Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ. Ψάχνω screen protector για το S23 Ultra και δεν ξέρω αν αξίζει να πάω σε μεμβράνη ή tempered glass. Σε tempered glass το μόνο που είδα είναι το whitestone το οποίο καλύβει και τις καμπύλες της οθόνης και σε μεμβράνες είδα από την Spigen. Επειδή δεν έχω εμπειρία και δεν έχω δουλέψει καμία από τις δύο επιλογές (ήμουν χωρίς "τζαμάκι" στο προηγούμενο κινητό) θα με βοηθούσαν γνώμες άλλων μελών που έχουν μια παραπάνω γνώση στο θέμα (ακόμη και προτάσεις εναλλακτικών, αξιόλογων επιλογών). Επίσης, με ενδιαφέρει να έχει και περιθώρια για θήκη χωρίς να υπάρχει το ενδεχόμενο να πιέζεται το προστατευτικό.

Δημοσ.

Γνώμη μου, μιας και έχω κάνει το ίδιο σε S22 Ultra. Καλή και επώνυμη θήκη, όχι τις "όμορφες", αλλά τις πιο "tough" και μια μεμβράνη απλή και είσαι οκ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Johannestsl είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ. Ψάχνω screen protector για το S23 Ultra και δεν ξέρω αν αξίζει να πάω σε μεμβράνη ή tempered glass. Σε tempered glass το μόνο που είδα είναι το whitestone το οποίο καλύβει και τις καμπύλες της οθόνης και σε μεμβράνες είδα από την Spigen. Επειδή δεν έχω εμπειρία και δεν έχω δουλέψει καμία από τις δύο επιλογές (ήμουν χωρίς "τζαμάκι" στο προηγούμενο κινητό) θα με βοηθούσαν γνώμες άλλων μελών που έχουν μια παραπάνω γνώση στο θέμα (ακόμη και προτάσεις εναλλακτικών, αξιόλογων επιλογών). Επίσης, με ενδιαφέρει να έχει και περιθώρια για θήκη χωρίς να υπάρχει το ενδεχόμενο να πιέζεται το προστατευτικό.

Της Whitestone ειναι δοκιμασμενα τα temp.glass 9H στα S22 ειναι ανθεκτικά. Τα Whitestone EZ Tempered Glass εχουν κ οδηγο για ευκολη τοποθετηση/εγκατασταση. Απο θηκες Spigen καλυτερα.

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
Δημοσ.

1 ώρα πριν, aces είπε

Της Whitestone ειναι δοκιμασμενα τα temp.glass 9H στα S22 ειναι ανθεκτικά. Τα Whitestone EZ Tempered Glass εχουν κ οδηγο για ευκολη τοποθετηση/εγκατασταση. Απο θηκες Spigen καλυτερα.

Απλώς διάβασα κάποια σχόλια, όσον αφορά τα Whitestone, ότι σε κάποιους έκαναν chip χωρίς λόγο (όπως υποστήριζαν). Παίζει το ενδεχόμενο κακής εφαρμογής να δημιούργησε το πρόβλημα; Σε θήκη λογικά θα πάω σε UAG γιατί έμεινα πολύ ικανοποιημένος με την προηγούμενη που είχα, όποτε την θεωρώ πιο «ασφαλής» επιλογή, καθώς δεν έχω κάποια εμπειρία από spigen θήκες. 

1 ώρα πριν, UncleKim είπε

Γνώμη μου, μιας και έχω κάνει το ίδιο σε S22 Ultra. Καλή και επώνυμη θήκη, όχι τις "όμορφες", αλλά τις πιο "tough" και μια μεμβράνη απλή και είσαι οκ. 

Με την μεμβράνη είχες κανένα θέμα όσον αφορά την υφή-αφή και το πως φαινόταν το περιεχόμενο στο κινητό ή δεν επηρεάζει στην ανάλυση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Johannestsl είπε

Απλώς διάβασα κάποια σχόλια, όσον αφορά τα Whitestone, ότι σε κάποιους έκαναν chip χωρίς λόγο (όπως υποστήριζαν). Παίζει το ενδεχόμενο κακής εφαρμογής να δημιούργησε το πρόβλημα; Σε θήκη λογικά θα πάω σε UAG γιατί έμεινα πολύ ικανοποιημένος με την προηγούμενη που είχα, όποτε την θεωρώ πιο «ασφαλής» επιλογή, καθώς δεν έχω κάποια εμπειρία από spigen θήκες. 

Με την μεμβράνη είχες κανένα θέμα όσον αφορά την υφή-αφή και το πως φαινόταν το περιεχόμενο στο κινητό ή δεν επηρεάζει στην ανάλυση;

Δεν εχουν ερθει ακομα της Whitestone τα απλα EZ. Αυτα δεν εχουν υγρο για εφαρμογη/εγκατασταση. Στα Plus τα εχει.Τα ΕΖ οχι εχουν πολυ καλη υφη αλλα δεν ηρθαν για το ultra https://www.skroutz.gr/s/40567607/Whitestone-Dome-EZ-Tempered-Glass-3τμχ-Galaxy-S23.html ισως σε αμαζον υπαρχουν

Εναλλακτικα δοκιμασε της Hofi για απλη προστασια 9H για να μην ειναι εκτεθειμενο https://www.skroutz.gr/s/40615772/Hofi-Tempered-Glass-1τμχ-Galaxy-S23-Ultra.html κ οταν ερθουν βαζεις το πιο ακριβο εφοσον δεις κ κανα review πρωτα.

Επεξ/σία από aces
  • Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Johannestsl είπε

Κανένα θέμα απολύτως. Με την μεμβράνη της ίδιας της Samsung μιλάω πάντα. Δεν πείραξα ούτε ευαισθησία οθόνης ούτε αποτύπωμα ούτε τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Johannestsl είπε

Απλώς διάβασα κάποια σχόλια, όσον αφορά τα Whitestone, ότι σε κάποιους έκαναν chip χωρίς λόγο (όπως υποστήριζαν). Παίζει το ενδεχόμενο κακής εφαρμογής να δημιούργησε το πρόβλημα; 

Έβαλα σε 4 συσκευές, στις 3 μας έκανε πολυ μικρά σπασιματακια κάπου σε μια άκρη χωρίς προφανή λόγο. 

Πάντως πάλι whitestone dome παρηγγειλα για το s23u που πήρα. Πάντα tempered glass είχα σε όλα τα κινητά και δεν είχα ποτέ ούτε μισή γρατζουνιά σε οθόνη. Δεν το διακινδυνευω. 

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απόψεις. Λογικά θα δοκιμάσω μεμβράνη για αρχή γιατί δεν θέλω να δώσω τα χρήματα για το whitestone και να μου βγάλει μικροσπασίματα χωρίς λόγο μετά από καιρό και θα δω, αναλόγως με το πώς θα μου φανεί η μεμβράνη, αν θα μεταβώ αργότερα σε tempered glass.

20 λεπτά πριν, filip123go είπε

Δεν είχε screen protector κατα την αγορά του;

Δυστυχώς όχι, δεν έρχεται με screen protector. Έρχεται με ένα αδιάφανο φιλμ...

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Johannestsl είπε

Δυστυχώς όχι, δεν έρχεται με screen protector. Έρχεται με ένα αδιάφανο φιλμ...

Πολύ περίεργο.... Είχα την εντύπωση πως όλα έρχονταν με screen protector....

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, filip123go είπε

Πολύ περίεργο.... Είχα την εντύπωση πως όλα έρχονταν με screen protector....

Σε Note 10+ και σε S10+ είχε

Σε S22 Ultra κ S23 Ultra δεν έχει.

Επίσης, για το S22 Ultra και το S23 Ultra, δεν βάζει η Smartec μεμβράνες.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή με καίει και εμένα άμεσα, σε ποια καταστήματα περνάνε την μεμβράνη με το μηχάνημα; κάπου το πήρε το μάτι μου αλλά το έχασα 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Επειδή με καίει και εμένα άμεσα, σε ποια καταστήματα περνάνε την μεμβράνη με το μηχάνημα; κάπου το πήρε το μάτι μου αλλά το έχασα

https://www.uniqueshop.gr

Πάρε τηλέφωνο αυτή κάνουν και εγκατάσταση σε Dome τζαμάκι. 

Εγώ το έβαλα εχθές σε s23 ultra μόνος μου εφαρμογή άψογη και δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον αισθητήρα δακτυλικών και με θήκες. 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, christak είπε

https://www.uniqueshop.gr

Πάρε τηλέφωνο αυτή κάνουν και εγκατάσταση σε Dome τζαμάκι. 

Εγώ το έβαλα εχθές σε s23 ultra μόνος μου εφαρμογή άψογη και δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον αισθητήρα δακτυλικών και με θήκες. 

Το έχω παραγγείλει και εγώ αλλά θα κάνει καμία βδομάδα να έρθει και θέλω προσωρινά να του περάσω μια ζελατίνα γτ το φοβάμαι γιαυτό ρώτησα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekbusters είπε

Το έχω παραγγείλει και εγώ αλλά θα κάνει καμία βδομάδα να έρθει και θέλω προσωρινά να του περάσω μια ζελατίνα γτ το φοβάμαι γιαυτό ρώτησα 

Στο μαγαζί που σου έστειλα έχει φτηνές μεμβράνες για προσωρινά αν χρειάζεσαι. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...