Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 27/4/2023 στις 11:51 ΠΜ, StamTheMan είπε

Για αυτα μιλαω,οχι απαραιτητα τοσο πισω ομως.

Δε μιλαω για νετφλιξ

Α, οκ. Λάθος μου. Πάλι, σαν τις περισσότερες βιομηχανίες κινηματογράφου στην Ευρώπη, και η Ισπανία είναι σε πτώση. Καμιά δημιουργικότητα η ειλικρίνεια. Μόνο να προκαλέσουν με βλακείες. Έτσι το έχω δει εγώ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/4/2023 στις 7:20 ΜΜ, Arkin είπε

Ο Ισπανικος κινηματογραφος εχει βγαλει καποια διαμαντια αλλα τα τελευταια χρονια καπως εχει κορεστει δυστυχως και δεν βλεπω νεες αξιολογες προσπαθειες. 

Ποιος θα ξεχασει ομως τα The Invisible Guest/The Body/Rec/The Orphanage/Los ojos de Julia/Durante la tormenta/The Hidden Face/Mientras duermes/El secreto de sus ojos/Relatos salvajes/Campeones/Abre los ojos/Tesis και σιγουρα θα ξεχναω και αλλα διαμαντακια. Τωρα για το Netflix ναι εχει παρει σβαρνα Ισπανια και Κορεα που ειναι πολυ φθηνες οι ταινιες/σειρες και βγαζει οτι δεν μπορεις να φανταστεις για αυτο και ολοι το κραζουν. 

ο αλμοδοβαρ απο late 80ς  μέχρι early 00s ηταν μαγικος. Ο αμεναμπαρ ειχε αρκετες  καλες στιγμες. Πέρα απο αυτα που αναφερθηκαν, μου ειχε αρεσει το pa negre, La habitación de Fermat , El método ,  El buen patrón, Intacto, El cuerpo, Mientras duermes, El reino.

Παντως και εγω θεωρω οτι γενικοτερα ο ευρωπαικος κινηματογραφος ειναι σε πτωση.

Επεξ/σία από xavier
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...