airtrelomike13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα Το Σάββατο πήγα σε Καραόκε και ξέχασα να πάρω τις ωτοασπίδες μαζί μου ( βάζω πάντα ωτοασπίδες όταν πάω σε καραόκε ή σε κλαμπ για προστασία- δεν έχω κάποιο πρόβλημα απλά τα βάζω προληπτικά για να μην αποκτήσω πρόβλημα). Βέβαια έκατσα απομακρυσμένα από τα ηχεια ( είχε τρία ηχεία το μαγαζί, το οποίο ήταν σχετικά 80 τμ), και η έκθεση στον εν λόγω θόρυβο είχε διάρκεια 35 λεπτών Ήθελα να σας ρωτήσω , μήπως ξέρετε πόσα ντεσιμπέλ μπορεί να είναι ένα καραόκε? Ρωτάω γιατί ανάλογα τη διάρκεια της έκθεσης υπάρχει και η ανάλογη μέγιστη επιτρεπτή ηχόσταθμη και προβληματίζομαι μήπως έκανα κάποια ζημιά στην ακοή μου 1 1
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Να έκανες πρόβλημα επειδή άκουσες μια φορά δυνατή μουσική? Λίγο απίθανο εκτός αν είχες βάλει το κεφάλι δίπλα στον ηχείο των Manowar. Επίσης το καραόκε δεν έχει στάνταρ ντεσιμπέλ. Αν ανησυχείς τόσο για την ακοή σου μπορείς να πας για ένα ακουόγραμμα να δεις τι παίζει
airtrelomike13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Να έκανες πρόβλημα επειδή άκουσες μια φορά δυνατή μουσική? Λίγο απίθανο εκτός αν είχες βάλει το κεφάλι δίπλα στον ηχείο των Manowar. Επίσης το καραόκε δεν έχει στάνταρ ντεσιμπέλ. Αν ανησυχείς τόσο για την ακοή σου μπορείς να πας για ένα ακουόγραμμα να δεις τι παίζει Περισσότερο αυτός που τραγουδούσε ακουγόταν, παρά η μουσική. Το κεφάλι δίπλα στο ηχείο να το είχα βάλει, όχι αλλά γενικά λόγω ότι είχε 3 ηχεία, ακόμα και απομακρυσμένα που έκατσα από αυτά, ακουγόταν. Θα πάω και για ακουόγραμμα, απλά ρώτησα ότι πρόβλημα δημιουργείται αρκετά συχνά όταν κάποιος εκτίθεται σε θόρυβο αρκετές ώρες και ημέρες στο ίδιο σημείο
korakios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Αν δε "σφύριζαν" τα αυτιά σου το βράδυ (όχι απο κρύωμα) ,σε απόλυτη ησυχία μην ψάχνεσαι
N3M3SiS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Καθησες 35 ολοκληρα λεπτα σε καραοκε πάρτυ;
airtrelomike13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Καθησες 35 ολοκληρα λεπτα σε καραοκε πάρτυ; ναι αλλα οχι διπλα στα ηχεια
dbrillis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Εισαι η ψυχη και των καραοκε παρτυ!! Εγω ακομα μια φορά κουφαθηκα με αυτα που διαβαζω. Ποσα ντεσιμπελ ειναι αυτα τα ποστ; 😁😜 1
d_gkal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Έχουμε φάει τα νιάτα μας δίπλα σε ηχεία στα clubs και δε παθαμε τίποτα. Καταστάσεις να σφυριζουν για 3 ημέρες τα αυτιά... 2
Joshua21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε Καλησπέρα Το Σάββατο πήγα σε Καραόκε και ξέχασα να πάρω τις ωτοασπίδες μαζί μου ( βάζω πάντα ωτοασπίδες όταν πάω σε καραόκε ή σε κλαμπ για προστασία- δεν έχω κάποιο πρόβλημα απλά τα βάζω προληπτικά για να μην αποκτήσω πρόβλημα). Βέβαια έκατσα απομακρυσμένα από τα ηχεια ( είχε τρία ηχεία το μαγαζί, το οποίο ήταν σχετικά 80 τμ), και η έκθεση στον εν λόγω θόρυβο είχε διάρκεια 35 λεπτών Ήθελα να σας ρωτήσω , μήπως ξέρετε πόσα ντεσιμπέλ μπορεί να είναι ένα καραόκε? Ρωτάω γιατί ανάλογα τη διάρκεια της έκθεσης υπάρχει και η ανάλογη μέγιστη επιτρεπτή ηχόσταθμη και προβληματίζομαι μήπως έκανα κάποια ζημιά στην ακοή μου Μέχρι 125 db. Νομίζω την έχεις πάθει τη ζημιά, πήγαινε άμεσα σε ωριλά για ακουομετρικό διάγραμμα.
airtrelomike13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, d_gkal είπε Έχουμε φάει τα νιάτα μας δίπλα σε ηχεία στα clubs και δε παθαμε τίποτα. Καταστάσεις να σφυριζουν για 3 ημέρες τα αυτιά... καλα αυτο δεν το ξερεις. Ξερεις ποσοι δουλευαν νυχτα ή πηγαιναν συχνα στα clubs, και οταν πηγαν προληπτικα ή τυχαια για ακουογραμμα τους εβρισκαν προβλήματα? Εγώ στη θητεία μου στο στρατό συνάντησα πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις που δεν πήραν καν όπλο στη θητεία τους
korakios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, airtrelomike13 είπε καλα αυτο δεν το ξερεις. Ξερεις ποσοι δουλευαν νυχτα ή πηγαιναν συχνα στα clubs, και οταν πηγαν προληπτικα ή τυχαια για ακουογραμμα τους εβρισκαν προβλήματα? Εγώ στη θητεία μου στο στρατό συνάντησα πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις που δεν πήραν καν όπλο στη θητεία τους αποψή μου είναι πήγαινε σε γιατρό , θα σου πει οτι είσαι υπερβολικός εννοείται και θα σου προτείνει να κάνεις ακουόγραμμα ανα έτος , καλό για σένα να μην αγχώνεσαι και καλό για το γιατρό και την τσέπη του
d_gkal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 2 minutes ago, airtrelomike13 said: καλα αυτο δεν το ξερεις. Ξερεις ποσοι δουλευαν νυχτα ή πηγαιναν συχνα στα clubs, και οταν πηγαν προληπτικα ή τυχαια για ακουογραμμα τους εβρισκαν προβλήματα? Εγώ στη θητεία μου στο στρατό συνάντησα πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις που δεν πήραν καν όπλο στη θητεία τους Το ξέρω. Τελευταία φορά έκανα ακουογραμμα πριν τον covid (ή στην αρχή του) και ήταν άψογο.
karaLRS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Έχουμε φάει τα νιάτα μας δίπλα σε ηχεία στα clubs και δε παθαμε τίποτα. Καταστάσεις να σφυριζουν για 3 ημέρες τα αυτιά... Σύμφωνα με την ιατρική αυτό είναι απίθανο.
d_gkal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 26 minutes ago, karaLRS said: Σύμφωνα με την ιατρική αυτό είναι απίθανο. Αν βρω το ακουογραμμα θα το ανεβάσω . Τώρα για φωτογραφικό υλικό στα clubs δύσκολα να βρω
SabotazNic Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Μέχρι 125 db. Νομίζω την έχεις πάθει τη ζημιά, πήγαινε άμεσα σε ωριλά για ακουομετρικό διάγραμμα. 1 ώρα πριν, korakios είπε αποψή μου είναι πήγαινε σε γιατρό , θα σου πει οτι είσαι υπερβολικός εννοείται και θα σου προτείνει να κάνεις ακουόγραμμα ανα έτος , καλό για σένα να μην αγχώνεσαι και καλό για το γιατρό και την τσέπη του Καλα ενιωθα ενα ντεζαβου εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις