Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Αγόρασα σχεδόν το MateBook D16 με τον i7. Τον θέλω για office και για να κρατάει η μπαταρία του και να κόβω και κανένα τιμολόγιο. Έχει κάποιος εικόνα από το εν λόγω λαπτοπ; Θα σηκώνει κανένα παλιό παιχνιδάκι του 2015-2004 αν το χρειαστώ; 

Θα μου πείτε γιατί δεν είδα κάποιον με κάρτα γραφικών. Απογοητεύτηκα με τον dell i9 και κάρτα γραφικών 3070ti . Πολύ βαρύς για να σηκωθεί και η μπαταρία με το ζόρι βγάζει σε office 50-60 λεπτά και ήθελα φορητότητα και να είναι ελαφρύ ώστε να μπορώ να το μεταφέρω εύκολα. Το dell με ζορίζει στη μετακίνηση.

Κάποια εικόνα από κανέναν που να το έχει το MateBook; 
Σκέφτηκα να δω MacBook Air αλλά σε ppt το δοκίμασα ήταν απογοήτευση. Είχα μετακίνηση στην παρουσίαση με αγορασμένα Microsoft office και πάντα έπρεπε να καταλήξω σε windows για να ολοκληρώσω την παρουσίαση μου. 
Θα μπορέσει να σηκώσει παρουσίαση PowerPoint το MateBook? Συνήθως οι παρουσιάσεις μου είναι 15-20 διαφάνειες και έχουν κίνηση και βίντεο οπότε τα μεγέθη είναι 1.5gb περίπου κάθε παρουσίασης. Θα μπορέσει να τρέξει το εν λόγω λαπτοπ spss?

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και συγγνώμη για το μπερδεμένο μου μήνυμα.

Δημοσ.

https://www.systemrequirementslab.com/cyri

Όποιο game θες να τσεκάρεις πας στο παραπάνω σάιτ (άν έχεις ήδη το laptop). Έχει ένα πρόγραμμα που διαβάζει τα specs και σου λέει αν τα τρέχεις στα minimum ή στα recommended. Αλλά απο τα λίγα σπεκς που είδα με εξαίρεση ίσως κάποια βαριά game (που να θέλουν τουλάχιστον 8 Gb ram) θα είσαι πολύ καλά

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Σα να λέμε "ολίγον έγκυος"; 

Χαχαχαχ περιμένω να μου τον φέρει φίλος που έχει το κατάστημα. Δεν τον έχω ακόμα στα χέρια μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...