Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρηκα μια εφαρμογη στο telegram που λεει κερδίζω λεφτα βλεποντας βίντεο

Είχα μαζεψει 120€ απο βίντεος που είδα 20 δευτερόλεπτα το καθένα απο 1€ είδα 120 βίντεος

Πατησα την επιλογή που λέει αναληψη με paypal ,έβαλα το email μου και μου εβγαλε μηνυμα οτι θα μου μπουν τα 120€ σε 3 μέρες ,δηλαδη λογικά Τριτη ή Τετάρτη

Είναι αληθεια;

Επεξ/σία από MrGalaxy
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MrGalaxy είπε

Βρηκα μια εφαρμογη στο telegram που λεει κερδίζω λεφτα βλεποντας βίντεο,είναι αληθεια?

Είχα μαζεψει 120€ απο βίντεος που είδα 20 δευτερόλεπτα το καθένα απο 1€ είδα 120 βίντεος

Πατησα την επιλογή που λέει αναληψη με paypal ,έβαλα το email μου και μου εβγαλε μηνυμα οτι θα μου μπουν τα 120€ σε 3 μέρες ,δηλαδη λογικά Τριτη ή Τετάρτη

Είναι αληθεια??

Αν δίνουν 1€ ανά view φίλε μου τότε έχουν τόσα λεφτά που δεν χρειάζονται τα views σου άρα καταλαβαίνεις πως είναι άτοπο όλο αυτό έτσι; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MrGalaxy είπε

Βρηκα μια εφαρμογη στο telegram που λεει κερδίζω λεφτα βλεποντας βίντεο,είναι αληθεια?

Είναι αληθεια??

Πρόσεξε τι θα σου στείλουν και τι θα πατήσεις.Για να σου βάλουν λεφτά στο ΡΡ μονο το  email σου θέλουν ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Θα μπεις να ελέγξεις μονο απο λινκ που εμπιστευεσαι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πρόσεξε τι θα σου στείλουν και τι θα πατήσεις.Για να σου βάλουν λεφτά στο ΡΡ μονο το  email σου θέλουν ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Θα μπεις να ελέγξεις μονο απο λινκ που εμπιστευεσαι.

Ναι ξέρω απο απάτες οπότε έβαλα μονο το email μου, δεν έβαλα κωδικους καθόλου.Δεν μου έβγαλε κανένα Link.Επίσης έχω 2factor aythenticator στο paypal.

Επεξ/σία από MrGalaxy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απάτη τύπου "πυραμίδας" μου φαίνεται. Σε γλυκαίνουν στην αρχή και μετά σου ζητούν να "ανέβεις" επίπεδο κάνοντας κατάθεση Χ ποσού. Το νέο επίπεδο θα σου αποφέρνει x2, x3 κλπ κέρδη μέχρι που όταν θα έρθει η ώρα να πληρωθείς θα λάβεις αέρα κοπανιστό. Μακρυα κι αγαπημένοι. Κανείς δε χαρίζει τίποτα.

Επεξ/σία από hawkpilot
  • Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, MrGalaxy είπε

ΩΩΩ! Αυτά είναι μεροκάματα. Δηλαδή σε ένα 6άωρο 720€. Σε 25 μέρες, 18.000€ (Σ/Κ ρεπό). Σε 10 μήνες (να πάρουμε και δύο μήνες άδεια) 180.000€.

Κάτσε ρε φίλε. Ούτε βουλευτής δεν παίρνει τόσα λεφτά. 😮

Δημοσ.

Το σοκαριστικό είναι ότι ακόμα υπάρχουν άτομα που τα πιστεύουν. Για αυτό κάνουν πάρτι οι απατεώνες.

• Like 3
Δημοσ.

Εδώ ακόμα υπάρχουν άτομα που προωθούν μηνύματα σε 10 φίλους για να μην αρχίσει να χρεώνει το facebook συνδρομή ή για να πάρουν 30gb δεδομένων δώρο στο κινητό.

Δηλαδή, μιλάμε, θα φάω τα μουστάκια μου. Και όταν τους ρωτάω γιατί έκαναν αυτήν την παπαριά μου απαντούν "κι αν είναι αλήθεια;;;"

spacer.png

• Like 1
Δημοσ.

Απάτη τύπου πυραμίδας σε γλυκαινουν με τα φράγκα στην αρχή, και μετά σου λένε να δώσεις λεφτα σε βαθμίδες, και καλά όσο πιο πολλά βάλεις τόσο πιο πολλά θα παίρνεις από τα λαικ. Και μετά θα σου ζητήσουν να βάλεις και άλλα μέλη για να παίρνεις τα λεφτά πιο γρήγορα.

Και μετά θα σκάσει η πυραμίδα και θα χάσεις τα λεφτά σου, ίσως και όχι, αλλά θα τα χάσουν σίγουρα οι από κάτω σου.

Ψάξε στο γκουγκλ windmedia.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Το σοκαριστικό είναι ότι ακόμα υπάρχουν άτομα που τα πιστεύουν. Για αυτό κάνουν πάρτι οι απατεώνες.

Κ συνεχιζουν μετα απο τοσες ενημερωσεις και την πατανε.......

Πολλες βεβαια απλα ειναι για διαρροη/ευρεση προσωπικων δεδομενων ενω αλλες αφορουν να βαλεις καποια χρηματα κλπ κλπ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...