Witcher1st Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εχω Windows 10, αλλα δε ξερω εαν μπορω να βρω ποτε εγινε η εγκατασταση για πρωτη φορα των Windows. Και δεν θυμαμαι εαν ηταν καθαρη εγκατασταση ή καποιο upgrade απο προηγουμενη εκδοση. Βλεπω διαφορετικες ημερομηνιες. Πχ στο System Info λεει 28/7/2020 , Δεξι κλικ στον φακελο των Windows λεει οτι δημιουργηθηκε 7/12/2019, αλλα στον uninstaller βλεπω το προγραμμα speecy το 2018 και το SUper Antispyware το 2014!! Εκτος αν προκειται για καποιο λαθος. Και 2 αρχεια στον φακελο των Windows εχουν ημερομηνια 19/3/2019. System και Win , ini αρχεια. Επισης ο μοναδικος τροπος για να βρω το Windows key ηταν μεσα απο το regedit, με cmd και powershell commands δεν εδειχνε κατι. Η δευτερη μεθοδος απο αυτο το Link, μου δειχνει διαφορετικο κλειδι.. Τι στο καλο; Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από Witcher1st
micos000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Witcher1st είπε Εχω Windows 10, αλλα δε ξερω εαν μπορω να βρω ποτε εγινε η εγκατασταση για πρωτη φορα των Windows. Και δεν θυμαμαι εαν ηταν καθαρη εγκατασταση ή καποιο upgrade απο προηγουμενη εκδοση. WINDOWS+R και δώσε cmd Κάνε επικόλληση το παρακάτω και θα σου επιστρέψει την ημερομηνία πρώτης εγκατάστασης. Αν αυτό εννοείς με το System Info τότε δεν έχει κάτι άλλο. Αν βρίσκεις παλαιότερες ημερομηνίες στα προγράμματα τότε μπορεί να έγινε upgrade το σύστημα από 8άρια. systeminfo|find /i "install date" 2 ώρες πριν, Witcher1st είπε Επισης ο μοναδικος τροπος για να βρω το Windows key ηταν μεσα απο το regedit, με cmd και powershell commands δεν εδειχνε κατι. Δοκίμασε και με το ProduKey. 2 ώρες πριν, Witcher1st είπε Η δευτερη μεθοδος απο αυτο το Link, μου δειχνει διαφορετικο κλειδι.. Τι στο καλο; Αν σου βγάζουν διαφορετικά κλειδιά μπορεί να σημαίνει ότι είχε oem εγκατάσταση το σύστημα (συνήθως στα λάπτοπ συμβαίνει και το κλειδί είναι στο uefi bios) από άλλη έκδοση (μάλλον home) και έβαλες άλλη έκδοση (pro) την οποία πάτσαρες με κάποιον activator ή αναβάθμισες με διαφορετικό κλειδί. Αν το κλειδί που βρίσκεις στην registry είναι κάποιο από τα παρακάτω (generic keys for installation only) τότε κάτι τέτοιο συμβαίνει. Αναφορά σε κείμενο Windows 10 Edition RTM Generic Key (retail) KMS Client Setup Key Windows 10 Home YTMG3-N6DKC-DKB77-7M9GH-8HVX7 TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99 Windows 10 Pro VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX Windows 10 Enterprise XGVPP-NMH47-7TTHJ-W3FW7-8HV2C NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43 Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από micos000 1
Witcher1st Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Οτι ειχα 8αρια ειναι το μονο σιγουρο, αλλα δε θυμαμαι τι εκανα μετα με το Upgrade. Ειναι σταθερος υπολογιστης. Παντως εαν εχω 10 χρονια να κανω φορματ, μαλλον πρεπει να γινει συντομα.. Activator δεν εχω, οχι τουλαχιστον τα τελευταια χρονια, δε θυμαμαι τι ειχα κανει 10 χρονια πριν με τα 8αρια. Μολις βρηκα ενα e-mail απο το ebay που δειχνει κλειδι για τα Windows10 pro. Η αγορα εγινε Δεκεμβριο του 2020 και το κλειδι ειναι διαφορετικο απο τα αλλα δυο που εχω αναφερει παραπανω. Πραγματικα εχω μπερδευτει. Το link απο το ebay ειναι αυτο. Το κλειδι μπορει να χρησιμοποιηθει και για μελλοντικη εγκατασταση ή οχι;
chios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Τι να το κάνεις το κλειδί αφού έχεις ήδη windows 10; τι ακριβός θες να κάνεις;
micos000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 1. Παίρνεις backup. 2. Κάνεις καθαρή εγκατάσταση. 3. Συνδέεσαι στο ίντερνετ. Αν ενεργοποιηθούν αυτόματα έχει καλώς. Αν όχι βάζεις το κλειδί που είχει πάρει. 4. Επαναφέρεις το backup σου. 5. Τέλος.
Witcher1st Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, chios είπε Τι να το κάνεις το κλειδί αφού έχεις ήδη windows 10; τι ακριβός θες να κάνεις; Απλα δεν θυμαμαι πριν ποσα χρονια εχει φαει φορματ ο υπολογιστης. Με το Upgrade απο τα 8 στα 10 δεν γινεται φορματ. Αν εχω οντως να κανω 10 χρονια φορματ, μαλλον ηρθε η ωρα.
chios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Κάνε καθαρή εγκατάσταση το 10αρια και βλέπεις, το πιο πιθανόν να μη χρειαστεί τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα