di maria kun Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, ο πατέρας μου δεν οδηγάει πια. Εχουμε ένα αυτοκίνητο που ήταν στο όνομα του και το έκανα μεταβίβαση στο δικό μου. Η ασφάλεια ενώ ήταν στο όνομα του είχε εμένα σαν πρώτο οδηγό. Πρέπει να την ακυρώσω και πλέον να κάνω νέα σε εμένα η δεν παίζει ρόλο? Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από di maria kun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Nαι,η ασφάλεια πρέπει να γράφει ότι και η άδεια κυκλοφορίας.Αυτά ειναι βασικά πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, di maria kun είπε Καλησπέρα παιδιά, ο πατέρας μου δεν οδηγάει πια. Εχουμε ένα αυτοκίνητο που ήταν στο όνομα του και το έκανα μεταβίβαση στο δικό μου. Η ασφάλεια ενώ ήταν στο όνομα του είχε εμένα σαν πρώτο οδηγό. Πρέπει να την ακυρώσω και πλέον να κάνω νέα σε εμένα η δεν παίζει ρόλο? Αν κάποια από τα στοιχεία της ασφάλισης είναι λανθασμένα, όπως τα στοιχεία του ιδιοκτήτη στην περίπτωση σου, τότε η ασφαλιστική δεν θα σε καλύψει αν χρειαστεί. Διόρθωσε το άμεσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αν κάποια από τα στοιχεία της ασφάλισης είναι λανθασμένα, όπως τα στοιχεία του ιδιοκτήτη στην περίπτωση σου, τότε η ασφαλιστική δεν θα σε καλύψει αν χρειαστεί. Διόρθωσε το άμεσα. Έγινε άρα ακύρωση και νέα asap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, di maria kun είπε Έγινε άρα ακύρωση και νέα asap Ανάλογα την ασφαλιστική. Πχ η Hellas Direct είναι πιο ευέλικτη σε αυτά, απλά τους στέλνεις την νέα άδεια και σου στέλνουν άμεσα διορθωμένο το συμβόλαιο. Άλλες πάλι σου λένε αφού κάνεις και πληρώσεις νέο συμβόλαιο κάνε αίτημα να ακυρωθεί το παλιό, και κάποια στιγμή θα σου επιστρέψουμε τα ρέστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, di maria kun είπε Έγινε άρα ακύρωση και νέα asap Πρόσεξε γιατί η ασφάλεια δεν ξεκινάει απο την ώρα που την κάνεις αλλά είτε στις 12:00 είτε στις 00:00 .Διάβασε προσεκτικά το ασφαλιστήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πρόσεξε γιατί η ασφάλεια δεν ξεκινάει απο την ώρα που την κάνεις αλλά είτε στις 12:00 είτε στις 00:00 .Διάβασε προσεκτικά το ασφαλιστήριο. Ειδικά στην περίπτωση που την κάνεις online ξεκινάει στις 12:00 ή στις 00:00 της επόμενης/μεθεπόμενης ημέρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Nαι,η ασφάλεια πρέπει να γράφει ότι και η άδεια κυκλοφορίας.Αυτά ειναι βασικά πράγματα. Στο ένα αυτοκίνητο μου είναι η άδεια κυκλοφορίας στον πατέρα μου και η ασφάλεια το ίδιο. Απλά στην ασφάλεια είμαι εγώ σαν οδηγός. Ποτέ δεν είχα θέμα απλά φέτος κατέθεσα υπεύθυνη δήλωση ότι ο πατέρας δεν οδηγάει πλέον καθόλου (δεν ανανέωσε το δίπλωμα) για να γλιτώσω ένα ποσό στα ασφάλιστρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, liakinen είπε Στο ένα αυτοκίνητο μου είναι η άδεια κυκλοφορίας στον πατέρα μου και η ασφάλεια το ίδιο. Απλά στην ασφάλεια είμαι εγώ σαν οδηγός. Ποτέ δεν είχα θέμα απλά φέτος κατέθεσα υπεύθυνη δήλωση ότι ο πατέρας δεν οδηγάει πλέον καθόλου (δεν ανανέωσε το δίπλωμα) για να γλιτώσω ένα ποσό στα ασφάλιστρα. Αλλη περίπτωση η δικιά σου και άλλη του ΤΣ. Η άδεια κυκλοφορίας και το ασφαλιστήριο πρέπει να είναι με τα ίδια στοιχεία ιδιοκτήτη και οχήματος και ας μπεις όποιος θέλει σαν οδηγός στο ασφαλιστήριο.. Κοιτα το ασφαλιστήριο .Γράφει στοιχεία ιδιοκτήτη και στοιχεία οδηγού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αλλη περίπτωση η δικιά σου και άλλη του ΤΣ. Η άδεια κυκλοφορίας και το ασφαλιστήριο πρέπει να είναι με τα ίδια στοιχεία ιδιοκτήτη και οχήματος και ας μπεις όποιος θέλει σαν οδηγός στο ασφαλιστήριο.. Κοιτα το ασφαλιστήριο .Γράφει στοιχεία ιδιοκτήτη και στοιχεία οδηγού. Έχεις δίκιο. Κεκτημένη ταχύτητα από την πλευρά μου. Ο φίλος έκανε την μεταβίβαση οπότε ισχύει αυτό που έγραψες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acomaedo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Το ασφαλιστήριο είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη ακόμα και αν δεν έχει δίπλωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 13/2/2023 στις 8:49 ΠΜ, Joshua21 είπε Ανάλογα την ασφαλιστική. Πχ η Hellas Direct είναι πιο ευέλικτη σε αυτά, απλά τους στέλνεις την νέα άδεια και σου στέλνουν άμεσα διορθωμένο το συμβόλαιο. Άλλες πάλι σου λένε αφού κάνεις και πληρώσεις νέο συμβόλαιο κάνε αίτημα να ακυρωθεί το παλιό, και κάποια στιγμή θα σου επιστρέψουμε τα ρέστα. εκει ειμαι,τους εστειλα ενα μειλ την νεα αδεια και μου εστειλαν την ιδια ασφαλεια χωρις καμια αλλη αλλαγη περαν του ονοματος ιδιοκτητη,φοβεροι ταχυτατοι και πρακτικοι στην περιπτωση μου οτι και να λεμε για αυτους Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2023 από di maria kun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, di maria kun είπε εκει ειμαι,τους εστειλα ενα μειλ την νεα αδεια και μου εστειλαν την ιδια ασφαλεια χωρις καμια αλλη αλλαγη περαν του ονοματος ιδιοκτητη,φοβεροι ταχυτατοι και πρακτικοι στην περιπτωση μου οτι και να λεμε για αυτους Μπες στο https://www.gov.gr/ipiresies/periousia-kai-phorologia/okhemata/myauto και έλεγξε ότι είναι όλα σωστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μια ερώτηση σχετική. Εγώ που θέλω να κάνω αίτηση για ασφάλεια μέσω cosmote insurance πρέπει στα στοιχεία του ιδιοκτήτη (ο πατέρας μου χωρίς δίπλωμα αλλά με το αμάξι στο όνομα του το οποίο οδηγάω εγώ 100%) να βάλω και ημ. έκδοσης διπλώματος του ιδιοκτήτη. Να βάλω απλά την ημ έκδοσης του δικού μου διπλώματος; Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2023 από Kag1ante Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Στις 14/2/2023 στις 11:57 ΠΜ, Kag1ante είπε Μια ερώτηση σχετική. Εγώ που θέλω να κάνω αίτηση για ασφάλεια μέσω cosmote insurance πρέπει στα στοιχεία του ιδιοκτήτη (ο πατέρας μου χωρίς δίπλωμα αλλά με το αμάξι στο όνομα του το οποίο οδηγάω εγώ 100%) να βάλω και ημ. έκδοσης διπλώματος του ιδιοκτήτη. Να βάλω απλά την ημ έκδοσης του δικού μου διπλώματος; Δεν σε ρωτάει ο οδηγός απο πότε έχει δίπλωμα;Μονο για τον ιδιοκτήτη ρωτάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα