PetrosMeth Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα σε ολους.Δεν ξερω αν επρεπε να ανοιξω το θεμα εδω η στα windows.Οποτε αν εκανα λαθος sorry. Λοιπον πριν καμια 12 μερες μου εφεραν τον υπολογιστη απο eshop.Custom παραγγελια.Ολα μια χαρα στην αρχη. Οταν ομως εγιναν τα πρωτα windows updates , η οθονη το keyboard και το mouse επαψαν να ανταποκρινονται. Νεκρα.Εψαξα στο internet για λυσεις τις δοκιμασα ολες κ στο τελος αυτο που εκανε δουλεια ηταν να βγαλω για 30secs τη μπαταρια λιθιου.Συμφωνα με αυτα που διαβασα αυτο το προκαλει καποιο windows update,δεν εξηγουσε ποιο. Το θεμα ειναι πως το ξανακανε σημερα.Παλι ολα νεκρα.Πως μπορω να εντοπισω τι προκαλει το προβλημα? Και αν μπορω να ξαναβγαλω τη μπαταρια για να παρει μπρος η θα βλαψω το pc? Ευχαριστω.
Ronnie1985 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, PetrosMeth είπε Καλησπερα σε ολους.Δεν ξερω αν επρεπε να ανοιξω το θεμα εδω η στα windows.Οποτε αν εκανα λαθος sorry. Λοιπον πριν καμια 12 μερες μου εφεραν τον υπολογιστη απο eshop.Custom παραγγελια.Ολα μια χαρα στην αρχη. Οταν ομως εγιναν τα πρωτα windows updates , η οθονη το keyboard και το mouse επαψαν να ανταποκρινονται. Νεκρα.Εψαξα στο internet για λυσεις τις δοκιμασα ολες κ στο τελος αυτο που εκανε δουλεια ηταν να βγαλω για 30secs τη μπαταρια λιθιου.Συμφωνα με αυτα που διαβασα αυτο το προκαλει καποιο windows update,δεν εξηγουσε ποιο. Το θεμα ειναι πως το ξανακανε σημερα.Παλι ολα νεκρα.Πως μπορω να εντοπισω τι προκαλει το προβλημα? Και αν μπορω να ξαναβγαλω τη μπαταρια για να παρει μπρος η θα βλαψω το pc? Ευχαριστω. Δε βοηθάς φίλε μου. Δεν αναφέρεις ούτε το Hardware σου, ούτε ποια windows έχεις (ήταν προεγκατεστημένα;)
Kthulhou Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, PetrosMeth είπε Λοιπον πριν καμια 12 μερες μου εφεραν τον υπολογιστη απο eshop 1η επιλογή - κουβάλημα με την απόδειξη να το σκίσουν στα τεστ 2η επιλογή - κοιτάς τις ρυθμίσεις στο BIOS, μήπως κλείνουν τίποτα usb ports κλπ, όταν βγάζεις τη cmos battery γίνεται reset/restore defaults 3η επιλογή - δοκιμάζεις σε άλλες usb θυρες, πχ αν είναι πίσω, κουμπώνεις μπροστά κ τούμπαλιν 4η επιλογή τρέχεις εσύ hardware tests, ελέγχεις μήπως το τροφοδοτικό κάνει νούμερα κλπ κλπ 1
PetrosMeth Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τρεχω windows 10 pro.Τα εγκατεστησα εγω.Οθονη ειναι Lg ultragear.Mouse Logitech.Keyboard naito gaming keyboard. Επισηςωδτο Display adapters εχει δυο καρτες γραφικων. Amd radeon graphics nvidia geforce rtx 3060 Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από PetrosMeth
Dark_Nightfall Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 20 ώρες πριν, PetrosMeth είπε Τρεχω windows 10 pro.Τα εγκατεστησα εγω.Οθονη ειναι Lg ultragear.Mouse Logitech.Keyboard naito gaming keyboard. Επισηςωδτο Display adapters εχει δυο καρτες γραφικων. Amd radeon graphics nvidia geforce rtx 3060 Κάνε καθαρή εγκατάσταση από την αρχή και απενεργοποίησε τα updates τουλάχιστον για αρχή να δεις αν θα το ξανακάνει , εναλλακτικά δοκίμασε windows 11 , φαντάζομαι το λειτουργικό δεν είναι του "θείου".
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Μπουταρε σε safe mode ,ανοιγει?Αν ναι μπες απο safe mode και κανει memory test μηπως δεν εχει κουμπωσει κανα dimaκι της ραμ καλα Μπες στην αναζητηση και πατα memory diagnostic tool,πατα ναι και θα κλεισει το pc και θα κανει ελεγχο στις μεμορυ,καμια ωρα θα παρει Αυτο στο κανει πχ ενω εισαι μεσα στα windows Και δουλευεις μετα απο 20 λεπτα πχ σταματανε ολα και τελος?Η απο την αρχη που θα ανοιξεις το pc? Επομενο βημα ειναι αφου εβγαλες την cmos μπαταρια ,μην την βαλεις την ιδια ,αγορασε μια αλλη[2032 λογικα]ειναι παμφθηκες 50 λεπτα κανουν,βαλε μια ναι Και τελος αν μπορεις να μπεις bios ,κλεισε οτι εχει να κανει με fast starup,γρηγορη εκινηση,fast boot κτλ δηλαδη,ισως προσπερναει κατι που ειναι αναγκαιο
Titos301 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Στις 12/2/2023 στις 8:34 ΜΜ, PetrosMeth είπε Καλησπερα σε ολους.Δεν ξερω αν επρεπε να ανοιξω το θεμα εδω η στα windows.Οποτε αν εκανα λαθος sorry. Λοιπον πριν καμια 12 μερες μου εφεραν τον υπολογιστη απο eshop.Custom παραγγελια.Ολα μια χαρα στην αρχη. Οταν ομως εγιναν τα πρωτα windows updates , η οθονη το keyboard και το mouse επαψαν να ανταποκρινονται. Νεκρα.Εψαξα στο internet για λυσεις τις δοκιμασα ολες κ στο τελος αυτο που εκανε δουλεια ηταν να βγαλω για 30secs τη μπαταρια λιθιου.Συμφωνα με αυτα που διαβασα αυτο το προκαλει καποιο windows update,δεν εξηγουσε ποιο. Το θεμα ειναι πως το ξανακανε σημερα.Παλι ολα νεκρα.Πως μπορω να εντοπισω τι προκαλει το προβλημα? Και αν μπορω να ξαναβγαλω τη μπαταρια για να παρει μπρος η θα βλαψω το pc? Ευχαριστω. αν σου εφτιαξαν το build αυτοι απο εδω https://www.e-shop.gr/pc-configurator τοτε εχεις
Dark_Nightfall Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, Titos301 είπε αν σου εφτιαξαν το build αυτοι απο εδω https://www.e-shop.gr/pc-configurator τοτε εχεις Στις 12/2/2023 στις 8:34 ΜΜ, PetrosMeth είπε Ολα μια χαρα στην αρχη. Οταν ομως εγιναν τα πρωτα windows updates , η οθονη το keyboard και το mouse επαψαν να ανταποκρινονται. Νεκρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα