Witcher1st Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Εχω τον Samsung 840 pro, και απ'οτι βλεπω η αγορα εγινε πριν απο 10 χρονια περιπου! Εχω το λειτουργικο συστημα πανω του. Παραθετω και μια φωτογραφια με στατιστικα του δισκου. Να ενεργοποιησω το Over provisioning ή πλεον ειναι αργα;
duffyduck Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 αν δεν τον γεμίζεις φουλ και αφήνεις πάντα καμιά 20-30GB ελεύθερα, δεν έχεις θέμα
Witcher1st Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Στις 13/2/2023 στις 8:54 ΠΜ, duffyduck είπε αν δεν τον γεμίζεις φουλ και αφήνεις πάντα καμιά 20-30GB ελεύθερα, δεν έχεις θέμα Καποια στιγμη δε θα με αφησει ομως, εαν ειναι 10 χρονια ηδη σε λειτουργια; Δεν ειναι καλυτερα να αγορασω ενα καινουριο SSD για να βαλω τα windows και αυτο να τον εχω για torrents;
@topos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Στις 15/2/2023 στις 4:01 ΜΜ, Witcher1st είπε Καποια στιγμη δε θα με αφησει ομως, εαν ειναι 10 χρονια ηδη σε λειτουργια; Δεν ειναι καλυτερα να αγορασω ενα καινουριο SSD για να βαλω τα windows και αυτο να τον εχω για torrents; Το 78% health βγαίνει με αλγόριθμο σε σχέση με τις ώρες λειτουργίας αυτόματο. Δεν είναι ότι έχει βρει bad sectors όπως στους hdd όπου οτιδήποτε κάτω από 100% σημαίνει ότι σε αφήνει. Π.χ άν τον κρατήσεις αλλά 10 χρόνια με εφάμιλλη χρήση θα πέσει η υγεία αλλα 22%. Από την άλλη πλέον έχουν τιμή χώμα οι SSD/nvme οπότε δεν είναι και καμιά τραγική επένδυση. Υ.γ Να υποθέσω πως η μητρική σου δεν έχει θύρα nvme? Εάν ναι(*ανάλογος και ποια είναι) μπορείς να πάρεις έναν ανταπτορα pci-e σε nvme(~10ευρω) και Α)να κερδίσεις σε ταχυτητα Β)Να κρατησεις τον συγκεκριμένο nvme σε επόμενη αναβαθμιση.
Witcher1st Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, @topos είπε Το 78% health βγαίνει με αλγόριθμο σε σχέση με τις ώρες λειτουργίας αυτόματο. Δεν είναι ότι έχει βρει bad sectors όπως στους hdd όπου οτιδήποτε κάτω από 100% σημαίνει ότι σε αφήνει. Π.χ άν τον κρατήσεις αλλά 10 χρόνια με εφάμιλλη χρήση θα πέσει η υγεία αλλα 22%. Από την άλλη πλέον έχουν τιμή χώμα οι SSD/nvme οπότε δεν είναι και καμιά τραγική επένδυση. Υ.γ Να υποθέσω πως η μητρική σου δεν έχει θύρα nvme? Εάν ναι(*ανάλογος και ποια είναι) μπορείς να πάρεις έναν ανταπτορα pci-e σε nvme(~10ευρω) και Α)να κερδίσεις σε ταχυτητα Β)Να κρατησεις τον συγκεκριμένο nvme σε επόμενη αναβαθμιση. Εχει θυρα NVME. Συντομα θα αγορασω καινουριο δισκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα