alexgr10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Γεια σας. Θέλω να κάνω ένα image σε DVD/CD για το laptop μου που έχω εγκατεστημένο τα Win XP και κάποια προγράμματα. Δηλαδή αν πάθει κάτι ο σκληρός δίσκος και βάλω έναν νέο σκληρό δίσκο ώστε να μπορώ να του βάλω τα Win XP μάζι με τα Drivers και κάποια προγράμματα για να μην τα βάζω ξεχωρηστά. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να το κάνω αυτό και πως λέγεται αυτή η μέθοδος;
hp8 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, alexgr10 είπε Δηλαδή αν πάθει κάτι ο σκληρός δίσκος και βάλω έναν νέο σκληρό δίσκο ώστε να μπορώ να του βάλω τα Win XP μάζι με τα Drivers και κάποια προγράμματα για να μην τα βάζω ξεχωρηστά. κανε κλώνο το δίσκο και είσαι οκ Βγάζεις τον έναν βαζεις τον άλλο https://www.pcsteps.gr/23914-αντιγραφή-δίσκου-κλωνοποίηση-δίσκου-ssd/
HamerZ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Κοιτάς για εφαρμογές όπως: Acronis True Image, AOMEI Backuper, EaseUS ToDo Backup και άλλα Ενδεικτικά ρίξε μια ματιά στο Free Backup Software Tools
άδικος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Στις 12/2/2023 στις 1:23 ΜΜ, alexgr10 είπε Γεια σας. Θέλω να κάνω ένα image σε DVD/CD για το laptop μου που έχω εγκατεστημένο τα Win XP και κάποια προγράμματα. Δηλαδή αν πάθει κάτι ο σκληρός δίσκος και βάλω έναν νέο σκληρό δίσκο ώστε να μπορώ να του βάλω τα Win XP μάζι με τα Drivers και κάποια προγράμματα για να μην τα βάζω ξεχωρηστά. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να το κάνω αυτό και πως λέγεται αυτή η μέθοδος; Ο κλώνος συστήματος που αναφέρουν οι συμφορουμίτες είναι μια λύση, αλλά απαιτεί χώρο. Η ιδανική λύση για να κάνεις αυτό που αναφέρεις είναι με το nLite. Ενσωματώνει στο μέσο εγκατάστασης σου ό,τι χρειάζεσαι (drivers, προγράμματα) και αφαιρεί ότι δεν θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα