magictoboggan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δηλαδή τα μπακάλικα, μανάβικα και οι τοπικοί παραγωγοί δεν έχουν αυξήσει τις τιμές τον τελευταίο καιρό? Οχι φίλε μου. Εγώ τα παίρνω ίδιες τιμές εδώ και χρόνια που κάνω αυτό το πράγμα. Τα μπακάλικα και τα μανάβικα μπορεί. Οι παραγωγοί όμως όχι. 15 λεπτά πριν, Bitbit είπε αυτοί είναι μεγαλύτεροι κλέφτες ρε. Κυριολεκτικά όμως. εγώ τους έχω σιχαθεί, Κοιτάνε πως θα σε κλέψουν Δεν ισχύει αυτό γιατί αν παίρνεις από παραγωγό για χρόνια μετά αποκτάς προσωπικές επαφές και έχεις άλλη οικειότητα. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από magictoboggan
fragma Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, chemkyr είπε καλά τα λέει ο επάνω...τις τιμές τις ανεβάζουν τα σουπερ, οπότε αν έχετε δυνατότητα, μην ξαναψωνίσετε από αυτούς. Προτιμήστε μπακάλικα, μανάβικα ή τοπικούς παραγωγούς. Αυτοί είναι μεγαλύτεροι απατεώνες. Παίρνουν το φτηνότερο χυμα και χειρότερης ποιότητας προιον εισαγωγής, και το βαφτίζουν ντόπιο, αγνό, βιολογικό απο φάρμα "γνωστού" τους που ταιζει τα κατσικια με το χέρι χορτάρι χωρις φυτομάρκακα απο τις βουνοπλαγιές του Ολυμπου παίζοντας τους άρπα για να νιωθουν χαρούμενα. Στο σουπερμαρκετ τουλάχιστον ξέρεις τι παίρνεις. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από fragma 1
magictoboggan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, fragma είπε Αυτοί είναι μεγαλύτεροι απατεώνες. Παίρνουν το φτηνότερο χυμα και χειρότερης ποιότητας προιον εισαγωγής, το βαφτίζουν ντόπιο, αγνό, βιολογικό απο φάρμα "γνωστού" τους που ταιζει τα κατσικια με το χέρι χορτάρι χωρις φυτομάρκακα απο τις βουνοπλαγιές του Ολυμπου παίζοντας τους άρπα για να νιωθουν χαρούμενα. Τα μπακάλικα και τα μανάβικα το κάνουν αυτό όχι οι παραγωγοί.
fragma Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, magictoboggan είπε Τα μπακάλικα και τα μανάβικα το κάνουν αυτό όχι οι παραγωγοί. Γιατι αυτος που σου λέει οτι είναι παραγωγός, έχεις κάποιο τρόπο για να εξακριβώσεις τι ακριβώς σου δίνει, εκτός απο τον λόγο του; 1
giorgosvet Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, magictoboggan είπε φέτα γίδινη 8 κιλά 70ε. Γάλα άψογο αλλά θέλει βράσιμο πριν την κατανάλωση. Φέτα γίδινη δεν υπάρχει, δεν λέγεται φέτα.Είναι γίδινο τυρί. Με το βράσιμο(που σωστά κάνεις )καταστρέφεις μεγάλο ποσοστο βιταμινών και ιχνοστοιχείων και άλλων θρεπτικών συστατικών πράγμα που δεν συμβαίνει με την παστερίωση. 1
magictoboggan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, fragma είπε Γιατι αυτος που σου λέει οτι είναι παραγωγός, έχεις κάποιο τρόπο για να εξακριβώσεις τι ακριβώς σου δίνει, εκτός απο τον λόγο του; Αφού πας στον χώρο του που έχει τα κατσίκια, γουρούνια κτλπ. Τι ακριβώς να εξακριβώσεις; Αν είσαι Αττική στο Κορωπί έχει τσοπαναρέους και κτηνοτρόφους που του λες φερέ τόσο κρέας και αν θέλεις ποσότητα στα σφάζουν και μπροστά σου. 1 λεπτό πριν, giorgosvet είπε Φέτα γίδινη δεν υπάρχει, δεν λέγεται φέτα.Είναι γίδινο τυρί. Με το βράσιμο(που σωστά κάνεις )καταστρέφεις μεγάλο ποσοστο βιταμινών και ιχνοστοιχείων και άλλων θρεπτικών συστατικών πράγμα που δεν συμβαίνει με την παστερίωση. Ναι έχεις δίκιο γίδινο τυρί εννοούσα. Έχει την υφή της φέτας γι' αυτό το είπα φέτα. Και στην παστερίωση σε υψηλές θερμοκρασίες δεν το βάζουν και το ζεσταίνουν; Τι διαφορά έχει; Απότι έχω δεί στο εμπόριο βάζουν σε πολλά γάλατα πρόσθετες βιταμίνες. Μήπως τις καταστρέφουν και αυτοί με την παστερίωση;
fragma Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, magictoboggan είπε Αφού πας στον χώρο του που έχει τα κατσίκια, γουρούνια κτλπ. Τι ακριβώς να εξακριβώσεις; Αν είσαι Αττική στο Κορωπί έχει τσοπαναρέους και κτηνοτρόφους που του λες φερέ τόσο κρέας και αν θέλεις ποσότητα στα σφάζουν και μπροστά σου. Κατσε να το κάνω εικόνα. Φεύγω κατάκοπος στις 7 το απόγευμα απο το γραφείο στο κέντρο της Αθήνας με κίνηση, πρέπει να μαζεψω τον μικρό απο το φροντιστήριο και την κόρη απο το μπαλέτο και ενδιάμεσα να προλάβω να ψωνίσω μια τεράστια λιστα πραγματων που μου εχει στείλει η συζυγος στο viber. Τι πιο λογικό απ'το να πεταχτώ σε μια στρούγκα ενος τσοπάνη στο Κορωπί να τα πάρω. Απορώ πως δεν το είχα σκεφτεί ήδη. Ευχαριστώ 🤣 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις