Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

bosch κλιματιστικό; καλύτερα να έπαιρνες clevo laptop φιλαράκι πιο πολλές πιθανότητες θα είχες

Επεξ/σία από cpavlidi
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, cpavlidi είπε

bosch κλιματιστικό; καλύτερα να έπαιρνες clevo laptop φιλαράκι πιο πολλές πιθανότητες θα είχες

Πλάκα πλάκα, έχω ακόμη και δουλεύει άριστα , το clevo m860tu . Σκυλί μαύρο.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, cpavlidi είπε

Για ποιο λογο;

Δημοσ.
Στις 14/2/2023 στις 1:24 ΜΜ, Witcher1st είπε

Θα με παρει σε λιγο ο τεχνικος της Bosch.

Τελικά τι σου είπε ο τεχνικός της Bosch;

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Για ποιο λογο;

γιατί bosch και κλιματιστικό δεν πάνε μαζί, να μου έλεγες τίποτα ψυγεία ή καταψύκτες να σου πω ναι, άλλα έτσι πιο φασόν και από τα φασόν θα είναι το κλιματιστικό bosch 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, cpavlidi είπε

γιατί bosch και κλιματιστικό δεν πάνε μαζί, να μου έλεγες τίποτα ψυγεία ή καταψύκτες να σου πω ναι, άλλα έτσι πιο φασόν και από τα φασόν θα είναι το κλιματιστικό bosch 

Ε ολα φασον τα λετε εδω μεσα. Κοιταξα λιγες κριτικες και πηρα το καλυτερο bosch που ειδα. Τωρα θα δειξει τι προβλημα εβγαλε. Και ευτυχως το εβγαλε λιγους μηνες πριν ληξει η εγγυηση. Υποτιθεται οτι εδωσα και 900 ευρω, οχι μικρο ποσο.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Ε ολα φασον τα λετε εδω μεσα. Κοιταξα λιγες κριτικες και πηρα το καλυτερο bosch που ειδα. Τωρα θα δειξει τι προβλημα εβγαλε. Και ευτυχως το εβγαλε λιγους μηνες πριν ληξει η εγγυηση. Υποτιθεται οτι εδωσα και 900 ευρω, οχι μικρο ποσο.

Πολύ παραπλανητικές οι κριτικές στο Σκρουτζ. Αν τις πιστεύαμε θα αγοράζαμε όλοι toytomi.

Το δικό σου είναι κινέζικο φασόν midea. Είναι ίδιο με όλα τα κινέζικα φασονάκια midea που πωλούνται , όπως και τα carrier αλλά και τα πιο πολλά inventor. Είναι ένα απλό κλιματιστικό του κιλού. 

Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν αλλάζει. Δεν τα βάζω με την αγορά σου, απλά να μη μπερδευομαστε.

Νομίζω ότι χάνεις χρόνο τσάμπα. Εγγύηση έχεις, οπότε φώναξε τους τεχνικούς να δουν τι παίζει.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Πολύ παραπλανητικές οι κριτικές στο Σκρουτζ. Αν τις πιστεύαμε θα αγοράζαμε όλοι toytomi.

Το δικό σου είναι κινέζικο φασόν midea. Είναι ίδιο με όλα τα κινέζικα φασονάκια midea που πωλούνται , όπως και τα carrier αλλά και τα πιο πολλά inventor. Είναι ένα απλό κλιματιστικό του κιλού. 

Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν αλλάζει. Δεν τα βάζω με την αγορά σου, απλά να μη μπερδευομαστε.

Νομίζω ότι χάνεις χρόνο τσάμπα. Εγγύηση έχεις, οπότε φώναξε τους τεχνικούς να δουν τι παίζει.

Τι εννοεις οτι χανω χρονο; Ειπαμε ο τεχνικος θα ερθει την παρασκευη να το δει. Μεχρι τοτε, απλα υπομονη και κουβεντα εδω μεσα. Δλδ bosch μαπα, toyotomi φασον, midea, carrier, invertor για πεταμα. Τι αγοραζουμε; Ανεμιστηρα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε

Δλδ bosch μαπα, toyotomi φασον, midea, carrier, invertor για πεταμα.

Δεν είναι για πέταμα αρκεί να αγοράζονται με σωστή τιμή και με επίγνωση ότι παίρνουμε κάτι basic.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Panasonic  μου ,που δεν ειναι φασον ,γιατι χαλασε  μετα απο χρηση 3 1/2 μηνων;

Σε αντιθεση 3 toyotomi που εχω ,με το νεοτερο να ειναιι 12 ετων λειτουργουν ακομη.

Αυτο πως εξηγειται απο τους "ειδικους",εδω γελαμε,του φορουμ;

Επεξ/σία από cumulus
Δημοσ.
2 ώρες πριν, liakjim είπε

Δεν είναι για πέταμα αρκεί να αγοράζονται με σωστή τιμή και με επίγνωση ότι παίρνουμε κάτι basic.

Παιρνουμε κατι basic, αλλα να δουλευει. Δεν παιρνεις ενα φτηνο αμαξι, εχοντας υποψιν οτι απλα θα σε αφησει σε 2-3-5 χρονια στον δρομο, αλλα επειδη λειπουν καλουδια και επιδοσεις αλλων πιο ακριβων. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Τι εννοεις οτι χανω χρονο; Ειπαμε ο τεχνικος θα ερθει την παρασκευη να το δει. Μεχρι τοτε, απλα υπομονη και κουβεντα εδω μεσα. Δλδ bosch μαπα, toyotomi φασόν midea, carrier, invertor για πεταμα. Τι αγοραζουμε; Ανεμιστηρα;

1η κατηγορία, Mitsubishi, Daikin, Toshiba, Fujitsu, Panasonic. Παλαιότερες εποχές και Sharp, Miyoto, Hitachi, Kelvinator, Sanyo κτλ. Αυτές οι εταιρείες παράγουν εξ' ολοκλήρου η εν μέρη το μεγαλύτερο ποσοστό εξαρτημάτων από δικές τους εγκαταστάσεις και πρωτοπορούν στις έρευνες στον τομέα του κλιματισμού. 

2η κατηγορια, Midea, Haier, Gree, Carrier, οι εταιρείες έχουν φτιάξει όνομα, παράγουν κάποια μέρη σε δικές τους μονάδες και τα υπόλοιπα παραγηελια από τις πρώτες, κάνουν μικρότερες έρευνες στο τομέα του κλιματισμού. 

3η κατηγορία, TCL (οδεύει προς την 2η), Hisense, General electric, Inventor, εξαρτήματα σχεδον εξ ολοκλήρου από τις 1, 2 και αλλού. 

4η κατηγορία, Toyotomi, Sendo, Samsung 

Από εκεί και κάτω το χάος. 

Όσο για την εγγύηση, να κοιτάξεις τους όρους παροχής της εγγύησης, αρκετοί όχι όλοι απαιτούν ετήσια συνάρτηση με την προσκόμιση απόδειξης. Τα "κανένας δεν δίνει απόδειξη" είναι επιχείρημα δημοτικού, προφανώς και δίνουν αλλά θα πρέπει να τους πληρώσεις τον ΦΠΑ. 

1 ώρα πριν, cumulus είπε

Το Panasonic  μου ,που δεν ειναι φασον ,γιατι χαλασε  μετα απο χρηση 3 1/2 μηνων;

Σε αντιθεση 3 toyotomi που εχω ,με το νεοτερο να ειναιι 12 ετων λειτουργουν ακομη.

Επεσες στην περιπτωση εσύ. Είναι αστείο να συγκρίνονται Panasonic με toyotomi από κάθε άποψη. Επίσης κοίτα και το θέμα της οικονομίας, γιατί όσα θα κοστίσει η επισκευή του Panasonic μάλλον τα πλήρωσες στην ΔΕΗ ειδικά αν το ανάβεις τον Χειμώνα με το πολύ κρύο σε κανένα 24αρι toyotomi, συγκρινε ισχύ κατανάλωσης σε αυτά τα δύο να τρίβεις τα μάτια σου. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.

Τι να πω.. Σπανια κανω μαπα αγορα.. Ετσι οπως τα λενε εδω, ειναι λες και αγορασα ενα κλιματιστικο για πεταμα, κοντα στα 1000 ευρω.. Ειδωμεν.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, cumulus είπε

Δεν λαμβάνονται υπόψη στη στατιστική τόσο μικρά δείγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...