Millennium Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 11 ώρες πριν, Diophantus είπε Καλά, δες το The Platform, με πολλά κρυμμένα νοήματα και τα λέμε. https://filmplanetreviews.wordpress.com/2020/05/04/kritiki-gia-to-the-platform/ Καλούτσικο ήταν αυτό.
achileesxi Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Στις 27/4/2023 στις 11:51 ΠΜ, StamTheMan είπε Για αυτα μιλαω,οχι απαραιτητα τοσο πισω ομως. Δε μιλαω για νετφλιξ Α, οκ. Λάθος μου. Πάλι, σαν τις περισσότερες βιομηχανίες κινηματογράφου στην Ευρώπη, και η Ισπανία είναι σε πτώση. Καμιά δημιουργικότητα η ειλικρίνεια. Μόνο να προκαλέσουν με βλακείες. Έτσι το έχω δει εγώ. 1
xavier Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 22/4/2023 στις 7:20 ΜΜ, Arkin είπε Ο Ισπανικος κινηματογραφος εχει βγαλει καποια διαμαντια αλλα τα τελευταια χρονια καπως εχει κορεστει δυστυχως και δεν βλεπω νεες αξιολογες προσπαθειες. Ποιος θα ξεχασει ομως τα The Invisible Guest/The Body/Rec/The Orphanage/Los ojos de Julia/Durante la tormenta/The Hidden Face/Mientras duermes/El secreto de sus ojos/Relatos salvajes/Campeones/Abre los ojos/Tesis και σιγουρα θα ξεχναω και αλλα διαμαντακια. Τωρα για το Netflix ναι εχει παρει σβαρνα Ισπανια και Κορεα που ειναι πολυ φθηνες οι ταινιες/σειρες και βγαζει οτι δεν μπορεις να φανταστεις για αυτο και ολοι το κραζουν. ο αλμοδοβαρ απο late 80ς μέχρι early 00s ηταν μαγικος. Ο αμεναμπαρ ειχε αρκετες καλες στιγμες. Πέρα απο αυτα που αναφερθηκαν, μου ειχε αρεσει το pa negre, La habitación de Fermat , El método , El buen patrón, Intacto, El cuerpo, Mientras duermes, El reino. Παντως και εγω θεωρω οτι γενικοτερα ο ευρωπαικος κινηματογραφος ειναι σε πτωση. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από xavier 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα