Delos1252 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Παιδιά Καλησπέρα πρώτη φορά γράφω στο forum και θα ήθελα την βοήθειά σας καθώς πιστεύω ότι είστε όλοι πολύ γνωστές της τεχνολογίας. Θέλω να αγοράσω τηλεόραση 65άρα και Είμαι ανάμεσα στην Samsung Q led q80 B ή στην OLED της LG ( Αν και το budget μου δεν φτάνει στα 1700 της LG) κυρίως το θέλω για το PlayStation 5 και για ταινίες. Θα μου προτείνατε κάποια άλλη? Επίσης θα ήθελα να εκφράσω και τον προβληματισμό που υπάρχει από πολλούς με τις οθόνες OLED και την μη κάλυψη της LG σε περίπτωση βλάβης ελαττωματικού προϊόντος από την αρχή της αγοράς
ASFE Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 13 ώρες πριν, Delos1252 είπε Επίσης θα ήθελα να εκφράσω και τον προβληματισμό που υπάρχει από πολλούς με τις οθόνες OLED και την μη κάλυψη της LG σε περίπτωση βλάβης ελαττωματικού προϊόντος από την αρχή της αγοράς Το εξηγεις λιγο αυτο? Δλδ αν με το που ανοιξεις την τηλεοραση δεις πχ καμμενα πιξελ η lg δεν το αναγνωριζει? Και σε αφηνει με το ελαττωματικο προιον? Δεν στεκει νομιζω.
Delos1252 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, ASFE είπε Το εξηγεις λιγο αυτο? Δλδ αν με το που ανοιξεις την τηλεοραση δεις πχ καμμενα πιξελ η lg δεν το αναγνωριζει? Και σε αφηνει με το ελαττωματικο προιον? Δεν στεκει νομιζω. Και όμως φίλε μου συνέβη πριν το μουντιάλ σε συγγενικό πρόσωπο. Δυστυχώς δεν έχει βγάλει άκρη ακόμα. Θα παραθέσω και φωτογραφίες όταν βρεθώ εκεί στον χώρο του.
ASFE Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Επειδη και γω ψαχνομαι για τβ αυτες τις μερες, με ενδιαφερει και μενα το θεμα. Επισης αν μπορεις να μας πεις απο ποιο μαγαζι αγορασε και τι του ειπαν. Ευχαριστω
Klosnic Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 21 ώρες πριν, Delos1252 είπε Παιδιά Καλησπέρα πρώτη φορά γράφω στο forum και θα ήθελα την βοήθειά σας καθώς πιστεύω ότι είστε όλοι πολύ γνωστές της τεχνολογίας. Θέλω να αγοράσω τηλεόραση 65άρα και Είμαι ανάμεσα στην Samsung Q led q80 B ή στην OLED της LG ( Αν και το budget μου δεν φτάνει στα 1700 της LG) κυρίως το θέλω για το PlayStation 5 και για ταινίες. Θα μου προτείνατε κάποια άλλη? Επίσης θα ήθελα να εκφράσω και τον προβληματισμό που υπάρχει από πολλούς με τις οθόνες OLED και την μη κάλυψη της LG σε περίπτωση βλάβης ελαττωματικού προϊόντος από την αρχή της αγοράς Φίλε η lg έχω ακούσει ότι έχει το καλύτερο service.και δεύτερον αν εξαρχής έχει πρόβλημα η τελεοραση έχεις μια εβδομάδα τουλαχιστον περιθώριο για να σου επιστρέψει πίσω τα λεφτά το μαγαζί από όπου την πήρες.ισχυει σίγουρα στις μεγάλες αλυσίδες το doa
achilles_g_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Playstation και oled δεν είναι και ο καλύτερος συνδυασμός....
ASFE Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Στις 14/2/2023 στις 5:17 ΜΜ, achilles_g_ είπε Playstation και oled δεν είναι και ο καλύτερος συνδυασμός.... Γιατι? Το εξηγεις αν θες?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 51 λεπτά πριν, ASFE είπε Γιατι? Το εξηγεις αν θες? Δεν αφορά μόνο το PS αλλά γενικότερα το gaming σε μια OLED οθόνη. Και ο λόγος είναι πως σε παιχνίδια κλπ υπάρχουν περιοχές στην οθόνη με μόνιμο στατικό περιεχόμενο (όπως ας πούμε οι ενδείξεις ταχύτητας σε ένα racing game), οι οποίες μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης burn in στην oled οθόνη. Αν και τα συστήματα προστασίας βελτιώνονται χρόνο με το χρόνο στις OLED τηλεοράσεις, γενικότερα δεν προτείνονται σε φανατικούς gamers που παίζουν για αρκετές ώρες την ημέρα βίντεο παιχνίδια.
ASFE Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 49 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν αφορά μόνο το PS αλλά γενικότερα το gaming σε μια OLED οθόνη. Και ο λόγος είναι πως σε παιχνίδια κλπ υπάρχουν περιοχές στην οθόνη με μόνιμο στατικό περιεχόμενο (όπως ας πούμε οι ενδείξεις ταχύτητας σε ένα racing game), οι οποίες μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης burn in στην oled οθόνη. Αν και τα συστήματα προστασίας βελτιώνονται χρόνο με το χρόνο στις OLED τηλεοράσεις, γενικότερα δεν προτείνονται σε φανατικούς gamers που παίζουν για αρκετές ώρες την ημέρα βίντεο παιχνίδια. Biildane αν πχ αλλαζεις ανα 15-20 λεπτα λιγο την καμερα σε ενα racing game δεν βοηθας λιγο στο να αλλαζει το στατικο περιεχομενο? Βεβαια και παλι καποια πραγματα (πχ η σειρα καταταξης ή ο χαρτης) παραμενουν σταθερα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, ASFE είπε Biildane αν πχ αλλαζεις ανα 15-20 λεπτα λιγο την καμερα σε ενα racing game δεν βοηθας λιγο στο να αλλαζει το στατικο περιεχομενο? Βεβαια και παλι καποια πραγματα (πχ η σειρα καταταξης ή ο χαρτης) παραμενουν σταθερα. Αθροιστικά λειτουργεί το burn in και δεν θα σωθείς αν αλλάξεις κατι για μια φορά. Αν παίζεις καθημερινά παιχνίδια στην oled, επιταχύνεις σημαντικά το χρόνο που θα σου εμφανιστεί κάποιας μορφής αλλοίωση στο panel. Προφανως αυτο λογικά θα σου εμφανιστεί μετα τον πρώτο-δεύτερο χρόνο αλλά και πάλι δεν είναι κατι που το θελουμε! Αν είσαι συστηματικός gamer, εγω θα πρότεινα να πάρεις κατι εκτος oled. Και γώ oled έχω, αλλά δεν παίζω games και παρακολουθώ κυρίως ταινίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα