ssd που φυσάει αλλά θέλω και ένα γρήγορο στικάκι.

Δημοσ.
4 hours ago, tolis84 said:

Απλό το ζήτημα: υπάρχει κάποιο usb stick στα 16 ή 32gb usb3 που να μην σέρνεται στην αντιγραφή αρχείων;;; Όσα έχω αγοράσει τα τελευταία χρόνια ειναι επιεικώς άθλια. Έχω ήδη εναν μικρό εξωτερικό ssd που φυσάει αλλά θέλω και ένα γρήγορο στικάκι.

μαλλον αγοραζεις τα φτηνα.υπαρχουν γρηγορα Usb sticks γενικοτερα αλλα δεν ειναι των 5-10 ευρω. απο την αλλη επειδη θελεις μικρη χωρητικοτητα δεν θα ειναι και εξωφρενικη η τιμη.και η Kingston και η corsair και η sandisk βγαζουν γρηγορα  usb sticks

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά (€20 για ένα 64άρι stickάκι), είναι προτιμότερο να πάρεις έναν οικονομικό SATA SSD τον οποίον θα συνδυάσεις με τον αντίστοιχο controller (π.χ. Ugreen).
Ο φτηνότερος 128άρης Patriot κοστίζει €11,50 και έχει ανώτερες επιδόσεις από οποιοδήποτε "hi-speed" USB flash drive σε αυτή την κατηγορία τιμής. Το κουμπώνεις σε αυτό ή αυτό (ανάλογα με το αν θέλεις USB Type A ή Type C) και ξεγνοιάζεις.

Αν τίθεται θέμα όγκου/φορητότητας/«πάλι καλώδια;», δίνεις κάτι παραπάνω και αγοράζεις Μ.2 drive + enclosure: αυτό (για M.2 SATA) ή αυτό (για M.2 NVMe).

Δημοσ.
12 hours ago, 9-11 said:

Σε αυτά τα λεφτά (€20 για ένα 64άρι stickάκι), είναι προτιμότερο να πάρεις έναν οικονομικό SATA SSD τον οποίον θα συνδυάσεις με τον αντίστοιχο controller (π.χ. Ugreen).
Ο φτηνότερος 128άρης Patriot κοστίζει €11,50 και έχει ανώτερες επιδόσεις από οποιοδήποτε "hi-speed" USB flash drive σε αυτή την κατηγορία τιμής. Το κουμπώνεις σε αυτό ή αυτό (ανάλογα με το αν θέλεις USB Type A ή Type C) και ξεγνοιάζεις.

Αν τίθεται θέμα όγκου/φορητότητας/«πάλι καλώδια;», δίνεις κάτι παραπάνω και αγοράζεις Μ.2 drive + enclosure: αυτό (για M.2 SATA) ή αυτό (για M.2 NVMe).

αν παντως δεν θελει τιποτα υπερβολικες ταχυτητες και ενα γρηγορο stick κανει καλη δουλεια και ειναι πλεον πολυ μικρα σε ογκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...