Ntinaras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 21 λεπτά πριν, absolom είπε Μάλλον θα πάω σε 34 4k απλά έχω κολλήσει ανάμεσα στην Xiaomi και την aoc Την είχα σταμπαρει αυτή σε iilyama φοβερή θά ειναι οι 34ρες δε νομιζω πως βγαινουν σε 16:9 ειναι ολες ultrawide. εισαι οκ με αυτο? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charllestone Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 23 λεπτά πριν, absolom είπε Μάλλον θα πάω σε 34 4k απλά έχω κολλήσει ανάμεσα στην Xiaomi και την aoc Η αλήθεια είναι οτι η AOC σε τέτοια τίμή (285) είναι πραγματική προσφορά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε οι 34ρες δε νομιζω πως βγαινουν σε 16:9 ειναι ολες ultrawide. εισαι οκ με αυτο? 21:9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
absolom Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 48 λεπτά πριν, Ntinaras είπε οι 34ρες δε νομιζω πως βγαινουν σε 16:9 ειναι ολες ultrawide. εισαι οκ με αυτο? Ναι μια χαρά 1 ώρα πριν, charllestone είπε Η αλήθεια είναι οτι η AOC σε τέτοια τίμή (285) είναι πραγματική προσφορά Η πλάκα είναι ότι επειδή είμαι Μυτιλήνη θα μου βγεί και 7 % φτηνότερη λόγω μειωμένου ΦΠΑ οπότε θα την πληρώσω 270 περίπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Στις 6/3/2023 στις 9:00 ΜΜ, triplex1 είπε μη παιρνεις curved η γνωμη μου Μιας και σκέφτομαι για curved 32αρα, για πες γιατί δεν είναι καλή ιδέα η curved! Δεν εχω δουλέψει ποτε σε curved! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα