Προς το περιεχόμενο

Αγορά antivirus vs free vs windows 10 defender

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω windows 10 ,  επειδή είμαι λίγο ανίδεος με τα antivirus ,πάντα είχα είτε free είτε κατέβαζα. 

Αξίζει να αγοράσεις άδεια για antivirus ? και πως γίνεται η διαδικασία ?

Πχ έχω ενα pc 10τιας με νορμάλ χρήση οπότε μια άδεια για μια συσκευή είναι νομίζω οκ !? 
Πληρώνεις 1 χρόνο και μετα απο 1 χρόνο ξανα πληρώνεις ?

Συνήθως είχα το AVG free και ήμουν ικανοποιημένος αλλά ολο μου πέταγε μηνύματα οτι χρειάζεται αυτό η βρήκε αυτο και ήθελε την πλήρη έκδοση και με κούρασε λιγο.
τώρα εχω ενεργοποιημένο το windows defender .

τι λέτε αξίζει ?

Δημοσ.

Άμα προσέχεις που βάζεις το ... κέρσορα μια χαρά σε καλύπτει και το Defender.  Έχει εξελιχθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια και έχει γίνει ισάξιο με τα πληρωμένα. Που και που μπορείς να κάνεις και ένα έλεγχο με Malwarebytes και online scanner (πχ Eset) για να αισθάνεσαι καλύτερα.

Αν όμως πατάς όπου δεις ¨Πως να κερδίσετε 50 χιλιάδες σε 5 λεπτά" ή "Δίμετρη ξανθά με μπλε μάτια θέλει να σε γνωρίσει" ή ανοίγεις και κατεβάζεις ότι email σου έρχεται τότε δεν σε σώζει κανένα  antivirus.

• Like 6
Δημοσ.
11 ώρες πριν, dvlsakos είπε

Καλησπέρα έχω windows 10 ,  επειδή είμαι λίγο ανίδεος με τα antivirus ,πάντα είχα είτε free είτε κατέβαζα. 

Αξίζει να αγοράσεις άδεια για antivirus ? και πως γίνεται η διαδικασία ?

Πχ έχω ενα pc 10τιας με νορμάλ χρήση οπότε μια άδεια για μια συσκευή είναι νομίζω οκ !? 
Πληρώνεις 1 χρόνο και μετα απο 1 χρόνο ξανα πληρώνεις ?

Συνήθως είχα το AVG free και ήμουν ικανοποιημένος αλλά ολο μου πέταγε μηνύματα οτι χρειάζεται αυτό η βρήκε αυτο και ήθελε την πλήρη έκδοση και με κούρασε λιγο.
τώρα εχω ενεργοποιημένο το windows defender .

τι λέτε αξίζει ?

μπορεις να χρησιμοποιησεις και την δωρεαν εκδωση του αβαστ δεν εχει να ζηλεψει πολλα απο την πληρωτεα εκδωση αλλα οπως ειπε και ο adrian αν δεν προσεχεις δεν σωνεσαι

Δημοσ.

οχι σε περίεργα κλικς δεν μπαινω ποτε εχω εμπειρια να καταλαβω οταν ειναι σκαμ , απλα θελω να δω αν προσφερει κατι παραπανω απο το windows security ενα antivirus επι πληρωμη. γιατι με τα free δεν ειμαι ευχαριστημένος.

εχω βρει πχ μια προσφορα τoυ bitdefender για 2 χρονια με 9 ευρω που ειναι ενα προγραμμα της ψηφιακης μεριμνας του υπουργειου παιδιας. αν προσφερει κατι παραπανω σαν προστασια και αν αξιζει. εκτος απο vpn που δεν εχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χτυπα το,με εννια ευρω δεν το συζητας καν.

Βασικα οριστε εξι μηνες τσαμπα bitdefender

https://www.bitdefender.de/media/html/consumer/new/get-your-180-day-trial-opt/index.html

You need a german IP adress and a mailadress which is not used before on bitdefender

βρες ενα free vpn ειναι πανευκολο.

Επεξ/σία από xristoss1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xristoss1 είπε

Χτυπα το,με εννια ευρω δεν το συζητας καν.

Βασικα οριστε εξι μηνες τσαμπα bitdefender

θα μου προσφερει κατι παραπανω απο το windows security ? ειδα και κατι βιντεακια που λενε οτι ειναι αρκετα αναβαθμισμενο σε σχεση με παλια 

σε περιεργα κλικ δεν μπαινω. αντε να κατεβασω που και που πλεον κανα τορ αλλα μπαινω απο οπερα μπραουζερ.

Δημοσ.

Το καλύτερο με διαφορά ήταν και είναι το kaspersky. Καλύτερα τα total security ή τα internet security. Καλό είναι να μην κοιτάμε απλές εκδόσεις αντιβιοτικών διότι δεν μας προστατεύουν 24/24 ώρο αλλά πρέπει να το τρέξουμε εκείνη τη στιγμή. Επίσης στις συναλλαγές web banking μόνο τα total μας προστατεύουν. Μην βιάζεσαι να αγοράσεις υπάρχουν κλειδιά στο ebay. Εγώ αγόρασα με 7-8 ευρώ το kaspersky total

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...