Xvipes Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Τόσα χρόνια με το Mate 20 pro δεν είχα μεμβράνη ή τζάμι μιας και είχα θήκη με πορτάκι. Πήρα το ίδιο στυλ για το S23 Ultra (σήμερα έρχεται η θήκη) και σκέφτομαι να μην βάλω πάλι. Αξίζει ή ήμουν τυχερός με το Mate 20 pro που δεν γρατζουνίστηκε τόσα χρόνια;
sarakinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχει κανέναν να τις περνάει ρε παιδιά; αυτοί οι κόκκοι μπορούν να σε τρελάνουν, 4 έχω πετάξει μέχρι τώρα Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2023 από sarakinos
Xvipes Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 39 minutes ago, sarakinos said: Έχει κανέναν να τις περνάει ρε παιδιά; αυτοί οι κόκκοι μπορούν να σε τρελάνουν, 4 έχω πετάξει μέχρι τώρα Εγώ τελικά έβαλα απλή μεμβράνη σε ενα μαγαζι στο Χαλάνδρι με το τσουχτερό κόστος στα 12 ευρώ(δεν έβρισκα πουθενά αλλού να έχουν πόσο μάλλον να την περνάνε) Την κόβει και την περνάει με μηχάνημα εκείνη την ώρα και μεχρι στιγμής είναι μια χαρά χωρίς πρόβλημα. 1
sarakinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Ευχαριστώ φίλε μου θα ψάξω κάτι αντίστοιχο για Θεσσαλονίκη. Αν στην έβαλε χωρίς σκουπιδακια αξίζει, έχω δώσει ένα κάρο λεφτά και όλες την άλλη μέρα τις πετάω. Μια φορά στην ζωή μου κατάφερα να βάλω τέλεια screen protector, εννοείται έχω δοκιμάσει με άτμο στο μπάνιο στην κουζίνα στο μπαλκόνι και ότι άλλο διάολο κυκλοφορεί στο youtube 🤣
georsev Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 https://www.amazon.de/Galaxy-S23-Ultra-Displayschutz-Fingerabdruck-ID/dp/B0BNBRGDCD/ref=mp_s_a_1_12?crid=UIF4JKZ6GYDK&keywords=s23+ultra+panzerglas&qid=1678820089&sprefix=s23%2Caps%2C145&sr=8-12 Αυτή έβαλα και μπήκε πολύ εύκολα και άψογα με την πρώτη,χωρίς να έχω ξαναβάλει κάποια με παρόμοιο τρόπο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα