Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και ο τσοπανης θα ειναι ο μαμακας της παρεας,θα δουλευει για την ψυχη της μανας του , επειδη πρεπει και αυτος να ζησει

λες και το γαλα θα ερθει ουρανοκατεβατο.....οταν η κτηνοτροφια χανεται σιγα σιγα γιατι το γαλα εχει τιμη ξευτιλα .......

να κανουν και οι κτηνοτροφοι απεργια και μπουκοταζ και μετα να δουμε ποσο θα φτασει το εισαγωγης γαλα

να κοιταμε και τις 2 πλευρες οχι μονο τη δικη μας

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kostasbm είπε

και ο τσοπανης θα ειναι ο μαμακας της παρεας,θα δουλευει για την ψυχη της μανας του , επειδη πρεπει και αυτος να ζησει

λες και το γαλα θα ερθει ουρανοκατεβατο.....οταν η κτηνοτροφια χανεται σιγα σιγα γιατι το γαλα εχει τιμη ξευτιλα .......

να κανουν και οι κτηνοτροφοι απεργια και μπουκοταζ και μετα να δουμε ποσο θα φτασει το εισαγωγης γαλα

Δυστυχώς, οι παραγωγοί δεν φταίνε καθόλου, τόσο οι κτηνοτρόφοι, όσο και οι αγρότες. Οι μεσάζοντες βαράνε τιμές. 

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, kostasbm είπε

Αυτή είναι μια μεγάλη κουβέντα.

Αν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό θα είχαμε πολύ λιγότερα προβλήματα σα λαός.

Δημοσ.

Προσωπικά θα παίρνω παραπάνω γαλακτοκομικά αυτές τις μέρες του μποϋκοτάζ για όλους εσάς που κάνετε αποχή.

Εαν ήθελαν πραγματική λύση στο πρόβλημά τους οι κτηνοτρόφοι , μπορούσαν πολύ απλά να σταματήσουν να τροφοδοτούν όλα τα σουπερμάρκετ με τα προϊόντα τους.

Επίσης εαν θέλει ο απλός κόσμος να ρίξει τις τιμές ας ψωνίζει μόνο από μπακάλικα και μαγαζιά της γειτονιάς για μια εβδομάδα και να μην πατήσει κανείς στα σουπερμαρκετ ούτε για τσίχες.Ούτε 3 ημέρες δεν θα άντεχαν.

Τώρα , κάντε όλοι εσείς οι φανατικοί το μποϋκοτάζ σας αλλά να ξέρετε οτι οι υπεύθυνοι των σμ γελάνε μέχρι και τα μουστάκια τους.Όταν λήξει το μποϋκοτάζ απλά θα πάρετε τα ίδια προϊόντα με αλλαγμένη την ταμπέλα της ημερομηνίας λήξης.Όταν σας ποιάσει κοιλόπονος θα θυμηθείτε τα λόγια μου.Έχω ακούσει από άτομα που δουλεύουν μέσα σε μεγάλα σμ τι κάνουν με τα ληγμένα ή τα μερικώς χαλασμένα προϊόντα.Τίποτα δεν πάει χαμένο.Καλή σας όρεξη.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tarantules είπε

Προσωπικά θα παίρνω παραπάνω γαλακτοκομικά αυτές τις μέρες του μποϋκοτάζ για όλους εσάς που κάνετε αποχή.

Εαν ήθελαν πραγματική λύση στο πρόβλημά τους οι κτηνοτρόφοι , μπορούσαν πολύ απλά να σταματήσουν να τροφοδοτούν όλα τα σουπερμάρκετ με τα προϊόντα τους.

Επίσης εαν θέλει ο απλός κόσμος να ρίξει τις τιμές ας ψωνίζει μόνο από μπακάλικα και μαγαζιά της γειτονιάς για μια εβδομάδα και να μην πατήσει κανείς στα σουπερμαρκετ ούτε για τσίχες.Ούτε 3 ημέρες δεν θα άντεχαν.

Τώρα , κάντε όλοι εσείς οι φανατικοί το μποϋκοτάζ σας αλλά να ξέρετε οτι οι υπεύθυνοι των σμ γελάνε μέχρι και τα μουστάκια τους.Όταν λήξει το μποϋκοτάζ απλά θα πάρετε τα ίδια προϊόντα με αλλαγμένη την ταμπέλα της ημερομηνίας λήξης.Όταν σας ποιάσει κοιλόπονος θα θυμηθείτε τα λόγια μου.Έχω ακούσει από άτομα που δουλεύουν μέσα σε μεγάλα σμ τι κάνουν με τα ληγμένα ή τα μερικώς χαλασμένα προϊόντα.Τίποτα δεν πάει χαμένο.Καλή σας όρεξη.

2 σχόλια: 

Α. Ψώνισε όσο θες και για εμάς. Εσύ θα το πληρώσεις υπερκοστολογημενο. Εμένα δεν θα μου λείψει τίποτα πίστεψέ με.

Β. Τα σούπερ μάρκετ γιατί να αλλάξουν ταμπέλες;;; Δεν είναι δικά τους προϊόντα. Πίσω θα τα στείλουν.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Απο ότι λένε πιο πάνω, είχε αποτέλεσμα την προηγούμενη φορά. 

Όντως, γαλακτοκομικά και κρέατα/αλλαντικά έχουν ξεφύγει 

Confirmation bias λέγεται αυτο το λογικό σφάλμα. Περιμένεις ενα αποτέλεσμα επειδή έκανες μια ενέργεια, συμβαίνει για άλλη αιτία (προσωρινη υπερσυσσώρευση αποθεμάτων, πτώση πωλήσεων εξαιτίας γενικής μειωσης ζήτησης) αλλά εσυ το θεωρείς αποτελεσμα των ενεργειών σου.

Εγω παντως στο σουπερμαρκετ που πηγαινω τελευταια είμαι ο μοναδικός που γεμίζει καρότσι γιατί ειμαστε 7 ατομα σπίτι. Ραφια ολοκληρα άθικτα και ψυγεία γεμάτα. Είναι φανερή η πτωση της ζητησης και αυτό αναποφευκτα θα αντικατοπτριστεί στις τιμές γιατί καμία εταιρία δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς πωλήσεις. 

Επεξ/σία από fragma
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Θα κάνετε μπουκοτάζ και στα γαλακτοκομικά δώρα του Αγίου Βαλεντίνου; 

Μόνο σε αυτά που μας συμφέρει εννοείται

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Θα κάνετε μπουκοτάζ και στα γαλακτοκομικά δώρα του Αγίου Βαλεντίνου; 

Ανετα. Ξέρω ενα χασάπη εδω στη γειτονιά που κόβει συκωταριά και σε σχήμα καρδούλας. Θα την συγκινήσει πιστεύω..

Δημοσ.

Εγώ τους κάνω μποϊκοτάζ από πάντα. Αγοράζω από παραγωγό. 2 ευρώ γίδινο γιαούρτι 500γρ και φέτα γίδινη 8 κιλά 70ε. Γάλα άψογο αλλά θέλει βράσιμο πριν την κατανάλωση. Από γεύση; Δεν μπορώ να πάρω πλέον τίποτε άλλο. Μην αγοράζετε από σουπερ μάρκετ. Πηγένετε σε λαικές, δικτυωθείτε με παραγωγούς. Μην αφήνετε τους εμπόρους να σας τα παίρνουν τζάμπα (και έχουν και σάπια ποιότητα. Αραιωμένα κτλπ.)

• Like 1
Δημοσ.

καλά τα λέει ο επάνω...τις τιμές τις ανεβάζουν τα σουπερ, οπότε αν έχετε δυνατότητα, μην ξαναψωνίσετε από αυτούς. Προτιμήστε μπακάλικα, μανάβικα ή τοπικούς παραγωγούς. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, chemkyr είπε

καλά τα λέει ο επάνω...τις τιμές τις ανεβάζουν τα σουπερ, οπότε αν έχετε δυνατότητα, μην ξαναψωνίσετε από αυτούς. Προτιμήστε μπακάλικα, μανάβικα ή τοπικούς παραγωγούς. 

Δηλαδή τα μπακάλικα, μανάβικα και οι τοπικοί παραγωγοί δεν έχουν αυξήσει τις τιμές τον τελευταίο καιρό?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δηλαδή τα μπακάλικα, μανάβικα και οι τοπικοί παραγωγοί δεν έχουν αυξήσει τις τιμές τον τελευταίο καιρό?

αυτοί είναι μεγαλύτεροι κλέφτες ρε. Κυριολεκτικά όμως. εγώ τους έχω σιχαθεί, Κοιτάνε πως θα σε κλέψουν

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...