lasithi12 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 καλα ρε παιδια γιατι ολα μου φένονται λες και λαγκαρουν άσχημα; μετά απο 5 χρόνια δλδ όλο το λειτουργικο θα λαγκαρει στο θεό, δεν το εχουν σκευτει; τα κινητα μας και αν κωλανε μετα απο 2-3 χρονια (android). Στα αυτοκίνητα που ειναι ολα τα multimedia συν κάμερες και τέτοια τι θα απογινουν; το εχει σκευτει κανεις αυτο γιατι με προβληματιζει, όλα βγαινουν πλέον βγαινουν με αυτα τα smart τα οθονάκια. χίλιες φορές αναλογικα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Προσωπικα χρησιμοποιω την οθονη για nav και youtube music,ειναι πλεον αναποσπαστο κομματι της οδηγησης Αν εχεις καποιο αυτοκινητο μονο για βολτα ή πιστα,ναι δεν υπαρχει τετοια αναγκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Έχω Hyundai i10 ούτε σε 10 χρόνια δεν πρόκειται να κολλάει η οθόνη που έχει, ούτε βλέπω λόγο να γίνει αυτό. Τώρα αυτά που έχουν android δεν ξέρω τι θα γίνει σε λίγα χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 android auro kai carplay να παίζει και όλα καλά. Άλλωστε μπορείς να βάλεις smart box στα περισσότερα αυτοκίνητα και απλα να κανεις χρήση της οθόνης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 τα συστήματα αυτά που αναφέρεις, και σε 5 χρόνια την ίδια απόκριση θα έχουν μιας και δεν θα αναβαθμιστεί το λειτουργικό τους σύστημα ούτε οι εφαρμογές αυτές θα πάρουν αναβαθμίσεις εκτός και αν στην περάσει η αντιπροσωπεία οπότε πάλι σωστά θα λειτουργεί. Αν αναφέρεσαι για android συστήματα aftermarket που βάζει ο οποιοσδήποτε απλά για να βάλει μια οθόνη στο αυτοκίνητό του, πιθανότατα ήδη θα κολλάει αν είναι με 2 γιγα ραμ και κανεναν τελειωμένο 8 πύρηνο. Το κινητό σου επίσης σε 2-3 χρόνια θα συνεχίσει να ΜΗΝ κολλάει αν το αφήσεις εργοστασιακό και το χρησιμοποιείς για τις βασικές λειτουργίες που κατασκευάστηκε. Αν του περάσεις εφαρμογές, είναι λογικό να κολλάει μετά απο κάποια χρόνια γιατί οι απαιτήσεις ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ αυξάνονται. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όχι εννοώ σε αυτοκίνητα που έχουν carplay ή android auto μπορείς να βάλεις box όπως carlink AI και ουσιαστικά έχεις ένα android box που ούτε θα βαρύνει ούτε θα του βάλεις 23423423 εφαρμογές. https://www.aliexpress.com/item/1005004707275494.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.779b791fN9CxvR&algo_pvid=1cd7ac96-3c28-4192-ae29-8cd2742c4409&algo_exp_id=1cd7ac96-3c28-4192-ae29-8cd2742c4409-0&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000030184117379"}&pdp_npi=3%40dis!EUR!312.2!181.08!!!!!%40210218bf16763089110915709d06b0!12000030184117379!sea!GR!717184502&curPageLogUid=tQpGhmDcsGoC Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από Gl0bAlZer0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasithi12 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 εγω σε οτι αυτοκινητω εχω μπει παντως σμουθ δεν τα λες (ακομα και σε bmw,audi του 22) το lag ειναι αισθητο... ειμαι σχεδον σιγουρος σε 4-5 χρονια θα ειναι χιεοτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
me3ikan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, lasithi12 είπε εγω σε οτι αυτοκινητω εχω μπει παντως σμουθ δεν τα λες (ακομα και σε bmw,audi του 22) το lag ειναι αισθητο... ειμαι σχεδον σιγουρος σε 4-5 χρονια θα ειναι χιεοτερα.. Ναι δεν έχουν και το καλύτερο hardware αλλά όπως είπαν και οι από πάνω όπως είναι τώρα έτσι θα είναι και σε 5 χρόνια γιατί θα παραμείνει το ίδιο. Στα κινητά οι εφαρμογές αναβαθμίζονται συνεχώς με ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις το ίδιο και το λειτουργικό. Στα αυτοκίνητα η εφαρμογή για navigation πχ θα είναι 99% η ίδια ακόμα και σε 10 χρόνια. Δεν παίζει πχ με update να ανέβει η ανάλυση του χάρτη να μπουν έξτρα γραφικά κλπ. Όπως πχ γίνεται συνεχώς στο google maps ας πούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Αναβάθμιση πάντως δίνουν, η Hyundai κάθε 6 μήνες δίνει update και ενημερώνονται οι χάρτες και διορθώνονται κάποια άλλα πράγματα, αλλά όπως είπες δεν βαραίνουν οι εφαρμογές μπορώ να πω ότι στα 4 χρόνια που το έχω πάει και πιο γρήγορα τώρα με κάποια bug που διόρθωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ποιος ειπε ότι τα νέα αυτοκίνητα είναι να τα κρατάς 20 χρόνια, όπως τα παλιότερα? Κάθε νέο αυτοκίνητο που βγαίνει, μειώνεται κ η διάρκεια εκτιμώμενου χρόνου χρήσης του. Είτε μηχανολογικά, είτε σε θέμα νέων τεχνολογιών, είτε σε μπαταρίες,. Φτάνουμε στο σημείο σιγα σιγά, που στα 10 χρόνια τα αυτοκίνητα θα είναι για πέταμα. Σε όλο αυτό βοηθάει το ότι τα πιο σάπια αμάξια σύντομα, θα ξεκινούν απο 20.000€+ ΦΥΣΙΚΑ δεν τους ενδιαφέρει αν εσύ δεν έχει αυτοκίνητο σε 10 χρόνια. Είναι αποκλειστικά δικό σου πρόβλημα. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2023 από sphinxgr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Η οθόνη έχει υπερβολικά βασικές λειτουργίες ώστε ν' αρχίσει να "lagάρει". Στην ουσία είναι ένα μενού και ένα UI για το ραδιόφωνο, ή και την πλοήγηση. Οτιδήποτε πιο περίπλοκο (π.χ. Apple CarPlay, Android Auto) γίνεται στο κινητό σου και απλά "εμφανίζεται" την οθόνη. Εννοείται φυσικά ότι παίρνουν και αυτά updates, άλλες φορές OTA, άλλες μέσω στικακίου USB. Εκεί που όμως δεν έχουν αντίπαλο, είναι η χρηστικότητα και οι δυνατότητες που έχεις. Δε θα το συζητούσα καν να πάρω αμάξι χωρίς οθόνη πλέον, ακόμα και με τρομακτική διαφορά τιμής, πόσο μάλλον να πω "χίλιες φορές αναλογικά". Βέβαια υπάρχει και μία χρυσή τομή. Κάποια controls βολεύουν περισσότερο με διακόπτες (π.χ. o κλιματισμός). Ο λόγος είναι ότι τα controls αυτά, ακόμα και 5 χρόνια μετά, θα'ναι ολόιδια, οπότε δεν έχει νόημα να μπει οθόνη στη θέση τους θυσιάζοντας το haptic feedback. Αλλά στο infotainment που κάθε φορά θες κάτι άλλο, απλά δε γίνεται χωρίς οθόνη. Σκέψου π.χ. κινητό αφής vs παλιό με κουμπιά. Ποιο προσφέρει πιο μεγάλη ευελιξία στις εφαρμογές; Το ακόμα πιο σούπερ δε, είναι μόλις αντικαταστήσεις τις "βελόνες" στο καντράν με digital cockpit. Εκεί ξεφεύγει το πράγμα, λόγω του ότι πλέον κάνεις παραμετροποίηση στο τι βλέπεις μπροστά σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 καλύτερα είναι τα υβρίδικα συστήματα για εμένα. Κλιματισμός ένταση φωνης κλπ με κλασικούς διακόπτε και όλα τα άλλα ψηφιακά. Για εμένα πλέον το τι συστημα θα έχει το αυτοκίνητο ούτε με ενδιαφέρει αρκεί η οθόνη του να είναι μεγάλη, με καλή ανάλυση και να έχει android auto - carplay( ακόμη καλύτερα ασύρματα). Το καλύτερο εργοστασιακό σύστημα να έχεις αργά ή γρήγορα θα είναι ξεπερασμένο και πολλές φορές επί πληρωμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα