Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H απλά τους γλεντάει όλους κανας Τζεφ Μπέζος και κανας Μασκ.

Περί εξωγήινων κτλ, εδώ δε ξέρουμε τι υπάρχει στα βάθυ των ωκεανών, μέσα σε ανεξερεύνητα σπήλαια ή σε ζουγκλες του Αμαζονίου. Ό,τι βλέπουμε εκτός Γης, έχει ήδη συμβεί εδω και πολλά χρόνια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος/α πιστεύει στην εξωγήινη προέλευση των εν λόγω αντικειμένων, παρακαλείται όπως προχωρήσει σε άμεσο χημικό ευνουχισμό. Τώρα αν έχει ήδη αναπαραχθεί, άστα...ας ελπίσουμε ότι το υπόλοιπο 50% θα είναι εξυπνότερο.

ΥΓ Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των σάπιων γονίδιών σας.

Επεξ/σία από liakjim
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Haldol είπε

μερικά F-22 κι έναν πύραυλο που σχεδιάστηκε πριν 70 χρόνια, λίγο μετά το Β'ΠΠ.

ενα τεχνικο σχολιο, το AIM-9X κατασκευαζεται απο το 2003 (η τελευταια εκδοση του, Block III απο το 2012) και χρησιμοποιηθηκε στην καταρριψη, εχει προφανως αμετρητες διαφορες απο το AIM-9A που σχεδιαστηκε την δεκαετια του 50. 

Κατα τα αλλα καμια διαφωνια προφανως μιλαμε για μπαλονια ή τετοια παρομοια οχηματα

Επεξ/σία από epp
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, liakjim είπε

Όποιος/α πιστεύει στην εξωγήινη προέλευση των εν λόγω αντικειμένων, παρακαλείται όπως προχωρήσει σε άμεσο χημικό ευνουχισμό. Τώρα αν έχει ήδη αναπαραχθεί, άστα...ας ελπίσουμε ότι το υπόλοιπο 50% θα είναι εξυπνότερο.

Και πως ξέρουμε ότι δεν είδαν οι εξωγήινοι τα άριστα γονίδια σου σκέφτηκαν πως θα είσαι ο βασιλιάς μας και με τεχνική γιούρι γκέλερ σε έβαλαν να τα γράψεις όλα αυτά για να μας καθησυχάσεις;

• Like 2
Δημοσ.

ancient aliens GIF

Και για το Roswell μπαλόνι είπαν ότι ήταν. 

Σοβαρά τώρα, δε νομίζω πως ήταν κάτι εξωγήινο. Αν ήταν, δεν θα είχαμε μάθει τίποτα. Αλλά είναι σαν να θέλουν να το αφήσουν λίγο να αιωρείται, οταν δεν έχουν δείξει video ή φώτο. 

Δεν είναι απαραίτητο ομως να σκάσει μύτη εξωγήινος πολιτισμός με ένα mothership ή death star από την πρώτη μέρα, και εμείς στον Άρη rover κατεβάσαμε με αλεξίπτωτα.  

Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι είναι παιχνίδι των ΗΠΑ για να κατηγορήσει την Κίνα οδηγώντας σε κάποια δυσάρεστα γεγονότα. Ελπίζω να μην βγω αληθής.

Δημοσ.

Παίζει να είναι τίποτα drones νέας γενιάς η και εγώ δεν ξέρω τι και απλά μαλακίζονται μεταξύ τους :P 
Εγώ λυπάμαι τα ψέκια που θα έχουν γεμίσει τα υπόγεια τους με κονσέρβες, πυρομαχικά κλπ 

7 λεπτά πριν, MetallicA είπε

ancient aliens GIF

Δεν είναι απαραίτητο ομως να σκάσει μύτη εξωγήινος πολιτισμός με ένα mothership ή death star από την πρώτη μέρα, και εμείς στον Άρη rover κατεβάσαμε με αλεξίπτωτα.  

Ναι αλλά εμείς έχουμε Κούλη 

Δημοσ.

Αφήνετε το ενδεχόμενο ότι οι Αμερικανοί λένε ότι το καταρρίψανε το οποίο παίζει να μην ισχύει, διότι δεν έχουμε συντρίμμια οέο που είναι τα συντρίμμια μήπως αυτό το αμαξάκι έφαγε τον πύραυλο και έριξε μία κλανιά και εξαφανίστηκε;   

• Confused 1
Δημοσ.

μέχρι και youtuber θα μπορούσε να είναι......σίγα τον υψηλής ποιότητας εξοπλισμό....ένα μπαλόνι και ενα ηλεκτρικό προπελάκι με μπαταρία που φορτίζει απο τον ηλιο... 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, liakjim said:

Είναι κρίμα γιατί χάσαμε πολύ μεγάλη ευκαιρία να μας δώσουν τεχνολογία που θα κάνει τα inverter να καίνε 5watt 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Κοίτα... εξωγήινοι, δράκοι, σκουλήκια, τσιπούρες, συναγρίδες, γαρίδες, με εμένα όλα μια χαρά..

όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω, ό,τι πάρεις 100! (άσ'το κάτω αυτό μωρή, αυτό κάνει 200!!) 🤪

Με τους ανθρώπους όμως που μιλάνε για χημικούς ευνουχισμούς σε εκείνους που έχουν διαφορετική γνώμη για οποιοδήποτε από τα παραπάνω, υπάρχει πρόβλημα και το έχεις εσύ όχι εγώ!

Να διαβάσεις λίγο, όχι Έριχ Φον Ντένιγκεν και ανάλογες γελοιότητες, αλλά σύνταγμα!

24 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Είναι κρίμα γιατί χάσαμε πολύ μεγάλη ευκαιρία να μας δώσουν τεχνολογία που θα κάνει τα inverter να καίνε 5watt 😂

Μπα, δεν την χάσαμε ρε αδερφέ... έρχεται.. και θα γίνει και αποδεκτή για τον λόγο που πολύ έξυπνα αναφέρεις! (δεν σε ειρωνεύομαι)

Θα φέρουν και θεραπείες... δες το V που παρέθεσε ο άλλος φίλος πιο πάνω για preview της φάσης

49 λεπτά πριν, anax111 είπε

image.jpeg.bbceeabaf2e59b88bdd055643456b531.jpeg

2.webp

SHE LIVES !!! 🤯🤯🤯

i thought it was just a movie!!!

Επεξ/σία από Cre3p
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...