Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω, γίνεται να πάω από Tizen OS σε Android OS για να μπορώ να έχω πρόσβαση στην εφαρμογή My Vodafone TV; Η τηλεόραση είναι η Samsung Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD LED UE55TU7092 HDR (2020) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, Voziniotis-3 είπε Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω, γίνεται να πάω από Tizen OS σε Android OS για να μπορώ να έχω πρόσβαση στην εφαρμογή My Vodafone TV; Η τηλεόραση είναι η Samsung Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD LED UE55TU7092 HDR (2020) χρησιμοποιωντας ενα tv box ή ενα stick android, που θα σου κανει την τηλεοραη android δλδ θα δουλευει οπως ενα κινητο και θα μπορεις να εγκαταστασεις οποιαδηποτε εφαρμογη android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 54 λεπτά πριν, manoskost είπε χρησιμοποιωντας ενα tv box ή ενα stick android, που θα σου κανει την τηλεοραη android δλδ θα δουλευει οπως ενα κινητο και θα μπορεις να εγκαταστασεις οποιαδηποτε εφαρμογη android. Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα