Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Εσυ είσαι ακόμα στην εποχή i phone 7…

Στο παρόν και εδώ και κάποια χρόνια αν θελεις την καλύτερη σε αυτονομία συσκευή στην αγορά το μήλο σε pro Max έκδοση παίζει μπάλα μόνο του ..  

αυτο ελειπε 300 γραμμαρια κινητο να μην εχει καλη αυτονομια

• Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, xemis είπε

Ουσιαστικά μετατρέπεις το iphone σε ασύρματο φορτιστή. Γιατί να το κάνεις αυτό?

Αυτού του είδους η χρήση δεν δημιουργεί πρόβλημα στην μπαταρία του τηλεφώνου?

Γιατί να φορτίσω τα ακουστικά μου με το κινητό? Η μόνη πιθανή χρήση θα ήταν να φορτίζει το κινητό από ακουστικά ή άλλες συσκευές για περιπτώσεις που κινδυνεύεις να μείνεις στο 0%.

Γιατί το κινητό μετατρέπεται, αυτόματα και σε PowerBank.

3 ώρες πριν, aces είπε

Η ασυρματη φορτιση ανεβαζει θερμοκρασια. Η θερμοκρασια ειναι εχθρος της μπαταριας μακροπροθεσμα. Για περιστασιακη χρηση ειναι μόνο βολικο αν λειπεις ωρες κλπ εκτος κ δεν εχεις αυτονομια στα αξεσουαρ/περιφερειακα/ακουστικα.

Μιά χαρά για την Apple: θα πουλάει και περισσότερες μπαταρίες. Όσο περισσότερη η αύξηση της θερμοκρασίας, τόσο περισσότερο οι μέτοχοί της χαίρονται!

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, dkstarlet είπε

Αμα δεν τους βγαίνει, ας ρωτήσουν την Huawei το κανει από το 2018 αυτό. Τουλάχιστον το Ρ30 το κανει και με μεγάλη επιτυχία. Φορτίζω συχνά έτσι τα ακουστικά μου.

Υπάρχουν οι εταιριες που βγάζουν προιοντα και οι εταιρίες που πουλάνε ψευτικο δράμα γιατί δεν έχουν να παρουσιάσουν κάτι ουσιαστικό... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gcp2spot είπε

Μιά χαρά για την Apple: θα πουλάει και περισσότερες μπαταρίες. Όσο περισσότερη η αύξηση της θερμοκρασίας, τόσο περισσότερο οι μέτοχοί της χαίρονται!

Πρακτικα αν το υλοποιησουν μονο σε emergency κατασταση το χρειαζεται καποιος B)

Οι μπαταρίες φθειρονται κ χωρις αυτο με μαιμου φορτιστες κ ελατωμματικα καλωδια ειναι αρκετα συνηθες πλεον αφου κυκλοφορουν αρκετα κ ο  κοσμος για να σωσει 12 ευρω τα επιλεγει απο τα αυθεντικα. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, papadimakos είπε

Η μπαταρια του iphone δεν αρκει καλα καλα για το ιδιο το iphone, αυτοι θελουν να φορτιζουν και αλλες συσκευες ; 😂

Πως είναι εκεί στο 2017; Όλα καλά;

8 ώρες πριν, papadimakos είπε

ειμαι χρηστης iphone εδω και αρκετα χρονια με ολα τα μοντελα μεχρι και το 14 προ, το να δωσω 2 χιλιαρικα για να εχω αυτονομια στην μπαταρια δεν μου ακουγεται και πολυ καλο επιχειρημα ✌️

-Το iPhone έχει χάλια μπαταρία

-Όχι φίλε δεν έχει χάλια μπαταρία. Η μπαταρία του είναι μια χαρα

-Έλα να σου πω πόσο ακριβό είναι το iPhone

5 ώρες πριν, spectaculator είπε

Εσύ δεν μίλησες για μπαταρία/αυτονομία;

Θυμίζεις τ' ανέκδοτο με τον λύκο, τον λαγό και τα τσιγάρα!

Όχι φίλε μου κάποιος καλοπροαίρετος μίλησε για κακή μπαταρία στο iPhone πράγμα που δεν ισχύει και αυτό συζητάμε.

• Like 3
Δημοσ.

Η μπαταρία μου κρατάει μέχρι το απόγευμα με το ζόρι. Ας φτιάξουν την αυτονομία πρώτα και δεν πειράζει για την φόρτιση των ακουστικών 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Στο παρόν και εδώ και κάποια χρόνια αν θελεις την καλύτερη σε αυτονομία συσκευή στην αγορά το μήλο σε pro Max έκδοση παίζει μπάλα μόνο του ..  

Μήπως ΜΟΝΟ στην pro Max έκδοση;

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Όσο καλή διαχείριση και να κάνει αν τα mah είναι λίγα πως θα φορτίζεις άλλες συσκευές?

Αν θες τα airpods σου ή το watch σου οκ, αν όμως θες άλλο iphone με τίποτα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, spectaculator είπε

Ότι specs και να έχει δεν δικαιολογούν το κόστος του που πλέον είναι γελοία υπερβολικό. Τώρα αν εσύ κάνεις σύγκριση με το Nokia, τι να σου πω. Το ίδιο βλακώδες είναι και το να έχεις μπαταρία που με το ζόρι βγάζει μια και μισή μέρα, με μπόλικη δουλειά λιγότερο κι από μια, και να θες να φορτίσεις και συσκευές με αυτή. Θα έχεις γεμάτα airpods αλλά άδειο κινητό! Μωρέ μπράβο! Πολύ καλή ιδέα!

Γελοία υπερβολικό γιατί; Επειδή δεν μπορείς να το αγοράζεις κάθε χρόνο; Γιατί η τεχνολογία δεν επιτρέπει στα τηλέφωνα να κρατάνε πάνω από 2 μέρες χωρίς να μειώσουν το performance; Με τι κριτήριο είναι γελοία υπερβολικό και ποιος ορίζει τι είναι ακριβο;

Αντί να παραπονιέσαι για το γιατί δεν κρατάνε, απλά αποδέξου ότι αυτό υπάρχει και κάνε adapt. Αλλιώς πάρε από τα άλλα που κρατάνε. Ειδικά στα iPhones με Magsafe πλέον είναι αηδιαστικά εύκολο να πάρεις ένα Magsafe battery bank μικρό και απλά να το κολλήσεις από πίσω. Προσωπικά με κάθε iPhone που έχω από το 5s δεν έχω κάτσει να ψάξω τι και πως. Με κάθε συσκευή πράττω αναλόγως για να βγάζω την μέρα μου.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Γελοία υπερβολικό γιατί; Επειδή δεν μπορείς να το αγοράζεις κάθε χρόνο; Γιατί η τεχνολογία δεν επιτρέπει στα τηλέφωνα να κρατάνε πάνω από 2 μέρες χωρίς να μειώσουν το performance; Με τι κριτήριο είναι γελοία υπερβολικό και ποιος ορίζει τι είναι ακριβο;

Αντί να παραπονιέσαι για το γιατί δεν κρατάνε, απλά αποδέξου ότι αυτό υπάρχει και κάνε adapt. Αλλιώς πάρε από τα άλλα που κρατάνε. Ειδικά στα iPhones με Magsafe πλέον είναι αηδιαστικά εύκολο να πάρεις ένα Magsafe battery bank μικρό και απλά να το κολλήσεις από πίσω. Προσωπικά με κάθε iPhone που έχω από το 5s δεν έχω κάτσει να ψάξω τι και πως. Με κάθε συσκευή πράττω αναλόγως για να βγάζω την μέρα μου.

Γελοιότατα υπερβολικό! Όχι επειδή δεν αγοράζεις κάτι σαν αυτό κάθε χρόνο, απλά γιατί είναι πεταμένα χρήματα, γιατί τα πετάς σε brand, τα πετάς σε κάτι που δεν σου προσφέρει τίποτα παραπάνω απ' ότι φθηνότερα τηλέφωνα, που ποιοτικά πλεον την τρώει από τον ανταγωνισμό φθηνότερα (κατά πολύ) και στα ίσια (από πολλές).

Άσε τη μπαρούφα με το magsafe! Αγοράζεις κάτι πανάκριβο για τη μόστρα και μετά του κοτσάρεις και μια μαούνα σαν το magsafe και είσαι... "κομπλέ". Άσε μας ρε φίλε πρωινιάτικο!

(Η μέρα σου πρέπει να είναι πολύ μικρή, ή να μην το χρησιμοποιείς σχεδόν καθόλου)

(Το ios έχει μείνει πάρα πολύ πίσω και τώρα η apple τρέχει να πιάσει τον ανταγωνισμό προσφέροντας ότι οι άλλοι το έχουν εδώ και χρόνια. Έφτασε σε σημείο κορεσμού και κάπου δω θα δεις να παίρνει την κάτω βόλτα. Δεν έχει να δώσει πλέον τίποτα το καινούργιο)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Γελοιότατα υπερβολικό! Όχι επειδή δεν αγοράζεις κάτι σαν αυτό κάθε χρόνο, απλά γιατί είναι πεταμένα χρήματα, γιατί τα πετάς σε brand, τα πετάς σε κάτι που δεν σου προσφέρει τίποτα παραπάνω απ' ότι φθηνότερα τηλέφωνα, που ποιοτικά πλεον την τρώει από τον ανταγωνισμό φθηνότερα (κατά πολύ) και στα ίσια (από πολλές).

Άσε τη μπαρούφα με το magsafe! Αγοράζεις κάτι πανάκριβο για τη μόστρα και μετά του κοτσάρεις και μια μαούνα σαν το magsafe και είσαι... "κομπλέ". Άσε μας ρε φίλε πρωινιάτικο!

(Η μέρα σου πρέπει να είναι πολύ μικρή, ή να μην το χρησιμοποιείς σχεδόν καθόλου)

(Το ios έχει μείνει πάρα πολύ πίσω και τώρα η apple τρέχει να πιάσει τον ανταγωνισμό προσφέροντας ότι οι άλλοι το έχουν εδώ και χρόνια. Έφτασε σε σημείο κορεσμού και κάπου δω θα δεις να παίρνει την κάτω βόλτα. Δεν έχει να δώσει πλέον τίποτα το καινούργιο)

Πάντως  με το 12 mini που έχω, ακόμα και σήμερα μετά 25 μήνες, μια χαρά κρατάει η μπαταρία και βγάζει σχετικά άνετα την μέρα…

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spectaculator είπε

Τι να σου πω ρε φίλε, για μένα μια χαρά αξίζει τα λεφτά του όπως και για πάρα πολύ κόσμο. Αν εσένα για κάποιο λόγο δεν σου κάνει, δεν σημαίνει ότι είναι γενικό φαινόμενο. Απλά σημαίνει ότι δεν έχεις χρήση γι αυτά που σου προσφέρει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...